O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Indukční nádobí, jakou značku vybrat?
Dobrý den, prosím, můžete poradit, jaké indukční nádobí, resp značku vybrat? Mám teď od Tescomy,…
roozenka
Před 10 lety
6
Prosím o radu s hypotékou
Přítel dostal darem pozemek a domek (2+kk) od babičky, nyní jsme začali s přístavbou jednou tolik a…
vladimirsvorba
Před 10 lety
8
Heluz,Wienerberger nebo KM beta?
Zdravím,nemůžeme se rozhodnou které cihle vybrat.Stavíme na lepidlo 30cm podkrovní dům.Zateplovat b…
tommi4
Před 10 lety
23
Zkušenosti s firmou PSbau z Veselí nad Moravou
Přemýšlíme, že si necháme postavit domek od této firmy. Chtěla bych vás poprosit o zkušenosti s ní.…
herminka6
Před 10 lety
1
Kotel Geminox, jste spokojeni?
Máte někdo kondenzační kotel geminox? Nejlépe THRs DC-dvouokruhový......Jak jste spokojeni? Je opra…
makkina
Před 10 lety
1
Nádobí TBP - recenze
Má prosím někdo zkušenosti s nádobím TBP? Sada titanového nádobí složená z 21 dílů (červená sada) s…
rosslerova
Před 10 lety
1
Vyřizování stavebního povolení
chtěla bych se touto formou tady informovat, zda jde začít vyřizovat stavební povolení, když nejsou…
zdemarka
Před 10 lety
5
Nábytek Schardt - zkušenosti, kvalita a vzhled
Ahoj, ma nekdo zkusenosti s nabytkem Schardt? konkretne chci nakoupit nabytek do detskeho pokoje. J…
electrica
Před 10 lety
1
sponzor fóra
Život ve Velké Chuchli, bydlíte tam někdo?
Zdravim, mam moznost prestehovat se do rodinneho domu ve Velke Chuchli a zajimalo by me, jestli je …
losoun
Před 10 lety
1
Bydlení ve vesnici Doubravčice
Dobrý den, chci se zeptat, zda mi může někdo poradit, jaké je bydlení v obci Doubravčice? Zajímá m…
poupovi
Před 8 lety
6
Kuchyňský obklad cinca tradicionais pombalino, máte někdo?
Máte niekto obklad v kuchyni cinca tradicionais pombalino ? Predáva K-Keramika. Zaujímalo by ma, ak…
szifcakova
Před 10 lety
1
Kotec pro psa a bouda - samovýroba
Ahoj. Chtěla bych se zeptat, kdo jste si sám vyráběl kotec a boudu pro psa, z čeho jste vyráběli a …
ladyseta
Před 10 lety
12
Obložení fasády dřevostavby
Dobrý den! Ráda bych se zeptala na vaše zkušenosti s částečným obložením domu - montované dřevos…
barbarella75
Před 10 lety
1
Rekonstrukce + přístavba domu 60.- 80.léta
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli tu není někdo, kdo dělal rekonstrukci popř. i přístavbu "krabic…
jowana
Před 10 lety
5
"Set" mikrovlnka a trouba nad sebou - jakou značku vybrat?
Ahoj všem, kdo máte mikrovlnku a troubu nad sebou, můžete mi prosím napsat značku/typ? Snažím se …
allinka_k
Před 10 lety
8
Cena posuvných dveří
Ahoj, prosím ty z vás, co mají posuvné dveře na zeď se zárubní. Potřebovala bych vědět, jaký je cen…
jenies
Před 10 lety
13
Krbová vložka s roštem nebo bez?
Prosím o zkušenosti... je lepší bezroštová krbová vložka nebo s roštem? Dneska je prý obvyklé ta be…
bchannu
Před 10 lety
5
Oddalování betonové dodávky
od pátku jsme chtěli betonovat.A jen slyšíme samé vymluvy ze strany betonářu.Chtěli jsme v pátek,a…
tommi4
Před 10 lety
3
Nádrž na dešťovou vodu
Zdravím, řeším teď takovou věc. Blíží se už ke stavbě a jednou z podmínek je mít retenční nádrž. Ta…
vetor3x
Před 5 lety
1
2
38
Stavba domu na klíč od Baracomu
Aké máte skúsenosti čo rozpočet nebol problém že sa platilo vic ako málo? Riešili ste zmluvu s advo…
kristis
Před 10 lety
1
Pozemek ve vlastnictví hlavního města bez přístupové cesty
Ahoj, vy jste tady všichni tak zkušení, tak se zeptám :-) V obci, kde bychom chtěli stavět, vlastní…
dandaa
Před 10 lety
17
Full service Cz, Exekuční nemovitosti - zkušenosti a recenze
Prodavaji domy a byty, kde se jedna o povinny prodej rizeny bankou .Prodej rizeny bankou,to vazne j…
lolona
Před 10 lety
1
Zasklení balkonu, doporučte firmu z Brna či Vyškova
Dobrý den, máme v plánu zasklení balkonu. Můžete doporučit firmu z Brna či Vyškova a okolí? Děkuji
flor1
Před 10 lety
3
Thůje - jaký typ a jak rychle rostou?
Dobrý den, mohla bych poprosit o radu, jaký typ thůjí jste sázeli před plot a za jak dlouho o koli…
elizabetamb
Před 10 lety
2
Máte někdo zkušenost se světlem Rabalux?
líbí se mi tohle světlo, máte s ním někdo zkušenost? chtěla bych ho do kuchyně a obýváku, je to jed…
marriet1
Před 10 lety
2
Sepsání smlouvy o záloze z prodeje bytu
Dobrý den, budeme prodávat byt a máme již kupce. Od něj chceme zálohu a asi by se měla sepsat nějak…
slabici
Před 10 lety
7
Vstup do ložnice z obývacího pokoje?
Chci ce zeptat, jaký máte názor na vstup do některé z ložnic z obývacího pokoje? Máme totiž jednu l…
xajaneckova
Před 10 lety
11
Digestoř u stropu v sádrokartonu - zkušenosti
Ahoj, čím dál tím častěji vídám digestoř zabudovanou v sadrokartonu, tedy až ve stropu. Máte s tímt…
catt82
Před 9 lety
15
Odstoupení od rezervační smlouvy po podpisu kupní smlouvy
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda mohu odstoupit od rezervační smlouvy, kdy jsem zaplatil rezerv…
petraxname
Před 10 lety
7
Jika tigo, nemáte někdo tuto sérii?
ahoj, vybírám sanitu do koupelny, padlo mi do oka umyvadlo jika tigo 80 cm s odkládací plochou...ne…
tynaz
Před 10 lety
1
1
2
…
846
847
848
849
850
…