O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Zelená úsporám 2015
Ahoj, měla by platit nová zelená úsporám pro rok 2015. letos začneme s výstavbou novostavby b…
jiri_1477
Před 10 lety
15
Solární kolektor od zelené úsporám
Ahoj, od dubna je nová zelená úsporám a je i na nové kolektory na ohřev vody, ale moc se v tom nev…
jumpmans
Před 10 lety
13
Umyvadlová skřínka Silveran Ikea
Ahoj, má prosím někdo zkušenost? Hlavně jak odolová vodě, jestli se neničí.... :-)
slunickomil
Před 10 lety
2
Od koho jste si nechali dělat základovou desku - Ústecký kraj
Chystáme stavět dřevostavbu, zastavěná plocha 117,4m. Vítě někdo kolik by mohla stát(od firmy)?Může…
geodett
Před 10 lety
7
Soused nám zaplavuje pozemek, jak se bránit?
Potřebuji radu. Máme postavený dům na pozemku, který je níž než pozemek sousedův. Ten tam začal sta…
sargic
Před 5 lety
20
Alarm Jablotron, jste spokojeni?
Budeme pořizovat alarm do domu, zatm jsme rozhodnutí pro Jablotron. Kdo máte, jste spokojeni? Díky …
slabici
Před 8 lety
15
Skryté dveře z kuchyně do spíže - máte někdo zkušenosti / nápad jak vyřešit?
Prosím, nemáte někdo nápad, jak by se daly chytře a hlavně nenápadně vyřešit dveře z kuchyně do spí…
zdemarka
Před 10 lety
5
Co vše je třeba k vyřízení vodovodní přípojky a jak dlouho to trvá?
Dobrý den, mám dotaz, potřebuju zjistit, co vše je třeba k přípojce na vodovod - v našem případě SM…
nlena
Před 10 lety
2
sponzor fóra
Rozdíl mezi projektem na oznámeni a prováděcím projektem
Chtel bych se zeptat na rozdily mezi stavebnim projektem pro oznameni a provadecim projektem. Je mi…
bonavox
Před 10 lety
9
Okna plastové - doporučte správné parametry a výrobce
Prosím Vás dle Vašich skuseností a doporučení, ake parametre by ste doporučili pro plastové okna? A…
lopp
Před 10 lety
5
Máte zkušenosti ze stěrkou v koupelně?
Máte někdo zkušenosti se stěrkou v koupelně? Jakou to má životnost? Prý to časem popraská. Velice …
jajulin
Před 10 lety
2
Kde sehnat dochucovací sadu Galzone?
zamilovala jsem se do této ochucovací sady a nikde nemůžu najít odkaz u nás jsou vyprodané GALZONE,…
bibiolka
Před 10 lety
5
Bílé dveře a bílá výmalba - ano či ne?
Chceme malovat v bytě chodbu. V celém bytě jsou bílé interierové dveře s obložkou. Obývák je vymalo…
elaurne
Před 10 lety
9
Spotřebiče značky Brandt a Blomberg - recenze
Máte někdo zkušenosti se spotřebiči těchto dvou značek? Děkuji
verunky
Před 10 lety
11
Technický dozor investora - cena
Drazí střecháčci, potřebuju radu, měli jsme schůzku s naším technickým dozorem, který by měl mít fu…
technickydozor
Před 10 lety
21
Nízké stropy - odhad ceny
Dobrý deň. Potrebovali by sme poradiť,páči sa nám jeden dom(okolie Prahy)ale má problém,vo vrchnom…
stazina1
Před 10 lety
1
Kolik stojí napojení na inženýrské sítě?
Ahoj všem, kupujeme pozemek, který má inženýrské sítě na kraji pozemku. Barák bude stát 4m od kraje…
jiri_1477
Před 10 lety
5
Jak správně poskládat vypouštění v Geberitu?
Dobrý den, nedávno mi vodáci přidělali Geberit WC. Když zmáčknu pravé tlačítko (3L vody), zmáčkn…
spektrumm
Před 10 lety
2
Slunečná clona nad terasou
Chcela by som sa spýtať, či je tu niekto, kto má na stĺpoch uchytené slnečné clony na zatienenie te…
mimikl
Před 10 lety
1
Sedací souprava vhodná i pro psa - tip
Dobrý den, scháníme novou sedací soupravu, která by byla vhodná i pro psa. Máme jack russel teriera…
p_puma
Před 10 lety
7
Jak postavit tento plot?
Vedel by nekdo, jak se budu takovy plot? Jde mi o to, jak a na co prielat ty late. Drevo bych se ba…
jajulin
Před 7 lety
9
Který typový domeček jste si vybrali a od jaké firmy?
Hledáme ten "nej" budoucí domeček. Je spousta firem, kde udávají cenu nám se zdá že je ta cena vždy…
slabici
Před 10 lety
2
Systémová deska Izorol L - recenze
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s touto systémovou deskou pro vodní podlahové topení? http://ww…
jarda72
Před 10 lety
2
Máte někdo střešní krytinu Roben piemont?
Uvažujeme nad ní,ale bojím se, že bude až příliš lesklá.Moc se mi ty lesklé střechy nelíbí,ale hlav…
lukas_konarek
Před 5 lety
11
Hledám obkladače (umělý kámen) Brno
Dobry den, hledam v Brne obkladace na oblozeni steny 13m sadrovym kamenem (bez sparovani). Budu rad…
holubik
Před 10 lety
1
Stavebnice vs. hypotéka
Dobrý večer všem. Nevíte, jak to mají banky s hypotékou v případě, že si necháme dodat firmou stave…
bamak
Před 10 lety
8
Vinylová podlaha Forbo Novilon - recenze
Ahoj, máte někdo položenou vinylovou podlahu Forbo Novilon? Nikde jsem nedohledala a potřebovala by…
telatka
Před 3 lety
5
Zemina z výkopu podsklepeného RD
V květnu 2015 chceme začít s bagrováním základů podsklepeného rodinného domu v Praze 9 - Čakovicích…
geodett
Před 10 lety
3
Skryté vady v katastru, je to možné?
dobrý den, chtěla bych se zeptat, je možné, aby se objevily nějaké skryté vady v katastru, když…
rette
Před 10 lety
1
Vytápění domu, jaký kotel vybrat?
Dobrý den, přistěhovali jsme se do baráčku a potřebujeme vyřešit vytápění a ohřev vody. Nemohu s…
kiss732
Před 10 lety
4
1
2
…
867
868
869
870
871
…