O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jak skladujete nářadí na zahradu?
Ahoj, jak skladujete nářadí na zahradu? Nějaké inspirace na držáky lopat, hrábí, apod?
zeneva
Před 9 lety
1
Nevíte kde sehnat velké květináče na kytky?
Ahoj, prosím nevíte kde sehnat velké květináče na kytky? Žádný plast, materiál keramika, kov, nebo …
solaris
Před 9 lety
3
Krb s policemi a nikou - obložit nebo vymalovat?
Prosím o nároz, případně foto, jak by jste vyřešili krb s policemi vedle a nikou...nevím zda obloži…
maagda
Před 9 lety
14
Názor na druhý nákres domu
Dobrý den, minulý týden jsem se tu ptal na první nákres. Dostal jsem pár solidních rad, aby ten můj…
iveta_89
Před 9 lety
7
Koupelna v projektu
Ahoj všem,už sem zoufala. Když už jsem vyřesila pokoje,tak mam zase problem s velikosti koupelny. V…
terkasofinka
Před 9 lety
23
Dům na klíč od základu s vlastním návrhem - Brno a okolí
Ahojky, můžete mi doporučit firmu, která staví v okolí Brna, do 20 km, domek na klíč včetně základ…
kolobezka1
Před 9 lety
4
Obklady Minimal, máte je někdo?
Ahoj, nemáte někdo náhodou obklady z JaS - Minimal? Zajímala by mě zejména údržba, ale i celková sp…
7592katerina
Před 7 lety
6
Šedá dlažba v lesku, jaká je údržba?
Hezký večer, plánujeme mít dlažbu v obývacím pokoji i v kuchyni. Líbila by se mi dlažba šedá, nejlé…
nikiiip
Před 9 lety
14
sponzor fóra
Nová elektřina do pronajímaného bytu - ano či ne?
Dobrý den, koupili jsme byt v paneláku, který se chystáme rekonstruovat a pronajímat. Všechno je…
bonifac007
Před 9 lety
6
Nabízíme zeminu pro srovnání terénu - Berounsko
Neměl by někdo zájem o zeminu na vyrovnání terénu? Nejedná se o ornici. Zatím je jí cca 28m3, ale p…
nitro
Před 9 lety
4
KPP - koeficient podlažních ploch
Ahoj všem, při vyřizování stav.povolení nás na SU upozornili, že musíme splňovat výše uvedený koef…
puhelin
Před 5 lety
11
Firma Dřevo-House - zkušenosti
Dobrý den, neznáte někdo tuhle firmu, nějaký zkušenosti. Zahlídla jsem ji tady někde v diskuzi, tak…
radimplizek
Před 2 lety
9
Jak postupovat při prodeji domu?
Prodávám starý dum, dědictví, poradíte mne, jak postupovat? Kupní smlouvu sepsat u právníka? Vyuzit…
gabriel_brenka
Před 9 lety
10
Nemohu se rozhodnout, kterou troubu. Jakou by jste preferovali?
Zdravím všechny. Po dlouhém hledání se mi sešly dvě vestavěné trouby v úzkém vyberu a váhám, kterou…
zuzka3112
Před 9 lety
15
Solární ohřev bazénu Heliopool
Dobrý den, máte prosím Vás někdo zkušenost se solárním ohřevem bazénu od Roth Heliopool ??? Než t…
pitrisek26
Před 9 lety
1
Koupě domu v insolvenci - zkušenosti a rady
Dobrý den, uvažujeme o koupi domu, jehož majitelé jsou v insolvenčním řízení a již v domě nebydlí. …
uboot
Před 8 lety
18
Podnájem a následná koupě bytu v DV
Chci koupit byt v DV,peníze budu mít ale až cca za 2 měsíce,prodávající souhlasí s tím,že se mohu d…
johnny6
Před 9 lety
2
Tvar kuchyně - poraďte prosím
Hezký den, ráda bych požádala o radu. Budem stavit malý domeček s ještě menší obyvákokuchyní. Chci …
kate3007
Před 9 lety
6
Stavba domu a zápis do KN při hypotéce na jednoho z partnerů
Dobrý den,prosím o radu. Jak se řeší tato situace. Partneři spolu žijí,ale nejsou manželé. Chtějí k…
markyl
Před 9 lety
5
Karma PO 35 a předpisy
Potřebuji poradit ohledně karmy PO 35. Karma je v pořádku, měli jsme tu plynaře na kontrolu, která …
nadapav
Před 9 lety
1
Rekonstrukce 3+1 cihla - rady
Dobrý den, ahoj, rád bych požádal o jakékoliv rady ke kompletní rekonstrukci bytu. Počínaje hledán…
podolanka
Před 9 lety
6
Jaké zvolit barvy v obývacím pokoji?
Dobrý den, potřebovala bych poradit:)Máme již zrekonstruovaný dům, s tím,že jsme nevolili zpočátku…
lenineecka
Před 9 lety
1
Jakou kombinaci barvy zvolit k šedé?
Vždycky jsem chtěla mít šedo-fialový obývák, ale ten se mi už okoukal. Jakou barvu tedy zvolit k še…
tinuskaa1
Před 6 lety
13
Kde uspořit při výstavbě na klíč?
Zdravim strechacci. Uz jsme konecne dostali cislo od stavebni firmy pri vystavbe RD na klic. Jsme n…
iveta_89
Před 9 lety
6
Rozpočet bungalov 146 m2, je to reálná cena?
Ahoj, tak dle našeho vyúčtování nás vyšla hrubá stavba bungalovu 146m2 na cca 1,1mil. v Ceně: 9 řa…
requied
Před 9 lety
3
Firma na dostavbu rodinného domu - Hradec Králové/Pardubice
Dobrý den, kupujeme dome, který je před dostavbou a sháním nějakou firmu, která by nám ho pomohl…
johnyknox
Před 9 lety
1
Dlažba Feel lappato, nemáte jí někdo?
Dobrý den, nemáte někdo tuto dlažbu? Děkuji
nisah
Před 9 lety
1
Má někdo z vás horní skříňky bílé, desku pracovní i na zdi černou a spodní skříňky dřevo?
Dobrý den, u nikoho ve fotkách jsem na kombinaci horních skříněk bílý lesk, spodních skříněk dek…
kate3007
Před 9 lety
2
Rekonstrukce bytu 3+1 - prosím o rady a inspiraci
Ahoj, chtěla jsem Vás poprosit o tipy a rady. Koupili jsme byt 3+1, 76 m2, panel. A rádi bychom tot…
ivusska91
Před 5 lety
23
Daň 21% na koupi pozemku
Zdravím, chtěla jsem se zeptat, zda-li už jste někdo kupoval pozemek od ledna 2016, kdy měla vsto…
petrolejkaa86
Před 9 lety
3
1
2
…
751
752
753
754
755
…