O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Cena stavby dvojgaráže mimo dům
Ahoj všem, Na kolik vás vyšla stavba garáže? Plánuji dvoj garáž o rozměrech 6x7m. Předem děkuj…
ookami_hime
Před 6 lety
13
Co říkáte na tuto situační studii?
Zdravím, máme novou situační studii, ale víc hlav víc ví:-) Co by jste změnili, nechali a pod.? …
deniisek19
Před 9 lety
8
Kuchyně magnolie krémová + avola hnědá, hodí se k sobě?
Poradite prosim budou se tyto barvy hodit k sobe?Kuchyn bude tmava vrchni skrinky a svetla spodni.
a1503
Před 9 lety
8
Kde nejlépe pořídit sklokeramický bazén?
Zdravím :-) poradili byste mi, kde nejlépe pořídit sklokeramický bazén? =-) Děkuji
elizabetamb
Před 9 lety
2
Dlažba do koupelny v dekoru dřeva, kde sehnat?
Ahojky střecháčci :-) :-) :-) . Prosím Vás, poradíte mi nějakou stránku nebo prodejnu, kde bychom k…
petrazakova7
Před 9 lety
1
Co by jste u vás udělali už jinak?
ahoj , musím se poptat. máme celkem nedávno dodělaný barák a musím říct že hodně věcí bych udělala …
hbboy
Před 9 lety
1
2
38
Jakou použít vrtačku pro vrtání děr na krabice při elektroinstalaci?
Potřeboval bych poradit, jakou použít vrtačku pro vrtání děr na krabice. Jestli je třeba nějaká spe…
sorakcz
Před 9 lety
7
Obklady od firmy Opoczno - obchod Praha a Středočeský kraj
Zdravím, dost často se tu opěvují obklady a dlažby od firmy Opoczno. Našla jsem je v e-shopech, …
lavita
Před 9 lety
2
sponzor fóra
Kdy montovat schody na půdu?
Prosím, montovali jste půdní schody před SDK nebo jste dodatečně vyřízli otvor pro schody? Moc děku…
jonnyj
Před 9 lety
3
Spotřeba elektrické energie při podlahovém topení
Zajimalo by me, jakou mate ( jestli to teda nekdo sledujete) spotrebu elektriky pri topeni el.kabel…
1leontynka
Před 9 lety
4
Podomitková baterie - jak vyřešit problém?
Ahojky, moc prosim o pomoc lepime obklady a zjitili jsme ze nam remeslnici utopili (usadili prilis …
martas85
Před 5 lety
6
Ideální vzdálenost na chatu či chalupu
Zajímalo by mne jaká je podle Vás ideální vzdálenost ,kterou jste ochotni na chatu jezdit. ;-) Po p…
tometa
Před 9 lety
5
Jak vyřešit pracovní desku na Ikea kuchyň?
Prosím, jak vyřešit pracovní desku na Ikea kuchyň? Desky z Ikea mají 63,5cm, ale běžně prodejné des…
nitro
Před 9 lety
9
Architekt pro dům ve svahu y Jižních Čech
Hledáme dobrého architekta pro stavbu domu ve svahu v Jižních Čechách. Nevíte o někom nebo kde hled…
alulan
Před 9 lety
1
Kdy začít řešit Čov?
Ahoj všem, chci se zeptat - zavčasu - kdy začít řešit čov? Z OŽP víme, že s povolením nebude problé…
slabici
Před 9 lety
3
Jak zateplit půdu?
Zdravím, potřebovali bychom radu jak zateplit půdu. Jedná se o půdu u normálního RD co bude po…
nitro
Před 9 lety
19
Mat vs. lesk obkladu v jedné místnosti, máte někdo?
Máte někdo matné i lesklé obklady v jedné koupelně? Našla jsme konečně obklady, co se mi líbí i muž…
koffen
Před 9 lety
1
Jaké máte zkušenosti s dlažbou Rako Board (dekor dřeva)?
Ahoj, uvažujeme o dlažbě s dekorem dřeva pro prostory obývacího pokoje spojeného s kuchyní a pro ch…
janabk
Před 9 lety
1
Výběr bytu
Dobrý den, právě řešíme s přítelem koupi družstevního bytu. Ale nevíme zda si máme radši vybrat o n…
blueman
Před 9 lety
9
Žaluzie na zasklenou lodžii
Ahoj, nastěhovali jsme se do panelákového bytu, který má zasklenou lodžii. Ráda bych tam pořídila…
marmolea
Před 9 lety
2
Vytápění domu přímotopy, jaká jsou náklady?
Dobrý den, mám dotaz.Přemýšlíme o koupi domu,ale jsou tam elektrické přímotopy, 20h levného a 4h dr…
hbboy
Před 9 lety
7
Větráky v koupelně a na WC - zkušenosti
Ahoj lidi, podělíte se o zkušenosti s větráním v koupelně na na WC v domě? Koupelnu máme s oknem, W…
ventilatory
Před 1 rokem
9
Bílá indukce od Siemens, neviděli jste?
Hledám bílou indukci od Siemens a nemůžu nic nají. Pomůže mi někdo ? Děkuji.
andrejkazaw
Před 9 lety
1
2
34
Difuzně otevřená/uzavřená dřevostavba, podlahové vytápění, rekuperace a malá krbová vložka?
Dobrý den, prosím o radu, jak prosím co nejlépe nakombinovat tyto naše požadavky? ješte nestavíme, …
michaelaemail
Před 9 lety
2
Difuzně otevřená/uzavřena dřevostavba - podlahové topení, rekuperace a krbová vložka
Dobrý den, prosím o radu, jak prosím co nejlépe nakombinovat tyto naše požadavky? ješte nestavíme, …
requied
Před 9 lety
2
Čím začít?
Ahoj všichni. Přemýšlíme o stavbě domu. Najde se někdo zkušený a ochotný a poradí? Otázka je čím z…
geodett
Před 9 lety
8
Doporučte sušičku prádla A+++
Můžete mi někdo doporučit osvědčenou sušičku na prádlo A+++? Můžete mi také poradit na kolik kg prá…
lindaaa10
Před 9 lety
1
Chránička kabelu
Ahoj stavaři, jsem v elektrice amatér a jediný co o ní vím je, že nemám strkat prsty do zásuvky…
hanzik
Před 9 lety
12
V čem nám nejlépe a nejdéle čerstvé vydrží koupená šunka a klobásky atd.?
V čem vám nejlépe a nejdéle čerstvé vydrží koupená šunka a klobásky atd. Díky za rady a info :)
michgluc
Před 9 lety
9
Prosím spěchá - digestoř
Dělají nám stropní izolace a teď na mě vybafli, že tam nemáme rouru k odsavači a mám jí hned jít ko…
verunky
Před 9 lety
10
1
2
…
779
780
781
782
783
…