O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Penále za předčasné splacení hypotéky
Dobrý den, řešíme prodej bytu, který máme na hypotéku a tu chceme zaplatit mimo dobu fixace.Původn…
ondrej190
Před 11 lety
2
Světlo s čidlem do spíže a šatny - zkušenosti
Zdravím :) Uvažujeme o umístění světla s čidlem do spíže a šatny, zvláště u té spíže mi přijde dost…
zdenkaga
Před 11 lety
1
Máte někdo vyzděné police v koupelně?
Dobrý den, máte někdo vyzděné police v koupelně? Plánuji je ve sprše. Zajímá mě hlavně údržba.(Zda …
sysined
Před 11 lety
3
Koupit projekt 3 roky před stavbou - ano či ne?
Ahoj, poraďte. Stavět chceme až cca za 3-4roky, ale máme jasno jaký baráček chceme. Chtěli by js…
alcar
Před 11 lety
7
Vestavný odsavač par Empire - zkušenosti
Hladame vstavany odsavac par, nemate niekto skusenosti s EMPIRE VD 205060 Nerez (http://www.t-diges…
luchcz
Před 9 lety
12
Kdy dát vnitřní parapety?
Stavíme z porothermu..kdy máme dát vnitřní parapety...než budeme dělat fajnovou a nebo až úplně nak…
kajovaevicka
Před 11 lety
5
Zelené doplňky do kuchyně
Obracím se na vás s velkou prosbou a budu ráda za postřehy, názory i za fotky..Finišujeme kuchyni v…
malzenka
Před 11 lety
9
Co je v ceně projektu?
Zdravím, viete mi povedať čo všetko by malo byť zahrnuté v cene projektu? Domnievam sa že v cene pr…
jablicko12
Před 11 lety
2
sponzor fóra
Dlažba Villeroy & Boch, jaká je její údržba?
Zdravim Vas...ako sa udrziava dlazba - ktora ma jemnu strukturu navrchu? zvazujem kupu Villeroy & B…
silvianm
Před 11 lety
1
Kanalizace jako věcné břemeno - rada
Dobrý den, potřebuju radu, nebo osobní zkušenost. Vyhlídla jsem si pozemek na kterém je věcné břem…
jitka_hajkova1f
Před 3 lety
7
Předložka do koupelny
Potřebovala bych poradit - vždycky jsme měli před sprchovým koutem pěnovou předložku, ale ráda bych…
monunkaaa
Před 11 lety
8
Máte někdo obložené schodiště dlažbou?
schodiště obložené dlažbou? není moc tvrdé, klouzavé, nebezpečné pro prcky? Prý to vyjde nejlépe fi…
vodak01
Před 11 lety
4
Pozemek v okolí Plzně, kde se vám dobře bydlí?
Chceme si koupit pozemek v okolí Plzně a vůbec nevíme kde. Nejdřív jsme mysleli Vejprnice ted zase …
seniorka
Před 10 lety
8
Jaké rostliny - živý plot na zahradu k dětem, aby nebyly jedovaté?
Jake rostliny - zivy plot na zahradu k detem, aby nebyly jedovate? Mam male deti a nechci riskovat …
suupraa
Před 11 lety
7
Úvěr a hypotéka, zamítli nám kvůli registru - řešení
Dobrý večer, chtěla bych zodpovědět pár otázek od zkušenějších...Chtěli jsme si s přítelem vzít…
vladimirsvorba
Před 11 lety
2
Venkovní parapety, poradíte
Poradte je jsou lepší venkovní parapety ,někdo je dělá tak že je naohybají a dopasují na lepí k f…
jahudka76
Před 11 lety
3
Rekonstrukce domu 2+1, na kolik cca vyjde?
Ahojte,máme možnost s přítelem rekonstruovat starší domek který mám po tetě.Je malý 2+1 plánujeme …
jenies
Před 11 lety
5
Largo s garáží, máte někdo naprojektovaný?
Ahojte, má někdo naprojektovaný largo s garáží? líbí se mi, ale všude nacházím jen bez garáže např.…
largo121
Před 11 lety
3
Daň z nabytí nemovité věci (z převodu nemovitosti)
Máte někdo zkušenost s podáním přiznání bez odhadu nemovitosti, jak to zákon od letošního roku umož…
zirafka1988
Před 11 lety
6
Zápach z myčky. Čím ho odstraním?
Umyté nádobí vyndané z myčky u rodičů je nepříjemně cítit. Čím čistíte filtry a celou myčku? Jsou n…
wel
Před 11 lety
10
Varná deska v paneláku
Jak již bylo několikrát zmíněno, v mám v panelákovém bytě 1fázi. A přesto bych chtěla indukční, v t…
mirkamartin
Před 11 lety
13
Dřevostavba od Haasu, kdo s nimi stavěl?
Prosím,kdo stavěl s touto firmou...základní cena těchto typů domů-Harmony 1,Harmony 1Family..i zkuš…
tublatanka
Před 11 lety
1
Police do sprchového koutu, kde se dají sehnat?
zdravím, netušíte někdo prosím, jestli se dá sehnat police do sprchy i z nerezu, nemůžu nic najít? …
kkaccullka
Před 11 lety
2
Projektant z okresu Ústí nad Orlicí a Lanškrounsko
Prosím, poraďte kvalitního projektanta rodinných domů v okrese Ústí nad Orlicí, nejlépe Lanškrounsk…
pjpavlas
Před 1 rokem
10
Vinyl na "click" do kuchyně. Hodně špatný nápad?
Chtěla bych do obývacího pokoje spojeného s kuchyní vinylovou plovoucí podlahu, bud fatraclick, pro…
morcice
Před 7 lety
14
Jsem tady nový - plejer99
ahoj jmenuji se Jarda a vlastníme 3+1.Jenže nejsem v paneláku šťastnej a ani soukromej život nevyc…
merit_n
Před 9 lety
13
Orientace kuchyně - do zahrady nebo do ulice?
Ahoj střecháčci....ráda bych od Vás slyšela názory na orientování kuchyňky v RD. Už dlouho ležím v …
katis6
Před 11 lety
1
2
46
Chromové umyvadlové baterie - čištění a údržba
Čím a jak čistíte chromové baterie? Klasické úklidové prostředky se používat nesmí, nic kyselého ta…
ondy20
Před 10 lety
6
Omezená vlastnická práva na vyhlídnuté nemovitosti ke koupi
Můžete mi prosím někdo poradit, zda má cenu se blíže zajímat a uvažovat o koupi nemovitosti, která …
jipe
Před 11 lety
27
Omezená vlastnická práva na vyhlídnuté nemovitosti ke koupi
Můžete mi prosím někdo poradit, zda má cenu se blíže zajímat a uvažovat o koupi nemovitosti, která …
vladimirsvorba
Před 11 lety
2
1
2
…
931
932
933
934
935
…