O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Firma Sonder projekt s.r.o. - reference na zakládovou desku
Dobrý den všem :-) Máte, prosím někdo zkušenosti s firmou Sonder projekt s.r.o.? Hledáme firmu z Os…
vilkatka
Před 5 lety
13
Velké prosklené dveře mezi obývákem a jídelnou - posuvné nebo otevírací?
Mam dotaz. Navrhli jsme si prosklene drevene dvere/ stenu mezi jidelnou a obyvakem, takovou tu, co …
mandre
Před 10 lety
3
Sedačky Phase, máte, znáte a doporučíte?
Ahoj, potřebovala bych radu, nebo zkušenost ohledně sedaček phase. Manžel si u nich včera vybral se…
ela_79
Před 6 lety
13
Chico Canaba (Nehvizdy) - pár dotazu
Zdravíme, pořizujeme od společnosti Canaba domek Chico s garáží v Nehvizdech a měli bychom na ty zk…
pepiko
Před 9 lety
10
Zahradní domek - jaký máte?
Mam v planu na zahrade spoustu veci, budeme tam mit i zahradni domek z pergolou a terasou na poseze…
everything
Před 9 lety
2
Soused neustále poučuje a vyhrožuje. Jak na něj?
Možná jsem přecitlivělá, ale už začínám mít nového souseda plné zuby. Koupili jsme si byt v cihlové…
magdamr
Před 9 lety
8
Capuccino barva do ložnice - vaše inspirace
Ahojky všem, chtěla bych nechat vymalovat ložnici na capuccino, ale zatím co jsem koukala,tak mě ž…
achaila
Před 10 lety
2
Připomínky k dvoupodlažnímu domu
Prosím o připomínky K projektu dvoupodlažního domu. Ještě jsem se chtěla zeptat, myslíte, že tent…
mitote
Před 10 lety
15
sponzor fóra
Projekt od G-servisu Bungalow 5 plus
Ahoj, Chtela bych se zeptat. Zda mate nekdo zkusenostns g-servisem. Chteli bychom od nich koupit…
nelinecek
Před 9 lety
8
Obrázky od paní Ivany Ryškové z Frenštátu, nemáte někdo kontakt?
Prosím, nemáte někdo kontakt na paní Ivanu Ryškovou z Frenštátu pod Radhoštěm? Případně nevíte, jes…
petath
Před 10 lety
1
Jak široké máte schodiště v domě?
Jen tak pro zajimavost, jak siroke mate schodiste v dome? + tedy velikosti stupnu (naslap a vyska)…
1leontynka
Před 10 lety
16
Indukce - odvětrání - jak řešit?
Doslechla jsem se, že pod indukci není dobře dávat troubu, ale raději šuplík, protože indukce se za…
jitulkaka
Před 10 lety
3
Dlažba až ke stropu nebo jen do výšky 2 metrů?
dlažba až ke stropu nebo jen do výšky 2 metrů ? jak to máte ? nemůže se rozhodnout máme větší koupe…
janapalacha
Před 10 lety
13
Máte někdo obklady z Obi?
Ahoj, máte někdo obklady z OBI? Pokud ano, prosím prosím o fotku a název. Mám jedny vybrané, ale sm…
koffen
Před 10 lety
1
Morphy Richards, jste spokojeni ze spotřebiči od téhle značky?
Máte prosím mikrovlnku nebo nějaké spotřebiče této značky a jak jste spokojené?Děkuji,na netu toho …
jptn
Před 10 lety
3
Máte někdo obklady Rako Metalic?
Moc se mi líbí, poslali byste prosím fota z Vaší realizace?Předem moc děkuji :-)
leukocyt
Před 10 lety
1
Garážová vrata - Lomax vs. Hörmann
Máme 2 nabídky od těchto firem. Lomax vychází na 44.900,- a Hormann na 45.500,- Poraďte zkušenost…
rybar1
Před 6 lety
1
2
...
3
65
Zděná spíž nebo větší koupelna?
Dobrý den, chystáme se s manželem na rekonstrukci staršího domku a já teď stojím před rozhodnutím, …
wendy213
Před 10 lety
8
Truhlář položil jinou podlahu, jak to řešit?
Dlouho jsme se rozmýšleli, zdá dáme vynil do obýváku s kuchyní, protože stojí 1.000 Kč/m2, tudíž do…
kamilape
Před 9 lety
24
Orientace domu podle stavebního úřadu
Tak dneska nám napsali ze stavebního úřadu, že musím mít štít do ulice, jako to maji okolní domy. O…
slabici
Před 10 lety
5
Vinyl Experto Click, máte někdo?
Zkušenosti, rady, doporučení? Máte někdo, prosím? Děkuji. ;-)
rb1988
Před 10 lety
1
Může být v předělaném 3kk wc společně s koupelnou?
Budeme delat z 2+1 3kk a jedna z variant je spojeni zachodu a koupelny. Jde to nebo uz musi byt zvl…
jitulkaka
Před 10 lety
4
Jakou pořídit do paneláku vanu a jde hýbat se záchodem?
Zdravim, resime rekonstrukci a asi budeme muset zachovat stavajici rozmery koupelny, tj 1,6x1,6. Co…
danabaa
Před 9 lety
8
Ze žumpy nádrž na dešťovku
Ahoj, máte někdo zkušenosti s využíváním staré, již nepoužívané žumpy jako nádrž na dešťovou vodu? …
mat_ova
Před 9 lety
8
Firma Přeloučsko na stavbu RD - doporučíte
Dobrý den, máte nějakou zkušenost např. REALSUKA - DŘEVOSTAVBY, s.r.o. MK DOMY s.r.o. NATUR H…
flajna
Před 10 lety
1
Masivní dřevěné dveře - jaký zvolit lak?
Vzhledem k tomu, ze mame trochu netradicni dum, jsme se rozhodli pro masivni dvere s oblozkovou zar…
jumpmans
Před 10 lety
2
Okna Plastikov - recenze
Dobrý den, probíráme s manželem nabídky na plastová okna a nejvíce nás zaujala firma Plastikov a…
michalkamisa
Před 5 lety
1
2
36
Vana Polysan Krysta nebo Cleo - máte někdo? 180*80cm, obdélník, hranatá, vana pro 2
Uvažuji ovaně Krysta, líbí se mi že je prostorná, ale oproti jiným modelům poměrně mělká. Jak ji h…
lorrys
Před 8 lety
4
Firma Haas Fertigbau dřevostavby - máte zkušenosti?
Kdo máte postavený baráček nebo jakoukoliv zkušenost s firmou Haas Fertigbau prosím o info, jak jst…
hankara
Před 10 lety
1
Světové strany - orientace místností
Dobrý den, plánuji stavbu domu a všude vidím doporučenou orientaci místností na světové strany. O…
pospa123
Před 10 lety
9
1
2
…
831
832
833
834
835
…