O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Sádrové omítky,,
Pokud někdo sháníte firmu na provedení sádrových omítek doporučuji firmu TOVR, která působí v oblas…
blahova_andrea
Před 8 lety
14
Loxone Tree - zkušenosti, názory?
Projektujeme domek a bylo mi doporučeno zkusit Loxone Tree. Na papíře to vypadá dost dobře, výrazně…
awakened
Před 8 lety
1
2
33
Koupelnová skříňka, jak jí dodat šmrnc?
Budeme mít koupelnové skříňky pod umyvadla od truhláře. Mohu si tedy zvolit barvu i vzhled. Obrázky…
kkoudelka
Před 9 lety
1
Střešní okna Velux s trojsklem - recenze
Prosím jaké jsou poslední názory na střešní okna VELUX s trojsklem? Děkuji za odpovědi?
tereza777
Před 9 lety
3
Tak druhý pokus projektu, vaše připomínky
Tak jsme totálně překopali původní projekt a tohle nám vylezlo. Zatím vkládám přízemí a moc všechny…
alikc
Před 9 lety
24
Chladnička Whirlpool ART 459/A+/NF/1, nemáte jí někdo?
Máte doma někdo chladničku Whirlpool ART 459/A+/NF/1? Zajímá mě velikost boxů v mražáku. Děkuji!
stavbava
Před 9 lety
1
Barva podbití - reklamace, výrazná odlišnost vzorníku od reálu
Nemáte někdo zkušenost s reklamací barev (lazury) - výrazná odlišnost vzorníku od reálu. Viz fotogr…
dejvic
Před 9 lety
6
Polstrované postele - cena
Poradte prosim,byla jsem ve studiu kde mi nacenili manzelskou polstrovanou postel za 25000,-bez mat…
isonic
Před 9 lety
6
sponzor fóra
Sezení na balkonu
Prosím co máte na sezení na balkonu, mám prostor pro sezení 100 x 180 , ale co jsou sestavy, tak …
martykl
Před 8 lety
8
Plot ze ztraceného bednění a jak ho omítnout?
Zdravím, chystáme se k budování plotu ze ztraceného bednění, potom jsme chtěli sloupky a zídku om…
horst_fuchs
Před 3 lety
1
2
35
Jaké jsou náklady na vybudování jímky?
Zdravím. Zjistili jsme,že v obci,kde chceme koupit pozemek není kanalizace.Bude se budovat cca za d…
awakened
Před 9 lety
18
Máte někdo v patře terasu včetně vchodu, nejlépe železná konstrukce?
Zdravím, máte někdo v patře terasu včetně vchodu?? Nejlépe z železné konstrukce. Pokud ano, pošlete…
vlckovaklara
Před 9 lety
1
Hledím majitele této zahrady
ahojte. chcela by som poprosiť o pomoc - hľadám majiteľa tejto záhrady, foto som našla na slovenske…
gemini06
Před 9 lety
1
Normy hluku pro hygienu
Dobrý den, stavební úřad požaduje vyjádření hygieny z důvodu hlučné silnice. Novostavba má stá…
verkaleh
Před 8 lety
16
Jak skladujete nářadí na zahradu?
Ahoj, jak skladujete nářadí na zahradu? Nějaké inspirace na držáky lopat, hrábí, apod?
zeneva
Před 9 lety
1
Nevíte kde sehnat velké květináče na kytky?
Ahoj, prosím nevíte kde sehnat velké květináče na kytky? Žádný plast, materiál keramika, kov, nebo …
solaris
Před 9 lety
3
Krb s policemi a nikou - obložit nebo vymalovat?
Prosím o nároz, případně foto, jak by jste vyřešili krb s policemi vedle a nikou...nevím zda obloži…
maagda
Před 9 lety
14
Názor na druhý nákres domu
Dobrý den, minulý týden jsem se tu ptal na první nákres. Dostal jsem pár solidních rad, aby ten můj…
iveta_89
Před 9 lety
7
Koupelna v projektu
Ahoj všem,už sem zoufala. Když už jsem vyřesila pokoje,tak mam zase problem s velikosti koupelny. V…
terkasofinka
Před 9 lety
23
Dům na klíč od základu s vlastním návrhem - Brno a okolí
Ahojky, můžete mi doporučit firmu, která staví v okolí Brna, do 20 km, domek na klíč včetně základ…
kolobezka1
Před 9 lety
4
Obklady Minimal, máte je někdo?
Ahoj, nemáte někdo náhodou obklady z JaS - Minimal? Zajímala by mě zejména údržba, ale i celková sp…
7592katerina
Před 7 lety
6
Šedá dlažba v lesku, jaká je údržba?
Hezký večer, plánujeme mít dlažbu v obývacím pokoji i v kuchyni. Líbila by se mi dlažba šedá, nejlé…
nikiiip
Před 9 lety
14
Nová elektřina do pronajímaného bytu - ano či ne?
Dobrý den, koupili jsme byt v paneláku, který se chystáme rekonstruovat a pronajímat. Všechno je…
bonifac007
Před 9 lety
6
Nabízíme zeminu pro srovnání terénu - Berounsko
Neměl by někdo zájem o zeminu na vyrovnání terénu? Nejedná se o ornici. Zatím je jí cca 28m3, ale p…
nitro
Před 9 lety
4
KPP - koeficient podlažních ploch
Ahoj všem, při vyřizování stav.povolení nás na SU upozornili, že musíme splňovat výše uvedený koef…
puhelin
Před 5 lety
11
Firma Dřevo-House - zkušenosti
Dobrý den, neznáte někdo tuhle firmu, nějaký zkušenosti. Zahlídla jsem ji tady někde v diskuzi, tak…
radimplizek
Před 2 lety
9
Jak postupovat při prodeji domu?
Prodávám starý dum, dědictví, poradíte mne, jak postupovat? Kupní smlouvu sepsat u právníka? Vyuzit…
gabriel_brenka
Před 9 lety
10
Nemohu se rozhodnout, kterou troubu. Jakou by jste preferovali?
Zdravím všechny. Po dlouhém hledání se mi sešly dvě vestavěné trouby v úzkém vyberu a váhám, kterou…
zuzka3112
Před 9 lety
15
Solární ohřev bazénu Heliopool
Dobrý den, máte prosím Vás někdo zkušenost se solárním ohřevem bazénu od Roth Heliopool ??? Než t…
pitrisek26
Před 9 lety
1
Koupě domu v insolvenci - zkušenosti a rady
Dobrý den, uvažujeme o koupi domu, jehož majitelé jsou v insolvenčním řízení a již v domě nebydlí. …
uboot
Před 8 lety
18
1
2
…
750
751
752
753
754
…