O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Předokenní žaluzie, když už mám zalité věnce
Ahoj, mám dotaz.. Máme zalité věnce a nějak se nám zalíbili venkovní žaluzie. Je otázka, je pozdě n…
tulda27
Před 8 lety
17
Odvoz zeminy - kde nabídnout?
Dobrý den, rád bych se zeptal kde jste inzerovali odvoz hliny Z vašeho pozemku. Tak, abyste nemuse…
nada222
Před 9 lety
4
Daň z nabytí pozemku v květnu 2016
Dobrý den, chceme koupit pozemek a teď jednáme o ceně. Snažím se na internetu zjistit, jestli byl…
mariyanka
Před 9 lety
5
Hloubka zapuštěného skla v rámu u oken
Dobry den, vybirame plastova okna mezi firmou VEKRA a FENSTAR. Nasel jsem u nich rozdil v hloubce z…
rad5
Před 9 lety
9
Skladba podlahy ve 100 letém RD
Zdravím a prosím o rozseknutí malého záseku. Skrátím to : 100 let starý barák, kamenné základy ..…
akoinac
Před 9 lety
5
Společný vjezd na dva pozemky - jde to?
Dobrý den, je možné aby dva pozemky (dva různí vlastníci) měli společný vjezd na pozemek viz obráze…
zuzka3112
Před 9 lety
4
Kuchyně Cígler - máte zkušenost?
Ahoj, nemáte někdo náhodou zkušenosti s kuchyňským studiem Cígler? Jejich brněnský showroom nás hod…
verunky
Před 9 lety
2
Projektant z Jičína a okolí
Zdravím, chystáme se stavět a hledáme projektanta. Máte tip na šikovného projektanta z Jičína a oko…
katkad7
Před 9 lety
3
sponzor fóra
Návrh koupelna - co by jste změnili?
Prosím co by jste změnili na naší koupelně? Zařizujeme náš první společný byt takže budu ráda za ná…
majenab
Před 9 lety
9
Sháním Knihu: Chlapec v pruhovaném pyžamu - John Boyne
Dobrý den všem, nutně sháním knihu Chlapec v pruhovaném pyžamu od autora: John Boyne. Pokud by ji …
semka329
Před 9 lety
1
Výška podlahy - pomoc
Ahoj, poprosil bych Vás o Váš názor k naší skladbě podlahy dle projektanta viz. příloha, zda je tak…
hanluk
Před 9 lety
21
Zmizení koťat
Prosím o radu..v pátek mi porodila kočka 4 koťata o které se vzorně starala. Dnes ráno ještě byli v…
kochov
Před 5 lety
12
Stavba RD v ochranném pásmu
Dobrý den, chtěli jsme si postavit rodinný dum u rodičů na zahradě, ktera je v blízkosti JZD. Na ži…
slabici
Před 9 lety
8
Koupelna - dobré tipy, rady, zkušenosti a vychytávky
Máte koupelnu? my ne... (jak jste z mých aktuálních koupelnových spamů určitě pochopili) - a tak by…
janinka49
Před 9 lety
4
Zvířecí koutek v bytě - inspirace
Ahoj, jsem ve fázi zařizování bytu a zajímalo by mě, jak mají Vaši mazlíčci, především ti, co je c…
aneta_hanusova
Před 4 lety
11
Kde všude obložit koupelnu?
Ahoj všem. Název tématu je možná trošku legrační, ale asi nejvíce vystihuje můj dotaz. Přikládám …
maroussia
Před 9 lety
23
Popraskané spoje SDK, čím to je?
Hezký den, bydlíme v pronájmu a budeme se stěhovat do panelového bytu. Tady v pronájmu majitelka na…
tynasss
Před 9 lety
3
Příčkovky Heluz 14 broušené na zdící pěnu
Ahoj, zdil jste někdo z tohoto materiálu příčkovky na zdící pěnu? Jde mi o to,zda raději nezdít vni…
hbboy
Před 9 lety
2
Sousedi jsou proti stavbě betonového plotu, řešení
Zdravím potřebuji poradit, koupili jsem domeček s pozemkem, který sousedí s veřejnou komunikací a s…
eviknufik
Před 9 lety
15
Jak dispozičně vyřešit 4+1?
Prosím o radu, nápad jak dispozičně vyřešit náš byt. Potřebujeme získat dva samostatné dětské pokoj…
dalmil
Před 9 lety
26
Kdy jste dávali venkovní parapety?
Ahoj,mohu se zeptat kdy jste dávali venkovní parapety? Máme je objednané s oknama,ale nevím,zda se …
hbboy
Před 9 lety
2
Oxes III. Etapa na Kladně - kupujete tam někdo byt?
Zdravím, je tady někdo kdo taky kupuje byt od firmy OXES na kladně? Nebo má někdo zkušenosti s tout…
majenab
Před 9 lety
1
Rozdělení a přepsání pozemku
Dobrý den, chci stavět dům na pozemku, který je ve vlastnictví mé matky. Jelikož tam už jeden dům …
sanysobotkova
Před 9 lety
4
Můžete mi prosím sdělit jak je rozdíl troubou A a troubou B?
Máte chuť si zahrát na detektivní pátrání? Můžete mi prosím sdělit jaký je rozdíl mezi troubou A a …
hedunika
Před 9 lety
5
Trubky od topení - nechat přiznané nebo skrýt?
Prosím Vás o radu/názor. Děláme totální rekonstrukci panelákového bytu a řešíme teď, co s trubkami …
joy_
Před 9 lety
17
WC: integrované odsávání zápachu Geberit DuoFresh
Máte někdo zkušenosti s tímto typem odsáváním zápachu na WC? Bylo nám to doporučeno jako nejlepší/m…
jirmn
Před 7 lety
16
Výměna obyčejného okna za francouzské
Chceme obyč. obývákové okno změnit ve francouzské a hledáme firmu, která dodá i okno i provede samo…
aneri53
Před 9 lety
2
Věcné břemeno na příjezdovou cestu k RD
Dobrý den, A je to tu zas. Jsme ve finálním schvalování hypotéky. Na samém začátku jsem upozorňova…
zuzka3112
Před 9 lety
30
Návrh koupelny - vaše postřehy
Ahoj, potřebovala bych poradit s koupelnou. Dostala jsem návrh od studia a chtěla bych znát vaše ná…
janinka49
Před 9 lety
13
Zdvižné posuvné dveře Vekaslide 82 od Bohemia Plast - recenze
Ahoj, máte někdo zkušenost se zdvižně posuvnými dveřmi Vekaslide 82 od Bohemia Plast? Zvažujeme jej…
jaroslavamitankova
Před 9 lety
1
1
2
…
744
745
746
747
748
…