O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jakou krbovou vložku vybrat?
Ahoj, řešíme nyní jakou vybrat krbovou vložku. Budeme mít sálavou vložku s prstencama která natáh…
petrmm
Před 9 lety
3
Čím natřít nové dřevěné schodiště?
Dobrý den, potřebovala bych poradit s nátěrem schodiště: - nové dřevěné schodiště (borovice), je…
kafr
Před 9 lety
1
Pasiv 15 od Gservisu, máte ho někdo?
Dobrý den, vybírám projekt domu a líbí se mi Pasiv 15 od gservisu především svojí jednoduchostí. Má…
cornie
Před 9 lety
4
Poradíte nějaký vrátek či výtah, jak dostat materiál do kopce?
Ahoj, máme dům v dost prudkém svahu a za domem stavíme druhou terasu. Máme objednané tvarovky na op…
david_buzek
Před 5 lety
2
Rezidence Modřanka - Praha - zkušenosti s devoloperem
Dobrý den, ráda bych se zeptala kohokoliv na názory, zkušenosti... Rozhodujeme se, zda koupit byt v…
cell
Před 8 lety
26
Mramorový koberec v interiéru
máte někdo zkušenosti s mramorovým kobercem v interiéru? Nedávno jsem viděla v pořadu jak se staví …
buclpucl
Před 8 lety
4
Svítidla české firmy Ameron - recenze
Dobrý den, zalíbila se mi svítidla z nabídky českého výrobce Ameron, nemůžu však nikde najít více…
lucipomi
Před 9 lety
1
Dub Torino D3509, máte někdo?
Máte někdo plovoučku Dub Torino? Prosím o fotky, recenze... Moc děkuji.
xdagmar
Před 9 lety
1
sponzor fóra
Bungalov 1377 - Euroline staví někdo?
ahoj strecháčci stráááášne jsem se zamilovala do tohoto projektu máme dlouhý a úzký pozemek, vchod…
martinvilusinsky
Před 8 lety
9
Máte někdo kuchyň obloženou kamenem?
Zvažujeme obložit kuchyň imitací kamene stejně jako krbovou vložku, ale neumím si to moc představit…
veronika_123
Před 9 lety
13
Projekt rekonštrukcie domu - zhodnotenie
Ideme rekonštruovať dom (súčasť dvojdomu). Prikladám náčrtky pôdorysov - robil som ich ja, nie proj…
inkajanakova
Před 9 lety
10
Dřevostavba - alergie na dřevo
Dobrý den, zvažujeme stavbu domu klasicky a nebo dřevostavbu. Já jsem alergik a dřevo je pro mě pr…
bamak
Před 9 lety
2
Lavice do kuchyně, kde sehnat?
Dobrý den, zařizujeme kuchyni a mám představu modernější "rohové" lavice pod okno, ovšem potřeboval…
isonic
Před 9 lety
8
Koupací jezírko BIODESIGN nebo něco podobného
Nemáte někdo takové koupací jezírko, nebo podobné? Zajímá mě udržba, cena i realizace. Firma nebo…
dannu
Před 4 lety
19
Prosím pomoc - termíny stavebního povolení
Bohužel, nedokážu nikde najít přesnou odpověď. Doufám, že někdo s tím bude mít zkušenosti a poradí …
vita234
Před 8 lety
12
Jak upravit pozemek kolem novostavby?
Konečně začínáme a potřebuji poradit: JAK PŘIPRAVIT POZEMEK, kolem novostavby, pro chodníčky ze …
jumpmans
Před 7 lety
3
Lineární kuchyně vs. strop až do krovu
Zdravím, mohli by jste mi prosím poradit, popřípadě poslat link na ukázku lineární kuchyně kde není…
kossakowski1980
Před 9 lety
14
Zkušenosti s firmou D&K Stavební
Dříve DoKo stavební, aneb jednatel pan Kovařík Ondřej, sídlo Chrudim. Přišli s velmi výhodnou nabíd…
kovishejter
Před 4 lety
21
Dlažba Siena Nobile, máte někdo?
Vybrali jsme si v Siku dlažbu Siena Nobile, ale bohužel mi přijde jiná na prodejně, jiny vzorek a j…
petulaleskova
Před 9 lety
1
Jaké materiály si připravit pro projektanta?
Prosím o radu ohledně schůzky s projektantem. Jaké materiály si připravit? Stačí mapa pozemku? Děku…
inkajanakova
Před 9 lety
6
Mapei mapegum WPS - zbytek, nemáte někdo?
Mám dotaz, nemáte někdo zbytek izolace, kterou už nevyužijete? Chybí nám asi m2 a nechce se nám kup…
koffen
Před 9 lety
1
Poraďte bungalov
Ahoj, už si nevím vážně rady co se týče projektu... chceme bungalov zhruba tohoto tvaru, bez garáže…
lenkaa72
Před 9 lety
13
Zkušenosti se sanitou Jika Perla
Ahoj, máte někdo zkušenosti se sanitou Jika s povrchem Jika perla? Udržuje se to dobře? Uvažujeme …
mar772
Před 8 lety
3
Zkušenosti s injektážními krémy k sanaci vlhkého zdiva
Prosím o sdílení Vašich zkušeností s použitím injektážních krémů k sanaci vlhkého, zasoleného zdiva…
demolitionman
Před 7 lety
20
Lepidlo na tapety
Ahoj, chceme tapetovat sami (jen dvě zdi). Koupili jsme vliesovou tapetu a lepidlo na ní. Druhou ta…
kkoudelka
Před 9 lety
3
Renovace korkové podlahy - zkušenosti a doporučení firmy
Zdravím, s přítelem jsme koupili byt v Brně jehož součástí je poměrně dobře zachovalá korková podl…
furcifera
Před 9 lety
1
Sprchový kout Oviedo od výrobce Hopa, nemáte ho někdo?
Mám na Vás prosbu, nemáte někdo doma sprchový kout Oviedo od výrobce Hopa? Moc se nám líbí, ale v o…
martynka_katr
Před 9 lety
1
Kam mám jít vybrat dřez?
Poradíte mi prosím kam (do jakých prodejen) mám jít vybrat dřez? Nikdy předtím jsem to neřešila a n…
bonifac007
Před 9 lety
3
Výkon krbové vložky, jaký zvolit?
Ahoj, mam dotaz ohledně krbové vložky a jejího výkonu. Budeme mít teplovodní podlahové topení (plyn…
jendad
Před 9 lety
23
Projekt dum do L
Ahoj lidicky... napada vas prosim jak zvetsit zadveri + pridat samostatny zachod? Napadlo me prohlo…
terkasofinka
Před 9 lety
17
1
2
…
749
750
751
752
753
…