O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Lyra 2 - novinka od Gservisu, co na něj říkáte?
Co vravite na novinku od gservisu? http://www.gservis.cz/projekty-rodinnych-domu/lyra2.html Mne sa…
filan0325
Před 6 lety
10
Rozdílná tloušťka polystyrenu na fasádě
Řešíme problém se zateplením a venkovními roletami. Abychom mohli skrýt kastlík pro venkovní rolety…
jumpmans
Před 10 lety
5
Bilá kuchyň, jaká je na údržbu?
Chtela bych bilo-cernou kuchynskou linku,ale mam strach, aby me nezezloutla.Prosim jake mate zkusen…
roozenka
Před 10 lety
3
Někdo zkušenost s firmou ze Světlé nad Sázavou Prostav alfa??
Máte prosím vas někdo zkusenosti s touto firmou? Zdají se mi super...tak by me zajímalo, jestli je …
podinka
Před 10 lety
1
Umělý ratan - jídelní sestava Zebra IV, máte jí někdo?
Dobrý den, prosím je zde někdo kdo má delší dobu na zahradě nábytek z umělého ratanu myslím tím 3…
monulineek
Před 10 lety
1
Kde v domě máte "parkovací stání" na kočárek?
Chtěla bych se zeptat, jestli máte nějaké místo v domě, kde parkujete kočárek? Máte ho v garáži, te…
allinka_k
Před 10 lety
17
Gril na dřevěné uhlí, jaký doporučíte?
Zdravím všechny, nevím jestli to sem zrovna patří, ale ráda bych, jestli by ste mi sem hodili vaše …
abdikate
Před 9 lety
2
Šikovný hodinový manžel - Brno
Ahoj, nemáte tip na šikovného hodinového manžela v Brně? Potřebovala bych někoho, kdo nám opraví od…
onetwogo
Před 10 lety
4
sponzor fóra
Bourali jste někdo nosnou zeď?
Bourali jste někdo zeď, a ne tím způsobem, že byste do ní udělali jen díru na dveře? Kolik % nosné …
inkajanakova
Před 10 lety
6
Montované patro na spaní, na koho se obrátit?
Ahojte, bydlíme v podnájmu ve starém domě, a máme všude vysoké stropy. Přemýšlíme nad vybudováním p…
jessika
Před 10 lety
3
Špajz - jak vyřešit?
Ahoj, řeším, jak vyřešit špajz, resp jaký policový systém tam dát...máte někdo zkušenost? Koukal…
gigi2
Před 10 lety
5
Potřebuji poradit stavět či nestavět?
Ahoj holky,prosím o radu ohledně bydlení. Naše situace je taková, že jsme měli od loňského léta sml…
mp77
Před 10 lety
1
2
35
Obkladač Praha - západ
Ahoj, sháníme obkladače (položení dlažby v kuchyni, možná i nalepení obkladů za linku) z okolí Ru…
allinka_k
Před 10 lety
1
Jak ochránit vstupní dveře?
Máme projekt, ale teď jsme nějak přišli na to, že nemáme nijak chráněné vstupní dveře. Že na ně bud…
zuzanka.k
Před 10 lety
14
Hypotéka u Komerční banky - zkušenost
Máte někdo hypotéku u KB? Jak jste spokojení? Byl tam nějaký problém? Dodržují to co slíbili? Děkuj…
vladimirsvorba
Před 4 lety
1
2
...
...
4
5
142
Dekorační obrazy ve stylu Nordic, kde se dají sehnat?
Ahoj, vím že tento dotaz tady už v minulosti padl.... Můžete mi někdo hodit odkaz, kde se dají stáh…
lucifeka
Před 10 lety
1
Kuchyň z Ikea - elektrické zásuvky v ostrůvků máte někdo?
Ahoj, resim prave planek na ikea kuchyn a rada bych se zeptala, jestli nekdo mate v ostruvku smonto…
kotatko03
Před 10 lety
1
Epoxidová podlaha, jaká je cena za m 2?
Zdravim zajima me cena epoxidove podlahy za 1 m2 vcetne prace. Uvazujimze ji dam do garaze
mirusak1
Před 10 lety
9
Podbití střechy, cetrisové desky natažené fasádou - zkušenosti a cena
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na podbití střechy.Nechci tam dávat klasické dřevěné podbití,al…
lukoid
Před 8 lety
6
Litý kamenný koberec v koupelně či chodbě?
Mate prosim někdo? Nějak nemůžu najít žádné fotografie na netu a sním o ní. Hledám pro a proti a zá…
karchinka
Před 8 lety
7
Kam co dát v kuchyni?
Hezký den všem! Tak jsem dnes dodělala takovou tu hlavní podobu kuchyně. Co se týče trouby, sporák…
marekmaja
Před 6 lety
1
2
35
Doladění podlah s kuchyňskou linkou a dveřmi
Nevím si rady, jak dále barevně sladit podlahu v kuchyni (dlažba), podlahu v obývacím pokoji (vinyl…
diviska156
Před 10 lety
1
Položkový rozpočet rekonstrukce 3+1
Zdravím,budeme dělat reko 3+1 + koupelna celá nová,nemáte někdo k nahlédnutí položkový rozpočet ? B…
dandaa
Před 10 lety
3
Stříkané PUR izolační pěny, máte zkušenosti?
Zdravím všechny, Máte někdo praktické zkušenosti se stříkanými PUR pěnami EKOPRODUR - PCC-Prodex ne…
satena
Před 10 lety
1
Sedátko ve sprchovém koutu - zkušenosti
Má prosím někdo zkušenosti se sedátkem ve sprchovém koutu? Sprcháč má rozměry 120 x 80,nyní jsme se…
magdass
Před 10 lety
10
Dřevostavby na klíč s QHouse
Dobrý den, předem se omlouvám, jestli už tady nějaká taková vlákna jsou (nenašl jsem). Chtěla bych …
pepeczek
Před 2 lety
12
Jakou baterii byste zvolili k dřezu Franke?
Aky tvar baterie by ste zvolili k drezu? Budeme mat Franke BFG 611-78..pre niekoho mozno blba otazk…
verunky
Před 10 lety
2
Vybouraní betonové podlahy - postup
Zdravim, Uz delsi dobu chci vymenit podlahu v chodbe. Predchozi najemnik byl zda se kutil, protoz…
hektor2
Před 10 lety
1
Levné pořízení koupelny
Ahoj střecháčci, najde se někdo, kdo vyšetří chvilku a poradí mi, kde pořídit levné koupelny (obkla…
inkajanakova
Před 10 lety
7
Výpusť v koupelně či v technické místnosti
Ahoj, chtěla bych se zeptat, zda jste v místnosti, kde máte pračku řešili i výpusť - pro případ, že…
matinak
Před 7 lety
12
1
2
…
844
845
846
847
848
…