O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Barva podbití - reklamace, výrazná odlišnost vzorníku od reálu
Nemáte někdo zkušenost s reklamací barev (lazury) - výrazná odlišnost vzorníku od reálu. Viz fotogr…
dejvic
Před 9 lety
6
Polstrované postele - cena
Poradte prosim,byla jsem ve studiu kde mi nacenili manzelskou polstrovanou postel za 25000,-bez mat…
isonic
Před 9 lety
6
Sezení na balkonu
Prosím co máte na sezení na balkonu, mám prostor pro sezení 100 x 180 , ale co jsou sestavy, tak …
martykl
Před 8 lety
8
Plot ze ztraceného bednění a jak ho omítnout?
Zdravím, chystáme se k budování plotu ze ztraceného bednění, potom jsme chtěli sloupky a zídku om…
horst_fuchs
Před 3 lety
1
2
35
Jaké jsou náklady na vybudování jímky?
Zdravím. Zjistili jsme,že v obci,kde chceme koupit pozemek není kanalizace.Bude se budovat cca za d…
awakened
Před 9 lety
18
Máte někdo v patře terasu včetně vchodu, nejlépe železná konstrukce?
Zdravím, máte někdo v patře terasu včetně vchodu?? Nejlépe z železné konstrukce. Pokud ano, pošlete…
vlckovaklara
Před 9 lety
1
Hledím majitele této zahrady
ahojte. chcela by som poprosiť o pomoc - hľadám majiteľa tejto záhrady, foto som našla na slovenske…
gemini06
Před 9 lety
1
Normy hluku pro hygienu
Dobrý den, stavební úřad požaduje vyjádření hygieny z důvodu hlučné silnice. Novostavba má stá…
verkaleh
Před 8 lety
16
sponzor fóra
Jak skladujete nářadí na zahradu?
Ahoj, jak skladujete nářadí na zahradu? Nějaké inspirace na držáky lopat, hrábí, apod?
zeneva
Před 9 lety
1
Nevíte kde sehnat velké květináče na kytky?
Ahoj, prosím nevíte kde sehnat velké květináče na kytky? Žádný plast, materiál keramika, kov, nebo …
solaris
Před 9 lety
3
Krb s policemi a nikou - obložit nebo vymalovat?
Prosím o nároz, případně foto, jak by jste vyřešili krb s policemi vedle a nikou...nevím zda obloži…
maagda
Před 9 lety
14
Názor na druhý nákres domu
Dobrý den, minulý týden jsem se tu ptal na první nákres. Dostal jsem pár solidních rad, aby ten můj…
iveta_89
Před 9 lety
7
Koupelna v projektu
Ahoj všem,už sem zoufala. Když už jsem vyřesila pokoje,tak mam zase problem s velikosti koupelny. V…
terkasofinka
Před 9 lety
23
Dům na klíč od základu s vlastním návrhem - Brno a okolí
Ahojky, můžete mi doporučit firmu, která staví v okolí Brna, do 20 km, domek na klíč včetně základ…
kolobezka1
Před 9 lety
4
Obklady Minimal, máte je někdo?
Ahoj, nemáte někdo náhodou obklady z JaS - Minimal? Zajímala by mě zejména údržba, ale i celková sp…
7592katerina
Před 7 lety
6
Šedá dlažba v lesku, jaká je údržba?
Hezký večer, plánujeme mít dlažbu v obývacím pokoji i v kuchyni. Líbila by se mi dlažba šedá, nejlé…
nikiiip
Před 9 lety
14
Nová elektřina do pronajímaného bytu - ano či ne?
Dobrý den, koupili jsme byt v paneláku, který se chystáme rekonstruovat a pronajímat. Všechno je…
bonifac007
Před 9 lety
6
Nabízíme zeminu pro srovnání terénu - Berounsko
Neměl by někdo zájem o zeminu na vyrovnání terénu? Nejedná se o ornici. Zatím je jí cca 28m3, ale p…
nitro
Před 9 lety
4
KPP - koeficient podlažních ploch
Ahoj všem, při vyřizování stav.povolení nás na SU upozornili, že musíme splňovat výše uvedený koef…
puhelin
Před 5 lety
11
Firma Dřevo-House - zkušenosti
Dobrý den, neznáte někdo tuhle firmu, nějaký zkušenosti. Zahlídla jsem ji tady někde v diskuzi, tak…
radimplizek
Před 2 lety
9
Jak postupovat při prodeji domu?
Prodávám starý dum, dědictví, poradíte mne, jak postupovat? Kupní smlouvu sepsat u právníka? Vyuzit…
gabriel_brenka
Před 9 lety
10
Nemohu se rozhodnout, kterou troubu. Jakou by jste preferovali?
Zdravím všechny. Po dlouhém hledání se mi sešly dvě vestavěné trouby v úzkém vyberu a váhám, kterou…
zuzka3112
Před 9 lety
15
Solární ohřev bazénu Heliopool
Dobrý den, máte prosím Vás někdo zkušenost se solárním ohřevem bazénu od Roth Heliopool ??? Než t…
pitrisek26
Před 9 lety
1
Koupě domu v insolvenci - zkušenosti a rady
Dobrý den, uvažujeme o koupi domu, jehož majitelé jsou v insolvenčním řízení a již v domě nebydlí. …
uboot
Před 8 lety
18
Podnájem a následná koupě bytu v DV
Chci koupit byt v DV,peníze budu mít ale až cca za 2 měsíce,prodávající souhlasí s tím,že se mohu d…
johnny6
Před 9 lety
2
Tvar kuchyně - poraďte prosím
Hezký den, ráda bych požádala o radu. Budem stavit malý domeček s ještě menší obyvákokuchyní. Chci …
kate3007
Před 9 lety
6
Stavba domu a zápis do KN při hypotéce na jednoho z partnerů
Dobrý den,prosím o radu. Jak se řeší tato situace. Partneři spolu žijí,ale nejsou manželé. Chtějí k…
markyl
Před 9 lety
5
Karma PO 35 a předpisy
Potřebuji poradit ohledně karmy PO 35. Karma je v pořádku, měli jsme tu plynaře na kontrolu, která …
nadapav
Před 9 lety
1
Rekonstrukce 3+1 cihla - rady
Dobrý den, ahoj, rád bych požádal o jakékoliv rady ke kompletní rekonstrukci bytu. Počínaje hledán…
podolanka
Před 9 lety
6
Jaké zvolit barvy v obývacím pokoji?
Dobrý den, potřebovala bych poradit:)Máme již zrekonstruovaný dům, s tím,že jsme nevolili zpočátku…
lenineecka
Před 9 lety
1
1
2
…
750
751
752
753
754
…