O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Na co nezapomenout při koupi novostavby?
Zdravím, zvažujeme koupit novostavbu(domek) a potřebovala bych poradit na co všechno nezapomenout …
akoinac
Před 9 lety
4
Umístění zahradního domku
Zdravím, má někdo z Vás zkušenost jak moc ČEZ je háklivej na své ochrané pásmo? Máme na okraji…
nitro
Před 9 lety
17
Jaká dvířka - akrylát (senosan) nebo lakované?
Ahojte, tak stojím před rozhodnutím, jestli udělat kuchyň v akrylu a nebo v laku. Akryl je sice …
xkennyx
Před 9 lety
3
Prasklé obklady - kdo nese odpovědnost?
Dobrý den, objednala jsem si u koupelnového studia Nábytek MAX Praha montáž koupelnového nábytku. P…
bayt
Před 9 lety
1
Koupě staršího RD a prověření elektroinstalace - jak na to?
Plánuji koupit starší ale zachovalý rodinný dům, asi za 1,4 milionu, cihla, postaven někdy po roce …
vrajmantak
Před 9 lety
4
Koupě staršího RD a prověření centrálního topení
Plánuji koupit starší ale zachovalý rodinný dům, asi za 1,4 milionu, cihla, postaven po roce někdy …
friss
Před 9 lety
3
Ekonomické stavby - recenze
Dobry den,mate nekdo zkusenost s ES ekonomicke stavby? Dekuju za jakekoliv info nebo zkusenost ;-)
cihla2
Před 8 lety
22
Dřevostavby, montované či domy na klíč - je vůbec reálné postavit komplet dům 95 m2 do 2 milionu?
Zdravím, momentálně plánujeme baráček za Prahou a cena je pro nás velmi důležitá, no, pro koho není…
mp77
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Koupelny 3 a 6 m2 - stačí?
Děláme projekt na dům a já zvažuji, zda nemáme příliš malé koupelny. Koupelna v přízemí má 3 m2 (…
rados8
Před 9 lety
18
Jakou zvolit pracovní desku na kuchyňskou linku?
Jakou zvolit pracovní desku - jednobarevnou nebo s nějakou strukturou? Líbila by se mě deska jednob…
kocicak123
Před 9 lety
6
Jak máte řešen detail pod vstupními a terasovými dveřmi?
Při betonáži podlahy, jak máte řešen detail pod vstupními a terasovými dveřmi? máte je podezděné ne…
akoinac
Před 9 lety
4
Co na to říkáte? Jak upravit kuchyni?
Prosím o vaše tipy a rady jak upravit kuchyn. Mrazák nebude, jen vestav. lednice a uvažuju jak využ…
lennaaa
Před 9 lety
20
Studie + projekt, jen pro pobaveni
Tak jen pro pobaveni,kdo tvrdi,ze architekt za 300 tis je hodne. Tohle je nabidka z prazskeho archi…
terkasofinka
Před 9 lety
1
2
34
Info o úvěrech
Ahojte, vsetkym zaujemcom o uvery resp. tym co uvery maju doporucujem precitat: https://www.novi…
vladimirsvorba
Před 9 lety
18
Jak začít?
Ahoj, jsem tady nová :-) S přítelem chceme příští rok na jaře plánovat stavbu domu. Nemáme pozemek.…
mandre
Před 9 lety
14
Výběr oken
Dobrý den! Prosím o názor diskutérů. Porovnávám tři nabídky na plast. okna. 1. Sulko - Opti…
jonnyj
Před 9 lety
6
Sítě proti hmyzu na oknech, když budeme mít venkovní žaluzie
..tak mám ještě dotaz - všude budeme mít venkovní žaluzie, máme dávat i sítě do oken, máte někdo ob…
1leontynka
Před 9 lety
2
Susedia z Live up Brno Bohunice
Ahoj, už som sa raz snažila túto tému založiť, ale takmer nikto nereagoval (asi bolo ešte skoro). T…
dianka48
Před 9 lety
1
Plán domu - přízemí, co na to říkáte?
Zdravim vsechny stavitele. Premyslime nad koupi starsiho domu a zajimalo by me jestli byste si ved…
zoja17
Před 9 lety
6
Spárořez u podlahy v novostavbě - váš názor?
Dobrý den, kupujeme byt v novostavbě. Když jsme si byli vybírat dlažbu, požadovali jsme, aby byla v…
obadl
Před 9 lety
9
Pouze fixní okno v kuchyni
Ahoj, mám dotaz, máme spojený obývací pokoj s kuchyní. Okno 190*140, které se mi líbí tak, jak je v…
blahova_andrea
Před 8 lety
17
Profi malíř - má takto vypadat výmalba?
Dnes pravděpodobně dokončil malíř své dílo. Objednal si ho stavitel, takže to nevím jistě, ale vzhl…
inkajanakova
Před 9 lety
1
2
33
Spokojenost s interiérovými dveřmi za přijatelnou cenu - Jihomoravský kraj
DObrý den, vybíráme interiérové dveře včetně zárubní, můžu se zeptat na Vaše dobré zkušenosti - …
nikola160
Před 9 lety
2
Zkušenosti se stavební firmou Miroslav Šáfář?
Dobrý den nemáte někdo zkušenosti se stavební firmou Miroslav Šafář, Králec 90, Dolní Studénky? …
natalkanelinka
Před 9 lety
1
Máte zkušenosti s nářadím Topkraft?
Ahoj všem, chystám se pořídit na chlaupu nějaké nářadí topkraft, máte s ním někdo zkušenosti? stačí…
reneese
Před 9 lety
9
Rekonstrukce 3+1 56m2 - jak na to?
Ahoj, s manželem jsme koupili byt 3+1 56m2 (asi...nepřeměřovali jsme a nemáme žádný nákres). Je to…
jenies
Před 9 lety
6
Kupní smlouva formou notářského zápisu
Jaký je reálný rozdíl nechat si zpracovat při koupi domu (bez hypotéky a bez realitky) kupní smlouv…
friss
Před 9 lety
12
Kolik máte plnohodnotných obytných místností cca nad 12 m2?
Máme 3 podlaží - suterén (polozapuštěný ve svahu), přízemí a podkroví. Dům má zastavěnou plochu 149…
skunkos
Před 6 lety
25
Ablak, s.r.o. - nesolidní firma
Mám velmi nemilou zkušenost s výše uvedenou firmou ABLAK, s. r. o., Lysovice 128, 68201 Vyškov. Už…
roman_vik
Před 4 lety
7
Novostavba projekt - vaše názory
Ahoj, jsem úplný nováček co se týče koupě domečku, ale s manželem se nám líbí tahle nevostavba. C…
saurauia
Před 9 lety
8
1
2
…
735
736
737
738
739
…