O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Umístění ledničky vedle trouby - vadí to?
Ahoj všichni, chtěla jsem se optat, budeme stavět domek a přemýšlím na rozmístění spotřebičů v kuch…
zenny2
Před 10 lety
3
Zkušenost s tepelným čerpadlem Alfea Extensa
Máte někdo na vytápění tepelné čerpadlo Alfea Extensa a jak jste s ním spokojeni? Jaké jiné tepeln…
login8
Před 10 lety
1
2
37
Existuje v nějakém zákoně výklad pojmu předzahrádka?
Dobrý den, prosím, neví někdo, zda existuje v nějakém zákoně výklad pojmu předzahrádka? Lze za p…
luchcz
Před 10 lety
1
Barva pracovní desky ke kuchyni v barvě vanilky?
Jakou barvu/dekor pracovní desky by jste zvolili ke kuchyňské lince v barvě vanilky? (podlaha ořech…
maroussia
Před 10 lety
2
Kdo máte kuchyň z Ikea a máte fotky v albu?
Prosím vás, kdo máte kuchyň z Ikea a máte fotky v albu? Ráda bych nějaké kuchyně omrkla. Děkuji!
mili23
Před 10 lety
1
Myčky Gorenje a Mora - recenze
Chtěla bych se zeptat na zkušenosti s myčkami Gorenje a Mora momentálně mám whirpool a už ji nechci…
regge
Před 10 lety
4
Pračka s horním plněním - doporučení
Prosím o radu, musím co nejrychleji vybrat pračku s horním plněním, zřejmě objednám v Německu, máte…
jarkap7
Před 9 lety
10
Zaměření stavby
Chtěla bych poprosit o radu..máme před kolaudací a paní na stavebním úřadu po nás chce geometrický …
puhelin
Před 8 lety
13
sponzor fóra
Prosba o foto dveří do koupelny a wc
Ahojky lidičky, Měla bych velkou prosbu, potřebujeme nutne zkolaudovat, ale pani úřednice nam to …
janasep
Před 9 lety
19
Žaluzie 5 cm v interiéru, jste spokojeni?
Nemáte prosím někdo v interiéru žaluzie o tloušťce lamely 5 cm? Jste spokojeni? Jediné z čeho mám o…
magdass
Před 10 lety
1
Obývák s jídelnou: jak sladit barvu nábytku?
Prosím o radu, jaký jídelní stůl a jaké židle vybrat do obýváku. Jde o klasický panelákový obývák, …
kocisko
Před 10 lety
1
Sklopné sedátko do předsíně, kde sehnat?
Prosila bych o radu zda existuje nějaké sklopné sedátko do předsíně které by zjednodušovalo obouván…
onetwogo
Před 4 lety
9
Sklo krbové vložky - údržba
Holky potřebovala bych poradit máme krb s krbovou vložkou už nějakých 10 let a teĎ budeme rekonstru…
svatba1261987
Před 10 lety
4
Připomínky k návrhu kuchyně
Dobrý den, moc prosím o připomínky k návrhu kuchyně. Budu ráda za jakýkoliv nápad či připomínku …
partici
Před 10 lety
12
Rozvodová skříň podomítková, mohu na ní dát vestavěnou skříň?
Budu mít v chodbě podomítkouvou rozvodovou skříň, a chtěl bych se zeptat, jestli na tu zeď můžu dát…
vrajmantak
Před 10 lety
9
Koupil jsem dům - co dál, energie, voda?
Ahoj lidičky, Chtěl bych se dozvědět něco o tom na co si dát pozor nebo s čím moc neotálet po tom c…
krumpac
Před 10 lety
9
Jak dlouho trvá ohlášení stavby?
Zdravím všechny. Zajímá mě za jak dlouho jste mohli začít stavbu od doby kdy jste dostaly projekt d…
alzbeta.hod
Před 6 lety
11
Pokládka podlahy z OSB desek s vyrovnávacím podsypem Liapor
Zdravím, prosím Vás nemáte někdo osobní zkušenosti? Máme v plánu pokládat a potřebovali bychom pora…
4bee
Před 10 lety
1
Křídlová vrata
Při zadávání poptávek na plastová okna, dveře a vrata jsem zjistila, že bude asi problém vše sjedno…
martinape
Před 10 lety
1
Kvalita pokládky vinylu
Nechali jsme si položit vinyl od podlaháře a trochu mám obavy z kvality pokládky. Resp. měli jsme v…
xsona
Před 10 lety
5
Veřejnoprávní smlouva rekonstrukce podkroví RD
Zdravím, v RD v osobním vlastnictví plánujeme rekontrukci a jelikož máme větší barák, chceme (budem…
fotbalistka16
Před 9 lety
3
Dřevostavby Domestav Plus - zkušenosti
Dobrý den, má někdo z Vás zkušenosti s firmou DOMESTAV z Brna?
vitkovi
Před 10 lety
1
Digestoř airforce. Má někdo?
Stále hledám tu správnou digestoř a zaujala mě tato. Není tu náhodou někdo, kdo ji má? Potřebuji re…
alkapinka
Před 8 lety
10
Kombinace podlahové topení a radiátory, máte to tak někdo?
Zvažujeme kombinaci podlahového topení a radiátorů. Radiátory v přízemí - v technické místnosti, př…
mamarunka
Před 9 lety
20
Vstupní dveře do domu - mít tam schod či ne?
Vstupovat do domu přes 1 schod (vyvýšení) - je to praktické nebo ne? Bylo nám to doporučeno, ale ne…
evelynka25
Před 10 lety
10
Cihly a izolace nebo cihly bez izolace
Co je lepší, použít cihly 30 a k tomu 20 izolace nebo postavit z cihel 50 a nedávat už žádnou izola…
zubr487
Před 5 lety
1
2
45
Rekuperace před dokončením hrubé stavby?
Dobrý den, je nutné rozhodnutí se pro rekuperaci před dokončením hrubé stavby? Nebo není problém po…
mavanka
Před 8 lety
2
Střešní falcovaná krytina Balex, máte někdo?
Střešní falcovaná krytina Balex Elegant - organická povrchová úprava polyester. Máte někdo? Jste sp…
stejnov
Před 10 lety
1
Tenhle koberec - nemáte náhodou někdo?
Moc se mi líbí na internetu tenhle koberec, ale je těžké odhadnout barvu v reálu. Nemáte už náhodou…
isonic
Před 10 lety
4
Nádobí z akce v Albertu zn. Cusinox - máte někdo?
Celkem se mi líbí nádobí, které nyní nabízí Albert zn. Cuisinox za nasbírané body. Prosím nemáte už…
verunky
Před 10 lety
6
1
2
…
805
806
807
808
809
…