O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Nová podlaha ve starém cihlovém bytě
Zdravím, prosím o radu, zda někdo máte zkušenosti s rekonstrukcí podlahy. Jde o starý Pražský cihlo…
bayt
Před 9 lety
2
Máte někdo postel z AZA Hynčice?
Máte někdo postel z AZA Hynčice? Spokojenost ? Mají je vystavené akorát u nich a to mám moc daleko…
nada222
Před 9 lety
5
Záměna pozemků
Dobrý deň. Potrebujem radu ohladne zámeny pozemkov. Sme vlastníkmi dvoch pozemkov zložených z viace…
korodujicividle
Před 9 lety
3
Kdo máte v kuchyni zafrézované úchytky, jak jste spokojeni?
Zdravím všechny, prosím, kdo máte v kuchyni zafrézované úchytky, jak jste spokojeni, jaké jsou výho…
verunky
Před 9 lety
2
Interiérové dveře - hladké či se vzorem?
Dobrý deň,prosím Vás o radu, aké dvere by ste si vybrali do bytu? Neviem sa rozhodnúť či dvere hl…
milusinka18
Před 9 lety
1
Vh finrea realitní kancelář- recenze
Máte prosím někdo zkušenosti s touto realitní kanceláří?
kacikcom
Před 4 lety
2
Sítě proti hmyzu do francouzského okna v kombinaci s exter.žaluziemi
Ahoj, prosím prosím, kdo mate venkovni zaluzie a zaroven sítove dveře ve francouzském okne? Bylo mi…
catt82
Před 9 lety
11
Nátěr terasových prken - lak, olej nebo lazura?
Jaký nátěr terasy považujete za nejlepší a proč? My asi nejsme úplně typy, co by natírali terasu ka…
merlot77
Před 9 lety
4
sponzor fóra
Renovace interierových dveří - tip na firmu, truhláře z Prahy a Středočeského kraje
Zdravím vás, budeme do nového bytu chtít změnu. Rád bych nechal renovovat původní lam.dveře na jiný…
natanet
Před 9 lety
4
Na co si dát pozor při koupi bytu?
Ahoj střecháčci, s manželem zvažujeme koupi mezonetového bytu ve starším panelovém domě, ve kterém…
stellamax
Před 9 lety
4
Firma na zhotovení plynové přípojky Praha a okolí
Prosím, doporučí mi někdo firmu na zhotovení plynové přípojky Praha a okolí (P-východ). Naše firma …
lesla
Před 9 lety
1
Vodovodní a kanalizační přípojka
Chtěl bych se zeptat více zkušených. Řešíme připojení na kanalizaci a vodovod. Musím zajít s přihlá…
dawerius
Před 9 lety
2
Poškrábaný olej na masivní dřevěné podlaze
Ahoj, potřeboval bych radu. Pes se nám vyčůral na podlahu a zůstal tam flek tak jsme se to snažili …
bayt
Před 9 lety
2
Zástava pozemku, výstavba svépomoci RD a těhotenství
Ahojte, prosím o radu, vím, že to tady už několikrát zaznělo,ale kamarádka má zastavěný pozemek u b…
kolbik85
Před 9 lety
3
Hledám sousedy Lochovice
Ahoj je tady někdo kdo kupuje pozemek v Lochovicích jak to tam odprodává ta obec? Děkuji :)
cvana
Před 9 lety
1
Hledám sousedy Lochovice
Ahoj je tady někdo kdo koupil pozemek v Lochovicích? Jak to tam odprodává obec? x-)
cvana
Před 9 lety
1
Podlahové vytápění pod vinylem
Dobrý den, chystáme se na rekonstrukci bytu a uvažujeme o podlahovém vytápění pod vinylovou podla…
dawerius
Před 9 lety
8
WC se hýbe a hlavně skřípe, co s tím?
Ahoj, máme závěsné WC (GEBERIT) a všimla jsem si že po dosedu skřípe a asi se i maličko hýbe. Obkla…
wendy213
Před 9 lety
3
S jak velkými zálohami za energie mám počítat?
Ahoj, právě dokončujeme projekt našeho domu, vyřizujeme hypotéku a další srandy kolem toho. Dělá…
littleluu9
Před 9 lety
6
Madlo k vstupním dveřím, kde sehnat?
Dobrý den, sháním madlo ke vstupním dveřím viz obrázek. rozměry 600mm průměr 35-40mm a musí být …
dejvic
Před 9 lety
2
Zodpovídá instalatér za navrtání otvorů do obkladů?
Zodpovídá instalatér za navrtání otvorů do obkladů, když montuje např. wc tlačítko nebo sprchu, neb…
lecijasek
Před 9 lety
8
Kolik vás stálo vymalování RD?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik vás stálo vymalovaní RD? Je mi jasné, že záleží na rozměrec…
roman_
Před 2 lety
1
2
37
Výběr grilu
Dobrý den, jakou mate zkušenost se zahradnimi grily? Dívám se po grilu ve střední cenově hladině k …
alitero
Před 4 lety
23
Čerpání hypotéky - jak to probíhá?
Dobrý den, potřebuji radu ohledně čerpání hypotéky. Mám hypotéku od HB - 70% na 1,8 mil. Odhad bu…
romca1007
Před 9 lety
9
Návrh kuchyně, co myslíte?
Zdravím všechny! Trošku jsem zkusila navrhnout si kuchyň a prosím vás všechny a také prosím @veru…
martina7828
Před 9 lety
1
2
59
Kdo to byl? Sprchový kout bez vaničky?
Někdo z pánů stavitelů zde měl krásně nafocenou stavební přípravu sprcháče bez vaničky i s nějakým …
zeneva
Před 9 lety
8
Na kolik vyjde teraco do chodby?
Budeme v dome dávat novou podlahu u vstupních dveří. Představa je lité teraco nebo teraco dlažba. …
akoinac
Před 9 lety
2
Projektant na demolici a stavbu dřevostavby z Nymburka a okolí
ahoj,shanim projektanta na demolici a novy Rd(drevostavbu),vite o nekom,podelte se prosim o zkuseno…
aaa35
Před 7 lety
6
Kde sehnat skříně o max. hloubce 38 cm?
Ahoj, zařizujeme pokojíček pro tříletou dceru. Vzhledem k limitaci prostorem, potřebujeme šatní skř…
terde
Před 9 lety
9
Bezúchytkové řešení u otvírání dvířek - jaké zvolit?
Jaké bezúchytkové řešení je lepší? Zafrézování nerezového profilu do hrany dvířka nebo samotné vyfr…
dominika_frommelova
Před 3 lety
1
2
...
3
76
1
2
…
730
731