O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
S kterými konkrétními spotřebiči z Ikey jste spokojeni?
Nemám k nim moc důvěru a chtěla jsem kupovat jinde, ale vzhledem k probíhající akci...co konkrétně …
bbn
Před 11 lety
8
Výběrové řízení na stavbu domu
Dobrý den, máme od projektanta zpracovaný projekt včetně položkového rozpočtu, rádi bysme udělali n…
carrynka
Před 11 lety
2
Komínový digestoř - tip
Dobrý den :) Ráda bych Vás poprosila o tipy pro digestoř, který bude nad ostrůvkem... nejlépe s ,…
verunky
Před 11 lety
2
Statik Olomouc - doporučení
Prosím poradce schopného statika v Olomiuci
qwerta
Před 11 lety
1
Ekonomické stavby - zkušenosti
Ahoj, s přítelkyní uvažujeme nad postavením domečku, zaujala nás stránka www.ekonomicke-stavby.cz ,…
citun
Před 11 lety
8
Máte někdo plovoucí základovou desku?
Máte prosím někdo plovoucí základovou desku? Chceme stavět dřevostavbu a je to prý pro ní dobré. Ne…
1karel1
Před 9 lety
2
Výběr kvalitní rozkládací pohovky
Ahoj, prosím můžete poradit ve výběru rozkládací pohovky? Důležitý je jednoduchý, strohý moderní…
solaris
Před 11 lety
2
Musí být stavební povolení na rekonstrukci, když neměníme půdorys?
Ahoj, musí být stav. povolení, když neměníme půdorys domu? Jen budeme měnit tři okna a pak už jen e…
petrsv1000
Před 11 lety
4
sponzor fóra
Koberec do chodby a na schody
Dobré ránko všichni, chceme vyměnit šedý koberec v chodbě za jiný. Zatím neuvažujeme o dřevěných sc…
denuska77
Před 9 lety
4
Fasáda Kreisel, jakou barvu jste zvolili?
Střecháčci máte někdo fasádu Kreisel? Jak jste spokojeni, popř. kterou barvu jste zvolili? Firma kt…
dandysek123
Před 5 lety
2
Obklad Glamour, máte ho někdo?
Máte někdo obklad Glamour od Canakkale? Předem dík za foto.
smile26
Před 11 lety
1
Jak takový otvor osadit dveřmi?
Dobrý den, koupil jsem starší dům a zvažuji koupi dveří.Montážní otvor má tyto rozměry.Výška 188cm…
vodak01
Před 11 lety
2
Vrtat nebo lepit věšáčky? Je lepší kruh nebo otočný věšák na ručníky?
Ahoj, potřebuji poradit. Do nové koupelky přemýšlíme jestli dát něco na pověšení ručníků, jelikož v…
haniani
Před 9 lety
17
Slevy Siko, Ptáček a Rako
Ahoj střecháčci,momentálně jsem prošvihla slevový kupon do koupelen jako je siko,ptáček,rako a dalš…
loken
Před 5 lety
17
Výběr spotřebičů do kuchyně? Co doporučujete?
značku kombinované lednice? značku vestavěné trouby+sklokeramiku? značku vestav.myčky? prosím o …
jennifer
Před 11 lety
10
Pozemek bez sítí, ano či ne?
Dobrý den, měli by jsme možnost koupit pozemek, který je bez sítí. Nejsou ani u paty pozemku. Ale …
kaata22
Před 11 lety
21
Na co myslet při plánování projektu?
Na co myslet při plánování projektu, aby to pak ve výsledku zbytečně neprodražilo stavbu? Je mi jas…
1leontynka
Před 10 lety
20
Kryté garážové stání
Dobrý den, řešíme umístění garážového stání na našem pozemku, je daný nějaký odstup co musí být …
hanluk
Před 11 lety
1
Množství betonu do ztraceného bednění
tak budeme dávat ztracené bednění 500x400x250 počet 340 ks .jak si mužu spočítat kolik si mám obje…
kiss732
Před 10 lety
5
Přehoz na postel, jedna barva, čistý design, kde sehnat?
Ahoj, můžete poradit kde sehnat jednoduchý, designově zajímavý, jednobarevný přehoz na dvojlůžko, p…
ema_1
Před 11 lety
10
Platnost smlouvy - je tu nějaký právník?
Prosím o radu - potřebovala bych vědět, zda je platná smlouva o výpůjčce peněz, která byla podepsán…
esmeralda2
Před 11 lety
10
Máte někdo koupený Viladům?
Máte někdo koupený viladum? Zvažujeme koupit 4kk a stále váháme...poměr kvalita a cena.
sujutan
Před 8 lety
1
2
34
Doklad o tlakové zkoušce vnitřního vodovodu - chtěli to po vás na stavebním úřadě?
taky po Vás chtěli na stavebním doložit při oznámení užívání stavby? + protokol o provední topné a …
veru11
Před 10 lety
5
Lze koupit projekt od známého?
Dobrý večer střecháčci. V současnosti kupujeme s přítelem pozemek a pomalu koukáme po projektech. N…
speedfight50
Před 11 lety
2
Ako sa byva v Praha-Uhrineves?
Ahojte. Chcela by som sa opytat, ako sa vam byva v casti Praha - Uhrineves? Rozhodujeme sa s manzel…
puucik
Před 9 lety
7
Šikovný člověk/dělník/kontakt Praha a okolí na drobné stavební práce
Ahoj, sháníme dělníka na oklepání zdí, dodělávky po elektrikáři, štuky 3 místnosti. Dále vybourání …
marrpa
Před 10 lety
5
Máte zkušenost s fialovou koupelnou?
Ahoj máte zkušenost prosím s fialovou koupelnou? Mám fialovo bílou, líbí se mi ale nevím jak zvolit…
ivular
Před 11 lety
3
Co dřív - sádrokartonové podhledy a stropy nebo vyzděné příčky?
Předěláváme podkroví a máme problém . Firma na sádrokartony nám tvrdí že máme prvně vyzdít příčky (…
patass
Před 9 lety
11
Výklopný zásuvkový systém, kde sehnat?
Zdravím, potřeboval bych poradit, kde bych mohl za rozumnou cenu sehnat výklopný zásuvkový systém d…
kamilape
Před 11 lety
2
Kuchyně bílá - lesk, zvolit fólii či lak?
Dobrý den, momentálně řešíme s manželem kuchyňskou linku a jelikož jsme navštívili více stolařů, t…
nadja73
Před 11 lety
5
1
2
…
923
924
925
926
927
…