O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Rozvržení kuchyně a obývacího pokoje - inspirace
Ahoj všem. Právě řešíme plány domečku a potřebujeme rozvrhnout pokoje. Nevím jestli dát kuchyn sp…
puhelin
Před 10 lety
6
Jak odstranit škrábance na nábytku z masivu?
Ahoj, můžete prosím poradit, jak odstranit škrábance na nábytku z masivu a čím zatřít/zalakovat vyš…
kamel
Před 10 lety
2
Spodní stavba Kubis - RD Rýmařov
Dobrý den, ráda bych se zeptala někoho, kdo už má za sebou stavbu RD KUBIS 631/632 na spodní část s…
terkakl03
Před 10 lety
3
Lesklá dlažba do koupelny, klouže?
Moc se mi líbí lesklé dlažby. Už jsem si i vybrala. V obchodě mě odrazovali, že to bude hodně klouz…
janalucie
Před 2 lety
15
Ikea linka Metod - instalace svépomocí
Dobry den, nemate prosim nekdo zkusenosti se slozenim linky IKEA METOD? Jsem zena, myslim, ze n…
veronika6a
Před 8 lety
13
Indukční deska Siemens EH645BA68E - recenze
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s touto indukční deskou? Zarazil mne celkový příkon 3800W (…
verunky
Před 9 lety
6
Indukční deska Siemens EH645BA68E, jste spokojeni?
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, zda někdo vaří na této indukční desce a jaké má zkušenosti? Zarazi…
andariel25
Před 10 lety
1
Jak dlouho jste dostali záruka na střechu?
zdravím vás,chtěl bych se zeptat,Vám co dělala střechu firma komplet na klíč,na jak dlouho jste dos…
milanq
Před 3 lety
8
sponzor fóra
Myčka do kuchyně Ikea - prosím o radu
Moc prosim o radu, mame vestavnou mycku electrolux, kuchyn ikea a krome predniho kryciho panelu nam…
veronickalongipes
Před 10 lety
13
Účtenky ze stavebnin, nemáte někdo prosím?
Ahojky...nemáte prosím někdo účtenky nebo faktury bez jména na jakýkoliv stavební materiál (obklady…
lucije14
Před 10 lety
1
Šití a jiný Diy - inspirace
Ahoj všem přispívajícím :) Při brouzdání tímto webem jsem si nemohla nevšimnout, že spousta z vá…
armvdd
Před 10 lety
1
Malý a lehký vysavač - recenze
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mamce umřel po 15 letech vysavač a jsem zaúkolována koupit nový. …
bonsieur1
Před 7 lety
17
Tipy na doma dělané zahradní herní prvky
Prosím o fotky a odkazy s doma dělanými herními prvky pro děti. Ráda bych domek se skluzavkou. Houp…
wawwaw
Před 10 lety
2
Jaký stavební rozvaděč?
Zdravím střecháčci, mám dotaz. Je lepší stavební rozvaděč se zásuvkou 400 V čtyřkolíkový nebo pětik…
melin6
Před 6 lety
18
Jakou šířku OSB desky?
Ahoj, můžete mi poradit, jakou šířku OSB desky zvolit na položení pochozí půdy? Budu tam skladovat …
requied
Před 10 lety
11
Teče nám voda z digestoře, co s tím?
Dobrý den, řeším problém, který se mi opakuje již druhou zimu a to tekoucí vodu z digestoře. Diges…
jumpmans
Před 10 lety
7
Koupelna se sprchovým koutem - prosím o pomoc
Ahoj, prosím Vás o pomoc s rekonstrukcí koupelny pro rodiče. Aktuálně mají koupelnu s velkou vanou…
kkaccullka
Před 10 lety
5
Co na zeď do nahrávacího studia?
Prosim o radu. Manzel si z komory bude delat zkusebnu, male nahravaci studio, ve strope vata, na zd…
zamilovanadonej
Před 10 lety
2
Od jakého výrobce jste koupili podlahové topení?
Chtěl bych se zeptat od jakého výrobce jste koupili podlahové topení konkrétně hlavně rozdělovač př…
wawwaw
Před 10 lety
2
Dveře šířky 3 m
Ahoj lidi, máte někdo anebo víte, jak by se to dalo vymyslet.. máme otvor mezi chodbou a obývákem 3…
velman
Před 10 lety
2
Pozemek do 40 km od Prahy
Ahojte, prosim vas, vie mi niekto poradit ohladom pozemku, kde sa daju zohnat nejake mensie , tak o…
adulik777
Před 10 lety
1
Hydrogeologický posudek - drenáž kolem domu a dešťová voda
Na základě hydrogeologického posudku jsme si nechali nacenit práce drenáž kolem domu a odvod dešťov…
ftipalek86
Před 10 lety
1
Odstoupení od smlouvy o dílo - jak postupovat?
Dobrý den, dostal jsem se do problému ze stavební firmou kde mám sepsanou smlouvu o dílo a chtěl b…
zdenna
Před 10 lety
3
Na podlahové topení - vinyl nebo dřevo?
Chci se zeptat lidí co už mají nějakou dobu podlahu jak se vám bydlí, jestli jste spokojení a dali …
fajlu
Před 10 lety
5
Přestavba bytového jádra - vaše připomínky
Dobrý den ve spolek :-) ... Máme s ženou takovou představu o změně dispozice bytového jádra... Jed…
meor
Před 10 lety
9
Omítky a štukování v zimě
Ahoj, máme rozestavěný starší domek, chtěli bychom udělat omítky, okna budou začátkem prosince...c…
jakub777
Před 9 lety
5
Jak jste řešili záclonu na kulaté okno?
Ahoj, máte někdo okno do kulata - klenbu? Jak jste řešili záclonu? Děkuji za typ...
peroli
Před 9 lety
4
Přistavení balkonu k bytu. Kde žádat o povolení?
Zdravím všechny! Chci se zeptat, jestli má někdo zkušenost s přistavením balkonu k bytu? Na co si d…
k.a.c.k.a
Před 7 lety
4
Pracovní deska Egger - Vulcano hnědé
Nemá některá z vás?? Děkuji :-)
kristyn.g
Před 9 lety
7
Rekonstruovat nebo zbořit?
Hezký den, pořád přemýšlíme jak dál s naším domečkem. Mělo to být provizorní bydlení, které nám p…
foxm
Před 10 lety
13
1
2
…
802
803
804
805
806
…