O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Návrh RD, co a kde zlepšit?
Ahoj všem, chtěli bychom stavět RD a řešíme půdorys. Dospěli jsme k řešení viz. obrázek, ale už …
standum
Před 9 lety
17
Kde sehnat krabice na stěhování?
Kde sehnat/koupit krabice na stěhování, kde jste je získali vy? Jdou někde krabice získat zdarma? N…
petr86
Před 6 lety
23
Firma Easy homes - máte někdo zkušenosti?
ahoj,mate prosim nekdo zkusenost?libi se mi jejich domecky,jen nemuzu nikde nic najit.dekuju
tomas_huf
Před 3 lety
8
Vyřizování hypotéky - rizika
Nebral jste si někdo v této době hypo? Nebo nevyřizujete někdo??? Nemáte přehled úrokových sazeb ba…
songs
Před 9 lety
15
Projektant z Českolipska a Děčína
Nemate nekdo osobni a kladne zkusenosti s projektantem v okoli CL popr.Decina.Dekuji
romcis
Před 9 lety
3
Jaký zvolit žebřík do koupelny?
Dobrý den, prosim o radu jaky zvolit žebřík do koupelny. Jakou velikost preferujete? Na co si dat…
zuzekk
Před 9 lety
13
Doporučíte mi bezdotykový odpadkový koš
Doporučíte mi bezdotykový odpadkový koš? Má smysl si ho pořizovat? A když tak jaký? Chci velikost 1…
victress
Před 9 lety
3
Máte někdo zkušenosti s firmou VS domy?
Dobrý den, uvažujeme o dřevostavbě a narazili jsme na tuto firmu. Stavěl někdo s touto firmou? Jak…
markysek16
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Mít u kuchyně "bar" či nikoliv?
mám naceněné 2 návrhy kuchyně, oba dva vychází celkem přijatelně ( ale oba dva ještě budeme trochu…
nunacek
Před 9 lety
10
Existuje něco na zachycení vlasů v odtokovém žlábku sprchového koutu?
Zdravím. Máme sprchové kouty bez vaničky - čili vydlážděné. Na zemi je odtokový žlábek, pod krytem.…
michelle1
Před 9 lety
2
Rd v zahradkařské kolonii - obnovuji diskuzi
Zdravim vsechny a prosim o radu. Po konzultaci na SU stojime pred rozhodnutim,zda na nasi zahrade v…
puhelin
Před 9 lety
15
Menší novostavba do 2 000 000, je to reálné?
Ahoj, s přítelkyní a prckem žijeme v podnájmu 2+1 v Ostravě a chtěli by jsme už dávat peníze do své…
mitote
Před 9 lety
1
2
...
...
12
13
363
Jímka nebo septik na chalupu?
zdravím, máme koupenou chalupu a nemůžeme se rozhodnout, zda septik anebo jímku a jak velkou. Chcem…
tometa
Před 9 lety
8
Praskající strop.
Prosím o Váš názor. Bydlím v RD z roku 1938 v Krajském městě, 20 minut pěšky od centra, 5 minut od…
liska12
Před 9 lety
6
Bazen sklolamonat nebo keramika
Dobry den, prosim o info jaky bazen a proc zvolit- sklolaminat nebo keamika? Jak se lisi kvalitou a…
l1bord
Před 8 lety
27
Odlišnosti a nebezpečí při koupi domu od firmy namísto od fyzické osoby?
Jaká jsou potencionální rizika při koupi nemovitosti (staršího rodinného domu) od firmy (at už s.r.…
vladimirsvorba
Před 9 lety
2
Smontování a opětovné Rozmontování koupeného nábytku při stěhování krátce po sobě?
Plánuju koupi nemovitosti, už mám vyhlédnutou. Ale bude to trvat cca 2 měsíce, to tuto dobu musím n…
lena.k
Před 9 lety
10
Vestavná lednice jako volně stojící, jde to?
Dobrý den Kvůli zúženému dveřnímu prostupu(57cm) sháním co největší lednici s co nejmenšími rozměr…
7logi
Před 8 lety
8
Jaká je cena vodovodní přípojky?
Dobrý den, potřebuji udělat vodovodní přípojku na hranici svého pozemku. Jedná se cca o 50 metrů, p…
murnik01
Před 9 lety
5
Tip na bungalov, nejlépe s dvougaráží a dětským pokojem na protilehlé straně než je ložnice?
Dobrý den, má někdo tip na projekt šikovného bungalovu (3+1, 4+1), s dvougaráží, kde je (jsou) d…
veroniiika01
Před 8 lety
12
Hypotéka na dům svépomocí, od koho je nejvýhodnější?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda má někdo aktuální zkušenost, od koho vzít hypotéku a jak ta…
vladimirsvorba
Před 9 lety
11
Venkovní nafukovací mobilní vířivka - jakou doporučujete?
Ahoj, máte někdo venkovní nafukovací mobilní vířivku? Jaký typ a jak jste spokojeni? Je to sezonní …
anetka1701
Před 9 lety
7
Kde koupit kuchyň Ostravsko - Polsko?
Který obchod doporučujete pro koupi jednoduché kuchynské linky spíš levnější, ale samozřejmě aby ta…
smajlik345
Před 9 lety
1
Výsuvný odsavač par do 60cm Ikea skříňky - tenká nerezová lišta
Dobrý den, jdu si za Vámi pro další radu. V kuchyni bych ráda měla horní skříňky v jedné linii (n…
cibulenka1
Před 9 lety
4
Jak poskládat obývák, jídelnu a kuchyň?
Ahoj, začínám řešit nábytek s truhlářem, ovšem rád bych mu dodat první návrh toho, jak budeme m…
kathernihl
Před 9 lety
15
Jaké omítky na Izolox?
Možná je to hloupá otázka, ale chceme stavit domek z Izoloxu a ráda bych měla v interiéru krásně hl…
sussie01
Před 9 lety
1
Akumulační nádrž a vsakovací jímka na dešťovou vodu - jak je správně zakrýt?
Dobrý den, s přítelem jsme se před pár týdny přestěhovali do nově koupeného domečku. Původní majite…
sairina
Před 9 lety
4
Jak daleko máte od hrany v horních skříňkách zafrézovanou lištu pro Led pásek?
Hello, jak daleko mate od hrany v hornich skrinkach zafrezovanou listu pro LED pasek? Vyska hor…
kopca89
Před 9 lety
17
Plyn nebo el. topení do domu bez podlahového topení?
Budeme mít patrový dům kompaktního tvaru cca 150m čtverečních. Zdi 30+18cm polystyrén. Nechceme pod…
akoinac
Před 9 lety
3
Dotace na zachytávání dešťové vody, kdy bude?
Četla jsem, že bude možné dostat dotaci na jímku na dešťovku, nevíte kdy to vypukne, nebo řešíte to…
angie.shy
Před 8 lety
1
2
...
3
79
1
2
…
729
730