O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Firma HB stavby, s.r.o. - reference
Máte prosím nekdo zkušenosti??? jde o to, že firma nabídla hodne zajímavý rozpočet o proti jiným fi…
michaelaemail
Před 9 lety
4
Bazén 4x8x1,5 - na kolik vyjdou zemní práce?
Dobrý den, máme objednaný samonosný bazén o velikosti 4x8x1,5 m a začali jsme poptávat kolik nás v…
puhelin
Před 4 lety
15
Návrh kuchyně - mám představu, ale něco tomu chybí
Zdravím všechny! Stavíme dům a v létě budeme dělat i kuchyň. Mám docela dobrou představu o tom, ja…
amelienne
Před 9 lety
2
Stmívatelná lampička k posteli - ano či ne?
Vybírám lampičky do ložnice ve stylu Provánc, které budou sloužit i na čtení v posteli. Líbí se mi …
lusi_k
Před 5 lety
12
Datový kabel Českých drah na pozemku
Dobrý den, moc prosím o radu či zkušenost. Vážně s manželem uvažujeme o koupi jednoho pozemku, ale …
tygr80
Před 7 lety
13
Je to eternit ?
na pozemek jsme si nechali dovézt stavební buňku, nevěděla jsem, z čeho je udělána její stěna. z…
iveta_89
Před 9 lety
2
Změna střechy vč.užití
zdravím. Budu přistavovat což jsem schopný řešit, ale v plánování stavby se mně naskytl takový "st…
elladna
Před 9 lety
3
Garáž jako součást dřevostavby - ano či ne?
Ahoj, vybíráme právě náš budoucí RD a chceme bungalov, nejspíš dřevostavbu, ale s garáží, která bu…
dawerius
Před 9 lety
5
sponzor fóra
Sedačka do obýváku Phase Atlanta nebo Aksamite Arcus?
Ahoj, a je to tu zase...dilema :) máte někdo zkušenosti s těmito značkami sedaček? Můžete porovnat?…
mashenka1
Před 9 lety
1
Vzor rozpočtu pro KB na hypotéku
Muzu poprosit o vzor rozpoctu pro KB. Muj email je havelka@sonepar.cz. predem dekuji
kevin_bui
Před 5 lety
18
Skutečná hranice plotu, dá se to zjistit?
Předěláváme plot, bohužel dříve si původní majitelé postavili plot jak se mezi sebou dohodli. Potře…
zuzka3112
Před 9 lety
18
Elektrická zásuvka v pracovní desce - zkušenosti
Zdravím, máte někdo umístěnou elektrickou zásuvku (vysouvací) v pracovní desce v kuchyni? Kuchyňář …
tirano
Před 9 lety
11
Musí být terasa 3 m od hranice pozemku?
Dobrý den, Chtěla bych se zeptat, jak je to se stavěním terasy okolo domu. Už jsme se na to sice by…
kralosh
Před 9 lety
4
Podpis kupní smlouvy, je potřeba mít právníka?
Ahojky, jsme před podpisem kupní smlouvy rod. domku. Realitka nám smlouvu opravila dle našich požad…
evelyn16
Před 9 lety
11
Stavební povolení - na kolik let platí?
Dobrý den, mám jednoduchou otázku, ale zatím jsem na ni nenašla odpověď :) U nás v ulici (zástavba…
sanysobotkova
Před 9 lety
7
Jak pečujete o vrtanou studnu? Jak často čistíte atd.?
Vyčetla jsem, že vrtanou studnu stačí cca 1 x za 10 let vyčistit kalovým čerpadlem. Jak často v reá…
jaasminka
Před 9 lety
1
Překlenovací úvěr z SS na pozemek + část hrubé stavby a jeho následné refinancování hypotékou
Aktuálně řeším nákup stavebního pozemku a s tím spojenou výstavbu domu svépomocí. Mám naspořené něj…
vladimirsvorba
Před 9 lety
4
Uskladnění zeleniny v bytě
Dobrý den, chtěla bych se poradit ohledně skladování běžnější zeleniny ve větším množství v byto…
kapraltomas
Před 4 lety
22
Jaké materiály jste použili při výrobě schodů?
Dobrý večer, jaké materiály jste použili při výrobě schodů? Na nášlapnou plochu necháme truhlářem v…
koffen
Před 9 lety
1
Navýšení hodnoty pozemku o základovou desku vs. hypotéka na kompletní dům ( včetně pozemku )
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat zda mi nějak pomůže, když koupím pozemek na hypotéku, následně p…
sathine
Před 9 lety
5
Představujete se sousedům?
Právě jsme postavili domek ve městě. Manžel je z vesnice a tvrdí mi, že se budeme muset jít oficiál…
janzako
Před 9 lety
11
Územní plán - výhled (rezerva)
Dobrý den, můžu mít otázku když je v ÚP jako výhled rezerva (směrná část) zapsáno že se jedná o B…
wettu
Před 9 lety
2
Krb v jídelně - ano či ne?
Ahoj, plánujeme domek a zvažujeme, zda nepřesunout krb z obýváku do jídelny spojené s kuchyní (obýv…
sismato
Před 9 lety
29
Výběr spotřebičů - co na to říkáte?
Ahoj, tady je sestava: ART 9811/A++ SF http://www.whirlpool.cz/art-9811-a-plus-plus-sf HB67…
janousekradek
Před 9 lety
6
Existuje takový typ zrcadla?
Ahoj chtěla jsem se zeptat, zda existuje nějaká fólie, která by se dala přilepit na zeď a fungovala…
bamak
Před 9 lety
4
Pomozte prosím s obkladem na domě
Milí střecháčci, chci vás poprosit o pomoc s umístěním obkladů na našem domečku. Nějak už tápeme,…
zdenkaga
Před 8 lety
18
Filtr na tvrdou vodu - jaký?
Zdravím, v lokalitě, kde plánujeme stavbu je poměrně tvrdá voda a proto chceme na vstupu do domu z…
31712
Před 9 lety
5
Hydroizolace terasy
Ahoj, chtěla bych se zeptat na radu ohledně hydroizolace terasy. Máme terasu nad koupelnou, uděl…
ondra_cha
Před 9 lety
9
Dispozice podkrovní koupelny
Jsme ve fázi hrubé stavy a já stále nevím, jak ideálně navrhnout koupelnu (rozvody stále nejsou, t…
puhelin
Před 9 lety
12
Zlomený sekáč v sds kladivu
Dobrý den.Povedlo se mi zalomit v bouracím kladivu sds sekáč.Porádí někdo jak vytáhnout ten zalomen…
maweryk
Před 7 lety
7
1
2
…
747
748
749
750
751
…