O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sprchový kout - Hüppe vs. Polysan, Rako
Rozhodujeme se jaký nový sprchový kout. Cenový rozdíl Hüppe a Polysan je výrazný, tak mě zajímá jes…
petras89
Před 6 lety
6
Světlovod - jak to máte vy?
Zdravím :) nechali jsme si udělat světlovod od firmy Fakro, máme velký průměr 50 cm. A stalo se n…
inkajanakova
Před 9 lety
15
Smlouva o znehodnocení pozemku
Dobrý den, chceme stavět garáž na hranici pozemku. Budeme stavět na stavební povolení a z hlediska …
ivvulinka
Před 9 lety
1
Dá se obejít bez čerpadla při betonování základové desky?
Zdravím. Zvažuji, zda se dá obejít bez čerpadla při betonování základové desky (12x12m a 13 cm sil…
geodett
Před 9 lety
8
Měření hlučnosti před stavbou RD
Ahojte lidi,mám velkou prosbu,týká se tu někoho měřění hlučnosti před stavbou RD..pokud ano,jak jst…
beta72
Před 8 lety
30
Jak oškrábat zdi?
Potřebovala bych nějaké rady a typy na škrábání omítek. Je opravdu nutné to oškrábat až na štuk? Ne…
bladeii
Před 9 lety
8
Bourání chatky - nutnost dokumentace k odstranění stavby, na kolik vyjde?
Potřebujeme na pozemku zbourat starou zahrádkářskou chatku (zděnou). Stavební úřad a hygienická sta…
1karel1
Před 9 lety
2
Rektifikační terče pod dlažbu, máte někdo zkušenost?
Dobrý den, chystáme se na terasu 60m2 u bazénu a bylo nám místo nalepení dlažby na vybetonovaný pod…
sarmaj
Před 1 měsícem
11
sponzor fóra
Tepelné čerpadlo značky Ivar, typ Atec-Plus 9 - recenze
Prosím o radu, máte někdo zkušenost s tepelným čerpadlem vzduch-voda značky IVAR.HP ATEC-PLUS 9 ???…
joais
Před 9 lety
2
Dá se obklad určený na zeď použít na podlahu?
Prosím o radu ohledně obkladů do koupelny. Vybrali jsme si Tubadzin biloba (odstín grey a creme, de…
lucienov
Před 9 lety
6
Kam umístit myčku?
Ahoj, potrebovala by som radu ohladom mycky. Mam tento nakres, varna doska bude viac vlavo a drez b…
kamcha
Před 9 lety
11
Lustry z Merkury marketu - jste spokojeni?
Začínám se poohlížet po osvětlení do domečku, MM mě také zaujal, lustry vypadají (sice jen na obráz…
kotla
Před 9 lety
1
Kde sehnat tyto tapety?
Prosím, pokud byste někdo věděl, kde sehnat tyto tapety (nebo jim podobné), byla bych moc ráda za p…
kralosh
Před 9 lety
4
Strop duní, co teď s tím?
Ahoj, přestavujeme starší RD a v patře byly podlahy ze škváry a potěr, vše jsme vybrali až na tr…
petrkunc132
Před 4 lety
12
ČEZ - vedení přes pozemek, věcné břemeno
Ahoj všem, máme možnost koupit super pozemek, přes který ovšem vede podzemní vedení NN do 1kV. Na p…
noemi77
Před 8 lety
1
2
55
Betonový skládaný plot - osvědčený výrobce nebo případně alternativy
Dobrý den, máte někdo zkušenost/tip na kvalitního výrobce betonového skládaného plotu (s oboustran…
evasojkova
Před 9 lety
5
Je závěsné světlo vhodné do užší chodby?
Vybíráme světla do užší chodby uvnitř domu, ale nevím, zda je vhodné závěsné cca 45 cm pod stropem…
romana_mtnabytek
Před 9 lety
2
Jak je to s počtem ampér při připojení?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jak je to s počtem ampér při připojení. Projektant nám říkal, že pro …
kacule26x
Před 9 lety
10
Zahřívání elektrické trouby - jak dlouho?
Zdravím, nastěhoval jsem se do bytu, kde stojí kombinovaný sporák Mora 2600 s elektrickou troubou,…
ski1961
Před 9 lety
8
Co je potřeba zařídit před stavbou?
Zdravim, rozhodli jsme se stavet. Ted shanime informace. Chtela bych se zeptat co vse je potreba za…
slabici
Před 9 lety
7
Kam umístit troubu?
Prosim o radu ohledne umisteni trouby - takto nebo vymenit s potravinovou skrini? Navrh kuchyne je …
xpirl101
Před 9 lety
8
Měření radonu, Brno-venkov - tip na firmu
Ahoj všichni, můžete mi někdo, prosím, doporučit firmu, či osobu na měření radonu před stavbou do…
janaa1
Před 9 lety
5
Jaký kuchyňský robot?
Ahoj všichni, prosím o konkrétní tipy na multifunkčního kuchyňského robota...Potřebuji něco, co umí…
janiisek85
Před 9 lety
1
Tak kterou variantu kuchyně vybrat?
Můžete poradit? Děkuji.
barter
Před 9 lety
17
Sháním zedníka a bagristu (Soběslav)
Zdravím, sháním zedníka a bagristu, nejlépe z okolí Soběslavi nebo Tábora. Zhruba v období červe…
shoopla
Před 9 lety
1
Srub - jakou firmu doporučujete a na kolik Vás to nakonec vyšlo?
Zdravím :) Chystáme se na stavbu srubu 6x8 m na patro nebo 7x8 jen přízemní. Chtěli bychom jen hrub…
ninicek
Před 9 lety
3
Koupelnový nábytek Kolo Traffic, máte ho někdo?
Ahoj, zařizujeme koupelnu a líbí se nám koupelnová sada Kolo Traffic v bílé barvě. Umyvadlo bychom …
kafr
Před 8 lety
19
Kmdveře - erkado, máte je někdo?
Zdravím, Chtěl bych se zeptat, jestli někdo máte dveře Kmdveře. Jakékoliv. Chtěli bychom je pořídit…
kutild
Před 9 lety
2
Stínění a zároveň střecha terasy - shrnující baldachýn?
Plánujeme nějak zastřešovat a zároveň zastínit terasu. Líbí se nám nejvíc takový ten shrnovací mode…
bublina88
Před 9 lety
17
Okna - plasthliník vs. ostatní
Dobrý den, narazil jsem na kombinaci okna plasthlinik. Zajímalo by mě zda je někdo z Vás má doma.…
mp77
Před 9 lety
4
1
2
…
745
746
747
748
749
…