O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Svítidla české firmy Ameron - recenze
Dobrý den, zalíbila se mi svítidla z nabídky českého výrobce Ameron, nemůžu však nikde najít více…
lucipomi
Před 9 lety
1
Dub Torino D3509, máte někdo?
Máte někdo plovoučku Dub Torino? Prosím o fotky, recenze... Moc děkuji.
xdagmar
Před 9 lety
1
Bungalov 1377 - Euroline staví někdo?
ahoj strecháčci stráááášne jsem se zamilovala do tohoto projektu máme dlouhý a úzký pozemek, vchod…
martinvilusinsky
Před 8 lety
9
Máte někdo kuchyň obloženou kamenem?
Zvažujeme obložit kuchyň imitací kamene stejně jako krbovou vložku, ale neumím si to moc představit…
veronika_123
Před 9 lety
13
Projekt rekonštrukcie domu - zhodnotenie
Ideme rekonštruovať dom (súčasť dvojdomu). Prikladám náčrtky pôdorysov - robil som ich ja, nie proj…
inkajanakova
Před 9 lety
10
Dřevostavba - alergie na dřevo
Dobrý den, zvažujeme stavbu domu klasicky a nebo dřevostavbu. Já jsem alergik a dřevo je pro mě pr…
bamak
Před 9 lety
2
Lavice do kuchyně, kde sehnat?
Dobrý den, zařizujeme kuchyni a mám představu modernější "rohové" lavice pod okno, ovšem potřeboval…
isonic
Před 9 lety
8
Koupací jezírko BIODESIGN nebo něco podobného
Nemáte někdo takové koupací jezírko, nebo podobné? Zajímá mě udržba, cena i realizace. Firma nebo…
dannu
Před 4 lety
19
sponzor fóra
Prosím pomoc - termíny stavebního povolení
Bohužel, nedokážu nikde najít přesnou odpověď. Doufám, že někdo s tím bude mít zkušenosti a poradí …
vita234
Před 8 lety
12
Jak upravit pozemek kolem novostavby?
Konečně začínáme a potřebuji poradit: JAK PŘIPRAVIT POZEMEK, kolem novostavby, pro chodníčky ze …
jumpmans
Před 7 lety
3
Lineární kuchyně vs. strop až do krovu
Zdravím, mohli by jste mi prosím poradit, popřípadě poslat link na ukázku lineární kuchyně kde není…
kossakowski1980
Před 9 lety
14
Zkušenosti s firmou D&K Stavební
Dříve DoKo stavební, aneb jednatel pan Kovařík Ondřej, sídlo Chrudim. Přišli s velmi výhodnou nabíd…
kovishejter
Před 4 lety
21
Dlažba Siena Nobile, máte někdo?
Vybrali jsme si v Siku dlažbu Siena Nobile, ale bohužel mi přijde jiná na prodejně, jiny vzorek a j…
petulaleskova
Před 9 lety
1
Jaké materiály si připravit pro projektanta?
Prosím o radu ohledně schůzky s projektantem. Jaké materiály si připravit? Stačí mapa pozemku? Děku…
inkajanakova
Před 9 lety
6
Mapei mapegum WPS - zbytek, nemáte někdo?
Mám dotaz, nemáte někdo zbytek izolace, kterou už nevyužijete? Chybí nám asi m2 a nechce se nám kup…
koffen
Před 9 lety
1
Poraďte bungalov
Ahoj, už si nevím vážně rady co se týče projektu... chceme bungalov zhruba tohoto tvaru, bez garáže…
lenkaa72
Před 9 lety
13
Zkušenosti se sanitou Jika Perla
Ahoj, máte někdo zkušenosti se sanitou Jika s povrchem Jika perla? Udržuje se to dobře? Uvažujeme …
mar772
Před 8 lety
3
Zkušenosti s injektážními krémy k sanaci vlhkého zdiva
Prosím o sdílení Vašich zkušeností s použitím injektážních krémů k sanaci vlhkého, zasoleného zdiva…
demolitionman
Před 7 lety
20
Lepidlo na tapety
Ahoj, chceme tapetovat sami (jen dvě zdi). Koupili jsme vliesovou tapetu a lepidlo na ní. Druhou ta…
kkoudelka
Před 9 lety
3
Renovace korkové podlahy - zkušenosti a doporučení firmy
Zdravím, s přítelem jsme koupili byt v Brně jehož součástí je poměrně dobře zachovalá korková podl…
furcifera
Před 9 lety
1
Sprchový kout Oviedo od výrobce Hopa, nemáte ho někdo?
Mám na Vás prosbu, nemáte někdo doma sprchový kout Oviedo od výrobce Hopa? Moc se nám líbí, ale v o…
martynka_katr
Před 9 lety
1
Kam mám jít vybrat dřez?
Poradíte mi prosím kam (do jakých prodejen) mám jít vybrat dřez? Nikdy předtím jsem to neřešila a n…
bonifac007
Před 9 lety
3
Výkon krbové vložky, jaký zvolit?
Ahoj, mam dotaz ohledně krbové vložky a jejího výkonu. Budeme mít teplovodní podlahové topení (plyn…
jendad
Před 9 lety
23
Projekt dum do L
Ahoj lidicky... napada vas prosim jak zvetsit zadveri + pridat samostatny zachod? Napadlo me prohlo…
terkasofinka
Před 9 lety
17
Sádrové omítky,,
Pokud někdo sháníte firmu na provedení sádrových omítek doporučuji firmu TOVR, která působí v oblas…
blahova_andrea
Před 8 lety
14
Loxone Tree - zkušenosti, názory?
Projektujeme domek a bylo mi doporučeno zkusit Loxone Tree. Na papíře to vypadá dost dobře, výrazně…
awakened
Před 8 lety
1
2
33
Koupelnová skříňka, jak jí dodat šmrnc?
Budeme mít koupelnové skříňky pod umyvadla od truhláře. Mohu si tedy zvolit barvu i vzhled. Obrázky…
kkoudelka
Před 9 lety
1
Střešní okna Velux s trojsklem - recenze
Prosím jaké jsou poslední názory na střešní okna VELUX s trojsklem? Děkuji za odpovědi?
tereza777
Před 9 lety
3
Tak druhý pokus projektu, vaše připomínky
Tak jsme totálně překopali původní projekt a tohle nám vylezlo. Zatím vkládám přízemí a moc všechny…
alikc
Před 9 lety
24
Chladnička Whirlpool ART 459/A+/NF/1, nemáte jí někdo?
Máte doma někdo chladničku Whirlpool ART 459/A+/NF/1? Zajímá mě velikost boxů v mražáku. Děkuji!
stavbava
Před 9 lety
1
1
2
…
749
750
751
752
753
…