O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Malíř z okolí Frýdku Místku
Dobry den, nedoporucili by jste nejakeho dobreho malire v okoli Frydku Mistku. Moc diky.. :-)
rominaa
Před 10 lety
1
Tip na dobrou indukční konvici
Dobrý den, máte tip na dobrou indukční konvici? Rychlovarky bych se ráda zbavila. Díky moc …
verunky
Před 10 lety
3
Plochá střecha - doporučení na firmu
Ahoj všem! Kdo máte na domečku plochou střechu, mohli byste mi prosím doporučit firmu, která Vám pl…
onetwogo
Před 10 lety
2
Zeď v obýváku z břidlice - kde jste kupovali?
Máte někdo prosím v obýváku břidlici? Kde jste kupovali a pokud můžu poprosit o foto pro inspiraci …
spaly
Před 7 lety
7
S kým stavíte nebo jste stavěli dřevostavbu v okolí Ostravy?
Prosím o vlastní zkušenosti s firmami, které dělají dřevostavby v okolí Ostravy. Základy bychom zvl…
jahudka.1
Před 10 lety
7
Předělání komody - máte nějaký nápad?
Zdravím všechny,chtěla bych poprosit o radu co s komodou u které sou 3 šuplíky,ale už rozbité kolej…
miri77
Před 10 lety
3
Bydlíte někdo nebo stavíte v nové zástavbě v Pohořelicích?
Hledám sousedy :-) My teprve budeme stavět, snad kopneme letos. Jak se vám v Pohořelicích žij…
vsechnyloginysveta
Před 6 lety
31
Tondach 45% sleva na první střechu v obci - je to je lákadlo?
\Zdravím všechny. Mám otázku, zaujaly mě krytiny Tondach. Máte někdo zkušenost s touto jejich akcí?…
dave10
Před 8 lety
6
sponzor fóra
Věcné břemeno - elektrické vedení v zemi, může plot stát v ochranném pásmu?
Ahoj potřebovala bych poradit. Na hranici pozemku nám vede v zemi elektrické vedeni. Ochranné pásmo…
lenkarejholcova
Před 10 lety
5
Dveře ke sprchovému koutu š. 130 cm, kde sehnat?
Zajímalo by mě, zda tu někdo z vás má sprchový kout v nice a pořizoval jen dveře v šířce 130 cm. Mo…
onetwogo
Před 10 lety
8
Neschopný projektant - vrácení zálohy
Krásný den všem :) Chtěla bych se zeptat, jestli jste někdo řešili podobný problém jako my - s manž…
jindra_tuma
Před 3 lety
1
2
49
Projekt Ekocity Uhříněves - máte někdo rezervovaný byt?
Je tady někdo, kdo má rezervovaný byt v projektu Ekocity Uhříněves od Ekospolu? Máte nějaké nové in…
aloet
Před 9 lety
9
Čínská dekorace do ložnice - závěsy a polštáře
Ahoj, máte typy, kde se dá sehnat látka pro ušití závěsů s čínskými motivy? Je to už to posledn…
nikolmiasabnam
Před 10 lety
1
Hledáme stavitele pro zřízení vstupu + stříšky a podlahy v garáži a terasy - Benátky nad JIzerou
Dobrý den všem, prosím Vás o kontakty na šikovné stavitele, zedníky a truhláře v okolí Benátek …
nikolmiasabnam
Před 10 lety
1
Psí pelíšek, do kterého se nezapichují chlupy a jde dobře vysát vysavačem a údržba pračky...
Ahoj pejskaři :-D . Potřebuji poradit jaký psí pelech máte doma- bydlíme v bytě. Máme Bassethounda,…
otyliana
Před 8 lety
14
Cena střechy - práce a materiál zvlášť
Ahoj, zajímá mě Váš názor, přemýšlíme teď o střeše na náš bungalov, kde střechu máme 222m2 a cen…
fany88
Před 6 lety
14
Projektant Brno nebo Brno-venkov
Chtěl bych se zeptat, zda můžete doporučit nějakého projektanta na rodinný dům z Brna nebo okolí, s…
inkajanakova
Před 10 lety
5
Jakou zahradní hadici?
Můžete mi poradit, jakou pořídit zahradní hadici? Tu smršťovací nechceme. Chtěli jsme investovat do…
maceo
Před 10 lety
4
Rychlovarná konvice s malým minimálním objemem
nemáte někdo tip na rychlovarnou konvici s menším minimálním objemem než 500ml? nechci kvůli 1 hrní…
olupa
Před 10 lety
10
Hledám sousedy Zruč nad Sázavou
Koupili jsme jeden z 65 pozemků ve Zruči nad Sázavou, ulice Na Farském II. Hledám jestli se tu oz…
gustinovi
Před 9 lety
3
Stavební firma na doporučení v okrese Chomutov
Velmi pěkně žádám o tip na stavební firmy, které staví v okolí Chomutova zděný dům. Děkuji.
taxitom
Před 10 lety
2
Náklady na bydlení byt vs. dům
Předem se omlouvám, pokud jsem zařadila příspěvek do špatné kategorie, ale sem mi to sedí nejvíc. …
el33
Před 10 lety
28
Firma na anhydrit z Prahy, Kladna a okolí
Prosím doporučíte mi firmu na anhydrit? Vím, že kvalita firem se hodně liší, tak nechci riskovat :-…
marketecka
Před 9 lety
22
Bílý Primalex a co za krbová kamna?
Ahoj, budeme brzo malovat a chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenost s jednotlivými typy …
atrix
Před 10 lety
4
Střešní krytina Capacco a bungalov, jste spokojeni?
Zdravím všechny stavebníky :-) Budeme stavět bungalov a máme v plánu střešní krytinu Capacco. Mě os…
nicolete83
Před 10 lety
1
Kupní smlouva, zástavní právo a čerpání u KB?
Zdravím, měla bych dotaz ohledně hypotéky u KB. Právě jsme ve fázi, kdy dolaďujeme smlouvu. Ráda…
evaviki
Před 10 lety
3
Zkušenost s firmou Domy Oldar s.r.o.
Dobrý den, s přítelem se poohlížíme po montovaných domcích. Máte někdo zkušenosti s firmou Domy Old…
mitote
Před 6 lety
24
Pozemek v obci Ořech
Neřešíte někdo pozemek (ohledně územního plánu) v obci Ořech (Praha - západ) ?
luci987
Před 10 lety
1
Máte někdo na HS portálu síť?
Dobrý den, nemáte někdo síť proti hmyzu na HS portál? Nechci otvírací dveře, ale nějakou posuvnou. …
lenulice
Před 10 lety
2
Jakou vybrat obývací stěnu?
holky pomoc, jsem tragéd a nevím jakou si vybrat stěnu mám typ viz níže a ted nevím jen bíla nebo b…
kristyn.g
Před 10 lety
5
1
2
…
845
846
847
848
849
…