O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Projektant Chrudimsko, Pardubicko a okolí - tip
Krásný den všem. Sháníme dobrého projektanta z Chrudimi, Pardubic a okolí. Chápeme, že projekt z…
luciaschek
Před 9 lety
3
Jak moc jste byli spokojeni s projektem, když jste začali stavět?
Jak moc jste byli spokojeni s návrhem projektu (se studií) ve chvíli, kdy jste jej "poslali" do dal…
mitote
Před 9 lety
26
Jak dál postupovat?
Ahoj, prosím Vás mám dotaz. Budeme teď v týdnu dělat terénní úpravy a když nám dávali terasové ok…
zdenna
Před 9 lety
2
Kuchyňské studia Příbram - Oresi, SAPP a Schneeberg, zkušenosti
Ahojte. Chcel by som sa opytat na skusenosti pripadne odporucania kde si dat zhotovit kuchyn v Pr…
milasok
Před 9 lety
4
V jaké fázi stavby jste se stěhovali?
V jaké fázi stavby jste se stěhovali/planujete stěhovat? Chcete mít vše, nebo alespoň vnitřky, hoto…
mr_falko
Před 9 lety
10
Jaký typ podhlavníku u sedací soupravy zvolit?
Všechny zdravím a jdu pro radu. Vybírám sedačku a nevím jaký typ podhlavníků zvolit - podobné do a…
kristyn.g
Před 9 lety
6
HK-Dřevstav - recenze
Prosím, máte někdo zkušenosti s HK - Dřevstav? Už jsme měli prakticky rozhodnuto pro Atrium, ale …
ookami_hime
Před 7 lety
1
2
51
Mytí venkovních žaluzií
Ahoj všem, jsme ve fází plánování a příprav, moc se nám líbí venkovní žaluzie, a já si lámu hlavu n…
sajsa2000
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Jak vyřešit výškový rozdíl mezi pozemky?
Zdravím, letos jsme začali stavět a jelikož máme nerovný pozemek, museli jsme hodně hlíny odbagr…
catle
Před 7 lety
9
Špatný rozměr spirolu, co s tím?
zdravím-stala se nám hrozná věc. řešil někdo špatný počet a rozměr 2 spirolů/panelů do své stavby? …
mrkni1
Před 8 lety
11
Bazén - péče o něj
Dobrý den, koupil jsme RD včetně zapuštěného bazénu a nějak se nevyznáme v tom, jak o něj pečovat. …
veronika4b
Před 9 lety
5
Wolf system - recenze
Máte někdo zkušenosti?
ddany
Před 9 lety
1
Kdo poradí jak vyřešit štít domu?
Zdravím a mám na Vás prosbu:před x lety jsme rekonstruovali dům ze šedesátých let.Zateplení,izolace…
lu22cy
Před 9 lety
3
Byt v posledním patře - jak se bydlí pod střechou?
Zvažujeme koupi bytu v posledním, 12 patře a přemýšlím, jaké takové bydlení má výhody a nevýhody (n…
emafrost
Před 4 lety
23
Extra malá ložnice - je "použitelná"?
Plánujeme koupi bytu (3+1) a zatím nás zaujal jeden, který má ovšem malinkou ložnici, cca 2,3*3 met…
cejkyna
Před 8 lety
27
Projekt patrového domu s integrovanou garáží
Ahoj střecháčci, máte prosím někdo dobrý tip na projekt patrového domu s integrovanou garáží, resp.…
jonnyj
Před 9 lety
7
Stavba domu v Pardubickém kraji - tip na řemeslníky, projektanty apod.
Krásný den všem :-) S manželem nás omrzel život v bytečku a konečně jsme se odhodlali pro stavb…
lusileli
Před 5 lety
4
Fasáda silikonová caparol, jakou vybrat barvu?
Váháme s fasádou caparol, jakou barvu vybrat. Nemáte někdo nějaké typy, jaké barevné varianty by se…
amina100
Před 9 lety
1
Malá ložnice
Plánujeme koupi bytu a zatím nás zaujal jeden, který má ovšem malinkou ložnici, cca 2,3*3 metry. Má…
cejkyna
Před 8 lety
6
Pračka Beko s horním plněním versus pračka AEG, máte někdo? Děkuji předem za recenze.
Dobrý den máte prosím někdo pračku Beko s horním plněním, jste spokojeni klady záporu, váhám mezi n…
dracula
Před 9 lety
5
Vana Ravak Rosa I nebo II - zkušenosti nebo alternativa?
Ahoj, rekonstruujeme koupelnu a potřebujeme vanu cca 150x100. Nakonec jsme zřejmě vybrali Rosu, kvů…
allinka_k
Před 8 lety
14
Stavební povolení, ale zastavená činnost - jak řešit?
Dobrý den , Zahájil jsem stavbu , s povolením stavby , najednou soused začal delat zle s tim ze …
bamak
Před 9 lety
6
Názor na dispozici projektu bungalovu
Chtěl bych vás poprosit o názor na projekt RD- bungalovu. Příjezd k domu bude od SZ, komunikace ved…
martinam76
Před 9 lety
19
S čím začít při rekonstrukci starého domu?
Dobrý večer, po dlouhém hledání jsem našla přesně to, co jsem potřebovala.. Vás! S manželem jsm…
maroussia
Před 9 lety
16
Zkušenost s firmou Slavia bytový fond
Prosím máte někdo zkušenosti s touto firmou? http://www.sbfas.cz/ Lokalita Křenice. Děkuji moc za …
dolphy
Před 9 lety
1
Nutnost čerpací zkoušky po dokončení vrtu
Prosím o info, zda je nutná čerpací zkouška po dokončení vrtu. Dnes jsme přebírali hotovou studnu, …
dreambox
Před 9 lety
2
Střešní krytina Tondach typ Stodo - sklon střechy
Ahojte střecháčci, potřebuji poradit... Chtěly bychom na střechu tašku od Tondachu typ Stodo, ale p…
jarin1
Před 5 lety
18
Hypotéka více jak 2 miliony Kč, jak to zvládáte?
Dobrý den, uvažujeme o koupi domu, který je prodáván za 2.400.000 Kč. Máte někdo hypotéku v této vý…
gustinovi
Před 9 lety
25
Odpověď z ČEZU, co to pro nás znamená?
Ahoj, posílala jsem dotaz na ČEZ ohledně existence sítí. Přišla mi odpověď viz níže. Jelikož ohledn…
puhelin
Před 9 lety
8
Kdy se počítá do zastavěné plochy domu jeho zateplení a terasa?
Kdy se počítá do zastavěné plochy domu (respektive rekreační chaty) jeho zateplení a terasa ? Bude…
1karel1
Před 9 lety
8
1
2
…
711
712
713
714
715
…