O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Jsem tady nová - lada2112
Jsem tady nová.Máme domek,malý ,postavený firmou,přešli jsme z velkého domu,který jsme 15 let oprav…
lada2112
Před 10 lety
1
Kuchyň rozdělená vchodem na zahradu, máte to tak nikdo?
Plánujeme časem úpravdu v domku a nový vchod na zahradu mezi kuchyňskou linkou.Nemáte to někdo podo…
lada2112
Před 6 lety
4
Digestoř ven nebo na půdu?
Ahoj, chtěla bych se zeptat, kam máte vyvedenou digestoř, zda ven nebo na půdu. A pokud na půdu, zd…
omanb
Před 10 lety
3
Máte zkušenost s firmou, která staví dřevostavby a v ceně na klíč vybaví i potřebné dokumentace?
Manžel už jeden domek stavel,proto se mu nechce opet do vybavovacek kolem domu.tak jsme se rozhodli…
janaa1
Před 10 lety
3
Litý beton dražší než anhydrit?
Prosím radu - máte tu někdo dávaný litý beton, který vyšel cenově stejně nebo dokonce dráž než anhy…
jumpmans
Před 10 lety
7
Hnojení trávníku, nažloutlé pruhy
potřebuju poradit s hnojenim trávníku.......pokaždé, když ho vozíkem pohnojíme, máme trávník pruhov…
vec01
Před 9 lety
26
Špatně zaměřená hranice pozemku, jak řešit?
Před třemi roky jsme koupili dům . Patřil k němu pozemek, který se prodával zvlášť a který koupil m…
pzad
Před 10 lety
14
Je vinylová podlaha studená?
Ahoj, plánujeme do novostavby lepenou vinylovou podlahu a pod ní podlahové topení (kromě ložnice a …
tirano
Před 9 lety
30
sponzor fóra
Sklo na zemi před krbem v jedné rovině s podlahou
Zajímalo by mě, zda někdo z vás má sklo před krbem a má ho v jedné rovině s ostatní podlahou? Mohli…
ldilmaghani
Před 6 lety
1
2
32
Podlahové topení ve sprchovém koutě?
Střecháčci, budeme mít na podlaze sprchového koutu dlažbu a chtěli jsme tam tudíž dát i podlahové t…
bamak
Před 7 lety
5
Rozvod horkého vzduchu od krbu
Zdravím, chystáme stavět bungalov- dřevostavbu vzduchotěsný systém. Jako topení chceme využívat pří…
utety
Před 7 lety
3
Hodonínsko - šikovný truhlář
Dobrý den, máte někdo dobré zkušenosti s nějakým šikovným truhlářem/stolařem na Hodonínsku, jedná …
slunko100
Před 10 lety
3
Doporučíte plánovač interiéru
Zdravím, mohli by jste mi doporučit nějaký plánovač interiérů? Mám sweet home 3D, máte někdo zkuše…
allinka_k
Před 10 lety
2
Renovace menšího rozsahu - hlavně exteriér
Zdravím, pronajala jsem si prodejnu, bývalou večerku, kterou potřebuji předělat na milou a pokud mo…
jana_hanzlici
Před 10 lety
1
Doplacení hypotéky v době fixace
Ahoj, nemáte někdo aktuální zkušenost, zda se dá u ČS vyjednat zčásti odpuštění sankce při doplace…
eemilka
Před 10 lety
3
Okapy, jaký materiál a výrobce preferujete?
Ahoj, právě řešíme okapy a vše okolo. Jaký materiál a výrobce preferujete a proč? Děkuji
omanb
Před 10 lety
10
TV v uzavíratelné skříňce, máte někdo?
Ahoj, máte někdo TV uzavřenou ve skříňce? Plánuji niku, v ní otvor na skříňku a to ní TV, nejlépe s…
cantala
Před 10 lety
1
Jaký typ hydroizolace zvolit?
Dobrý den, potřebovala bych poradit jakou zvolit hydroizolaci spodní stavby. Začínáme stavět část…
jirinapezl
Před 10 lety
3
Jak se správně vyúčtovávají služby za rok v pronájmu, pokud se v průběhu roku mění nájemníci.
Bydlela jsem od 4/2013 do 3/2014 v pronájmu. Poté se tam nastěhovali další nájemníci, kteří tam byd…
isonic
Před 10 lety
19
Žádost o připojení elektrického zařízení
Ahoj, mam dotaz. Na stavební ohlášku chtějí smlouvu o připojení e. zařízení, takže vyplňuji žádo…
slabici
Před 6 lety
10
Pojezdy-kolejničky k šuplíkům psacího stolu, kde sehnat?
Nevíte někdo,kde by se daly sehnat plastové kolejničky k šuplíkům psacího stolu?Máme je v takovém s…
kkaccullka
Před 10 lety
2
Zkušenost s Novabrik
Dobrý den, jaké jsou vaše zkušenosti s Novabrikem? Díky
denisaho
Před 9 lety
4
Ikea záclonová tyč Racka, jak přidělat?
Ahoj všem ;-) snad mi někdo poradí, jsem zoufalá :-S koupila jsem si záclonové tyče Racka, jenže js…
dadavdadav
Před 10 lety
1
Akumulační nádrž a ohřev TUV
Strecháči čo sa vyznáte, prosím, poraďte nám....akú akumulačnú nádrž vybrať ??? 1. Aku nádrž s vn…
jeannnye
Před 10 lety
6
Kde jste koupili LED pásek pod kuchyňskou linku?
Potřebujeme k tomu i trafo. Koukali jsme v OBI a Baumaxu a přijde mi,že mají hrozně malý výběr, cen…
vladka10
Před 10 lety
6
Kuchyň bílá dvířka - matná nebo lesklá?
Ahojky, uvažujeme o kuchyni, nakonec jsme se rozhodli pro kombinaci bílé a dekoru dřeva (nějaký svě…
kafr
Před 9 lety
20
Domácí ČOV a rozbory
Dobrý den všem, pořídili dům s ČOV a zajímalo by mě, jak je to s rozbory. Máme totiž dokument, v…
pavlaxx
Před 10 lety
1
Hromadná elektronická aukce pro občany obce
Obecní úřad nabízí občanům hromadnou elektronickou aukci.Sníží se nám tím prý náklady na energie.Za…
aneri53
Před 10 lety
2
Obklady SIKO - Olivie, máte někdo?
Ahoj, prosím o fotečku, zda někdo máte obklady SIKO - Olivie? Nechtěla jsem moc zdobení, ale na fot…
libulubo
Před 8 lety
2
Bílé interiérové dveře + dřevěné obložky
Najde se tu mezi námi někdo, kdo má interiérové bílé dveře v dřevěných obložkách?? Zdá se mi to jak…
koffen
Před 10 lety
1
1
2
…
843
844
845
846
847
…