O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Plíseň v bytě
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. V kuchyni mám neustále okolo balkonovych dverí pliesen. Hned p…
citun
Před 10 lety
7
Problém s topením v bytě
dobrý deň, chcela by som sa poradiť ... bývame v paneláku na 12 poschodí z 13. Vždy začiatkom zimy …
vrajmantak
Před 10 lety
4
Jak odstranit zápach z cigaret ze starého nábytku?
Máte prosím nějaké osvědčené tipy, jak odstranit zápach cigaretového kouře ze starého nábytku?
jenies
Před 10 lety
5
Máte někdo zkušenosti s firmou RD Variant z Frýdku Místku?
Ahoj znáte někdo tuhle firmu, nebo o ni máte nějaký informace? Díky
honza12345
Před 10 lety
1
Čím vylít podlahu v koupelně do 2 cm?
Dobrý den, rekonstruujeme domek a řešíme podlahu v koupelně. Vybili jsme svrchní vrstvu bezonu, ní…
velman
Před 10 lety
3
Návrh menšího bungalovu - názory
Dobrý den, rád bych znal názor na návrh bungalovu. Nechal jsem se inspirovat na internetu a trochu…
mr_falko
Před 10 lety
11
Přikrýt základovou desku - ano či ne?
Ahoj, mam dotaz ohledně přikrytí základové desky,zda by jste ji přikryly nebo ne, máme 8 řad bed…
roxtidy
Před 4 lety
1
2
35
Orientační cena elektra, vody a plynu v domě 5kk
Ahoj, chtěla bych se zeptat (vím, že to je individuální a velmi specifické, ale potřebuji alespoň o…
foxm
Před 10 lety
6
sponzor fóra
Jakou firmu/osobu pro kontrolu nemovitosti před koupí?
Hodlám kupovat starší RD, jihomoravský kraj, cca spíše jihovýchod od brna, cena do 1 450 000 kč, p…
lopp
Před 10 lety
6
Přebarvení obkladů v kuchyni a koupelně
Nemáte prosím někdo zkušenost s barvením obkladů v kuchyni a koupelně? Chtěli bychom změnu. Nějaké …
jenies
Před 10 lety
3
Připomínky k našemu projektu
Dobrý den, prosím o připomínky k našemu návrhu. Jde o klasický domek se sedlovou střechou - typ sto…
rachelkvedlac
Před 10 lety
1
Posuvné panely Ikea kvartal, máte je někdo?
Prosim, mate nekdo doma posuvne panely z ikey?? Jde to umistit primo do stropu nebo tam musi byt to…
veronickalongipes
Před 10 lety
1
Rozvržení kuchyně a obývacího pokoje - inspirace
Ahoj všem. Právě řešíme plány domečku a potřebujeme rozvrhnout pokoje. Nevím jestli dát kuchyn sp…
puhelin
Před 10 lety
6
Jak odstranit škrábance na nábytku z masivu?
Ahoj, můžete prosím poradit, jak odstranit škrábance na nábytku z masivu a čím zatřít/zalakovat vyš…
kamel
Před 10 lety
2
Spodní stavba Kubis - RD Rýmařov
Dobrý den, ráda bych se zeptala někoho, kdo už má za sebou stavbu RD KUBIS 631/632 na spodní část s…
terkakl03
Před 10 lety
3
Lesklá dlažba do koupelny, klouže?
Moc se mi líbí lesklé dlažby. Už jsem si i vybrala. V obchodě mě odrazovali, že to bude hodně klouz…
janalucie
Před 2 lety
15
Ikea linka Metod - instalace svépomocí
Dobry den, nemate prosim nekdo zkusenosti se slozenim linky IKEA METOD? Jsem zena, myslim, ze n…
veronika6a
Před 8 lety
13
Indukční deska Siemens EH645BA68E - recenze
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenosti s touto indukční deskou? Zarazil mne celkový příkon 3800W (…
verunky
Před 9 lety
6
Indukční deska Siemens EH645BA68E, jste spokojeni?
Dobrý den chtěla jsem se zeptat, zda někdo vaří na této indukční desce a jaké má zkušenosti? Zarazi…
andariel25
Před 10 lety
1
Jak dlouho jste dostali záruka na střechu?
zdravím vás,chtěl bych se zeptat,Vám co dělala střechu firma komplet na klíč,na jak dlouho jste dos…
milanq
Před 3 lety
8
Myčka do kuchyně Ikea - prosím o radu
Moc prosim o radu, mame vestavnou mycku electrolux, kuchyn ikea a krome predniho kryciho panelu nam…
veronickalongipes
Před 10 lety
13
Účtenky ze stavebnin, nemáte někdo prosím?
Ahojky...nemáte prosím někdo účtenky nebo faktury bez jména na jakýkoliv stavební materiál (obklady…
lucije14
Před 10 lety
1
Šití a jiný Diy - inspirace
Ahoj všem přispívajícím :) Při brouzdání tímto webem jsem si nemohla nevšimnout, že spousta z vá…
armvdd
Před 10 lety
1
Malý a lehký vysavač - recenze
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mamce umřel po 15 letech vysavač a jsem zaúkolována koupit nový. …
bonsieur1
Před 7 lety
17
Tipy na doma dělané zahradní herní prvky
Prosím o fotky a odkazy s doma dělanými herními prvky pro děti. Ráda bych domek se skluzavkou. Houp…
wawwaw
Před 10 lety
2
Jaký stavební rozvaděč?
Zdravím střecháčci, mám dotaz. Je lepší stavební rozvaděč se zásuvkou 400 V čtyřkolíkový nebo pětik…
melin6
Před 6 lety
18
Jakou šířku OSB desky?
Ahoj, můžete mi poradit, jakou šířku OSB desky zvolit na položení pochozí půdy? Budu tam skladovat …
requied
Před 10 lety
11
Teče nám voda z digestoře, co s tím?
Dobrý den, řeším problém, který se mi opakuje již druhou zimu a to tekoucí vodu z digestoře. Diges…
jumpmans
Před 10 lety
7
Koupelna se sprchovým koutem - prosím o pomoc
Ahoj, prosím Vás o pomoc s rekonstrukcí koupelny pro rodiče. Aktuálně mají koupelnu s velkou vanou…
kkaccullka
Před 10 lety
5
Co na zeď do nahrávacího studia?
Prosim o radu. Manzel si z komory bude delat zkusebnu, male nahravaci studio, ve strope vata, na zd…
zamilovanadonej
Před 10 lety
2
1
2
…
802
803
804
805
806
…