O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Čim vytíráte vinylovou podlahu?
Jakym čistícím prostředkem Prosím vytíráte vinylovou podlahu? Budu ráda za doporučení. ... Dekuji!
angie.shy
Před 9 lety
9
Stavební povolení a problémový soused
Dobrý den, koupili jsme stav. parcelu a chceme stavět RD, máme projekt, který splňuje veškeré právn…
bamak
Před 9 lety
1
2
41
Propojení bytu s místností nad námi, jak vyřešit schodiště?
Ahoj,, naskytla sa nám možnosť si odkúpiť miestnosť, ktorá je nad bytom, nad jednou miestnosťou, kt…
missy97231
Před 9 lety
6
Nemáte někdo podobnou podlahu?
Ahoj, Nemáte prosím někdo podobnou podlahu? Potřebuji nějakou inspiraci na zařízení obýváku :)
pettunie
Před 9 lety
1
Zamluvení bytu, jaký je postup?
Včera jsme byli na prohlídce bytu. Po bytě koukáme už nějaký čas. Tento se nám líbil a na místě jsm…
slabici
Před 9 lety
12
Bydlí tu někdo ve Vilkách Buštěhrad - Ořešín?
Zajimala by me recenze.
hejdy00
Před 9 lety
1
Vodovodní přípojka od rodičů. Kde řešit?
Dobrý den, mám dotaz, je možné abychom nezřizovali samostatnou vodovodní přípojku pro nový dům, …
jitulkaka
Před 8 lety
13
Jakou vybrat firmu na stavbu dřevostavby?
Doporucte stavebni firmu na Drevostavbu, krome Rymarova, pripadne, ktere se vyhnout?
nerticita
Před 9 lety
8
sponzor fóra
Dotace na stavbu včetně pozemku
Ahoj,chtěla bych se,pro někoho možná hloupě,zeptat zda je reálné aby běžná politicky neexponovaná F…
rmarcelilinka
Před 9 lety
2
Nedoporučuji TEHRMO PLUS Z TRUTNOVA - PETERKA KAREL
Ve vší úctě k vašim penězům a k vašem snu stavět RD - HLAVNĚ NE S PANEM PETERKOU KARLEM!!! Pokud má…
antipetak
Před 9 lety
1
Nedoporučuji Tehrmo Plus z Trutnova - Peterka
Ve vší úctě k vašim penězům a k vašem snu stavět RD - HLAVNĚ NE S PANEM PETERKOU KARLEM!!! Pokud má…
requied
Před 9 lety
11
Firma Luxusní povrchy Němec - zkušenosti
Ptala jsem se i na svém bolgu, ale tady je to i trochu víc na očích. Máte zkušenost se stěrkami od …
melme
Před 9 lety
1
Od kdy platí záruka na spotřebiče, které máme od kuchyňského studia?
Prosím nevíte někdo, od kdy platí záruka na spotřebiče, které jsme si koupili od kuchynského studia…
regge
Před 9 lety
5
Jaký rozměr manželské postele?
Dobrý den, s přítelem vybíráme postel. Nejsme příliš limitováni současnou místností (ještě budeme u…
nyssa_al_ghul
Před 9 lety
25
Ručení bance při prodeji nemovitosti
Prodávám byt a majitelé si berou hypotéku a měli by ručit mojí nemovitostí,musím v bance něco pode…
slabici
Před 9 lety
3
Volba digestoře - tichá a výkonná
Ahoj, prosím o Vaše zkušenosti s digestoří, která je tichá a výkonná a zároveň nepředražená? Budeme…
deto_oesya
Před 9 lety
3
Tak trochu černá studna
V obci není vodovod. Podle projektu máme napojit dům na studnu na našem sousedním pozemku. (cca 2…
jumpmans
Před 9 lety
8
RK a rezervační poplatek a následná koupě bytu
Prosím o radu,mám zájemce na byt,v půlce měsíce jdeme k notářce sepsat záznam o složení peněz do ús…
korodujicividle
Před 9 lety
6
Jak usadit dům na tento pozemek?
Zdravím všechny. Protože jste nám tak hezky posledně poradili, měla bych další otázku na zamyšlení.…
bamak
Před 9 lety
6
Dodatočné obťažovanie zo životného prostredia po kolaudácii?
Dobrý deň, potrebovala by som radu. Vysvetlím situáciu. V stavebnom povolení sme mali uvedenú neu…
martii1
Před 8 lety
1
2
54
Kamenný obklad 76KG/m2 na EPS
Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti s kotvením kamenného obkladu na EPS? Váha obkladu bez lepidla…
jitkagracova
Před 9 lety
1
Instalace měřáků tepla v 2014 od Enbra - poraďte s vyúčtováním
Ahoj, najde se někdo, komu byly v průběhu roku 2014 instalovány měřáky na teplo a rozúčtování je…
koselak
Před 9 lety
2
Šikmý chodník k domu - inspirace
Zdravím, nemáte prosím někdo nějak zešikma udělaný chodník k domku? Nám k rovnému chodníku částečn…
h06493
Před 9 lety
1
Jak sladit obývací pokoj?
Zdravím, jaký nábytek a sedačku byste zvolili do obýváku k takovéto tmavé podlaze? Na fotkách je pů…
kathernihl
Před 9 lety
12
Jakou krbovou vložku vybrat?
Ahoj, řešíme nyní jakou vybrat krbovou vložku. Budeme mít sálavou vložku s prstencama která natáh…
petrmm
Před 9 lety
3
Čím natřít nové dřevěné schodiště?
Dobrý den, potřebovala bych poradit s nátěrem schodiště: - nové dřevěné schodiště (borovice), je…
kafr
Před 9 lety
1
Pasiv 15 od Gservisu, máte ho někdo?
Dobrý den, vybírám projekt domu a líbí se mi Pasiv 15 od gservisu především svojí jednoduchostí. Má…
cornie
Před 9 lety
4
Poradíte nějaký vrátek či výtah, jak dostat materiál do kopce?
Ahoj, máme dům v dost prudkém svahu a za domem stavíme druhou terasu. Máme objednané tvarovky na op…
david_buzek
Před 5 lety
2
Rezidence Modřanka - Praha - zkušenosti s devoloperem
Dobrý den, ráda bych se zeptala kohokoliv na názory, zkušenosti... Rozhodujeme se, zda koupit byt v…
cell
Před 8 lety
26
Mramorový koberec v interiéru
máte někdo zkušenosti s mramorovým kobercem v interiéru? Nedávno jsem viděla v pořadu jak se staví …
buclpucl
Před 8 lety
4
1
2
…
748
749
750
751
752
…