O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prosím má někdo dobrý recept na zavaření uzeného masa
Já našla 70 let starý recept po prababičce kde se má mlít do sklinek i vyuzená kůže ,aby se vytvoři…
jennifer
Před 11 lety
2
Bungalov do U - názor
Dobrý den, můžete mi prosím okomentovat půdorys, který si přítel vymyslel? Mě se to moc nezdá, ale…
charado
Před 8 lety
12
Dolce gusto - plnitelné super kapsle
Dobry den, na internetu jsem nasla obchod, kde prodavaji tzv. super kapsle do DG. Funguji jako klas…
bujibu
Před 6 lety
9
Poraďte s kuchyní
Dobrý den, chtěla bych touto cestou požádat o pomoc s návrhem kuchyně, jedná se o moji představu a …
lucijes
Před 10 lety
13
Odborní zapojení elektrické trouby - kde sehnat protokol?
Dobry den pred par mesiacmi mi elektrikar zapojil vstavanu ruru od whirpoolu bohuzial som bol nuten…
funtasta
Před 11 lety
1
Varná deska pro kombinaci s vestavnou troubou
Manžel trvá na kombinaci trouby a plynové varné desky tak, aby ovládací knoflíky nebyly na desce, a…
verunky
Před 11 lety
2
Nízkotlak nebo středotlak
Dobrý den, mohu se zeptat,jak poznám na našem sloupku s plynem,zda se jedná o nízkotlak,nebo stř…
hanluk
Před 11 lety
4
Názor na náš bungalov
Moc vás prosím o připomínky k našemu návrhu :) Ať už se pohneme z místa :-D Rozměry jsou zatím tako…
pepitocz
Před 7 lety
13
sponzor fóra
Stavěl někdo z firmou Aitia z Vysokého Mýta?
Hezký den, chtěla bych se zeptat, jestli někdo z Vás stavěl s Aitia Vysoké Mýto nebo o nich slyš…
annalbh
Před 6 lety
18
Kterou variantu by jste zvolili?
Délka obýváku je 6,5m. Se stolem za gaučem se mi to zda těsné, a se stolem bokem zase strašně dalek…
xdagmar
Před 11 lety
15
Co na strop?
Dobrý den, máme máme RD s podkrovím, stropy máme z betonových panelů. Co na strop v 1NP, tvrzený po…
jkur
Před 11 lety
3
Jaké jsou parametry na okno na schodišti?
Dobrý den, neví někdo jaké jsou parametry na okno na podestě u schodiště? Platí tam nějaká pravi…
ratatooy
Před 11 lety
5
Dřevostavby - zkušenosti
Ahoj, máte někdo zkušenosti se stavbou montované dřevostavby? Chtěli bychom začít co nejdříve stavě…
zubr487
Před 3 lety
1
2
42
Bílo šedý obklad koupelny - tip
Můžete mi, prosím, někdo doporučit pěkný bílo šedý obklad do koupelny? Chtěla bych velkoformátovou …
nikieda
Před 11 lety
11
Trouba a varná deska Brandt - recenze
Máte někdo vestavnou troubu Brandt FP 1266.Uvažuji o koupi.Ráda bych věděla jestli se dá při pečení…
maceo
Před 11 lety
2
Cena za obklad krbu?
Zajímal by mě odhad ceny za práci obkladače u krbu, který má i tupé úhly. viz foto..... to jsou ty …
robertad
Před 10 lety
5
Obložení krbu - jak se pohybuje cena?
DObrý den, zajímalo by mě kolik by mohla stát práce za obložení krbu umělým kamenem. Plocha je 2m…
happylenulka
Před 11 lety
1
Rohový dřez - ano nebo ne?
Strašně mi vrtá hlavou jedna věc. Dost často se tu setkávám s averzí k rohovým dřezům a hrozně by m…
blahova_andrea
Před 8 lety
13
Kuchyně návrh - vaše postřehy
Dobrý den všem, mohl bych Vás poprosit o postřehy, návrhy, úpravy k tomuto návrhu? Barva kuchyně š…
verunky
Před 10 lety
1
2
39
Vzít hypotéku, koupit byt - jak postupovat?
Ahoj, prosím o radu....chtěli bychom od nového roku začít řešit s přítelem nové společné bydlení. J…
mischelkas
Před 10 lety
26
Rozpočet Hypotéční banka
Zdravím, dával někdo poslední dobou rozpočet do HB? Nějak mi moc neřekli jak to vlastně chtějí …
almadin
Před 11 lety
5
Trouba Whirpool s 6 smyslem - rada
Zdravím, chtěla bych poradit mám troubu 6 smyslem, když peču buchtu na plech, tak upeče dobře, ale …
rosslerova
Před 11 lety
1
Nedočerpání hypotečního úvěru
Ahoj, máte někdo zkušenosti s nedočerpáním hypotéky? Při podpisu smlouvy v UCB nám bylo řečeno, že …
damada
Před 8 lety
10
Sousedi nechtějí plot mezi pozemky - kdo je v právu?
Dobrý den, před dvěma roky jsme koupili starší vesnický domek v řadové zástavbě s malou předzahrádk…
slabici
Před 11 lety
17
Má nová kuchyň - poraďte
Ahoj, budu mít novou kuchyň zatím jí mám takto navrhnutou. Poraďte změnili by jste něco? Přesunuly…
herotuna
Před 10 lety
31
U koho hypotéku na výstavbu RD?
U koho jste byli spokojeni s hypotékou, díky za názory ..
para_fofka
Před 11 lety
4
Koupě nemovitosti, na které váznou exekuce - zkušenosti
Hezky den, kupujeme domek přes relitku na kterém váznou exekuce. Máte s tím někdo zkušenosti. Re…
slabici
Před 11 lety
5
Mytí oken firmou - špatné zkušenosti
Poprvé v životě jsem si nechala čistit okna a jeden koberec firmou. Po marném hodinovém čekání a tř…
gsaryk
Před 11 lety
1
Započítává se do našetřených peněz před hypotékou i peníze již vydané za koupi pozemku a projektu?
Dobrý den, chceme s přítelem stavět. Uvažujeme o hypotéce něco pod dva miliony. Když se v bance uvá…
vladimirsvorba
Před 11 lety
2
Stavbyvedoucí - stavební dozor
Na tohle jsem se posledně zapoměla zeptat. Při stavbě svépomocí stavbyvedoucí je podle stavebního z…
beatakralova
Před 11 lety
6
1
2
…
900
901
902
903
904
…