O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Soused má místo plotu elektrický ohradník, co s tím?
Koupili jsme parcelu a ta další strana sousedí s pastvou, kde je elektrický ohradník. Omylem jsem n…
kofinka
Před 11 lety
22
Interierové dveře CAG - jste spokojeni?
Nemáte prosím někdo zkušenosti s firmou CAG - interiérové dveře? Původní alternativa byla Sapeli, a…
celikovsky
Před 7 lety
8
Sklenářství Jihomoravský kraj - doporučení
Můžu poprosit o tajné tipy na sklenářství v Brně a okolí? Kdo Vám přišel nejlevněji a zároveň byl …
sofiesara
Před 11 lety
5
Levné interiérové dveře - kde koupit?
Sháníme levné dveře a zárubně do interiéru, nejspíš z lamina nebo fólie. Prý se dají dobře sehnat v…
ewelina
Před 11 lety
11
Zkušenosti s finančními poradci
Ahoj, ráda bych se zeptala, protože se plácám v přemíře informací. Rádi bychom si pořídili bydlení …
vladimirsvorba
Před 11 lety
27
Dveře Masonite - odstín vanilka
Zaujala mě nabídka Masonite - dveře odstín vanilka. Protože nemám v blízkosti vzorkovou prodejnu, c…
mitote
Před 11 lety
2
Balvan - soliter - valoun do zahrady. Nemáte tip na dobrý kup? Nejlépe okolí Brna?
Děkuji moc!!
veverka_
Před 11 lety
1
Základová deska, použití pásu na desku C 20/25
Projektant nám navrhl beton do pasu i na desku C 20 / 25, můžeme použít i něco jiného, levnějšího?
jiri_1477
Před 6 lety
16
sponzor fóra
Vrtané studny - firma okolí Klatov
Krásný den všem, může mi někdo z vás doporučit firmu na vrtanou studnu z okolí Klatov? Našla jsem j…
alusesenka80
Před 11 lety
1
Plynová varná deska s 5-ti hořáky - rady a tip na výrobce
Dobrý den, má někdo zkušenosti s plynovým 5-ti hořákem. Případné rady a typy na vhodného výrobce…
zaludova
Před 10 lety
10
Studie roubenky - jak se vám líbí?
Dobrý den, chystáme se postavit roubenku a ladíme jak bude vypadat. Prosím o vaše názory jak se vám…
ladaba
Před 11 lety
1
Facelift Lacobelu, jak řešit?? (změna barvy již nalepeného)
Ahoj všem, pro někoho možná zvláštní či malicherný dotaz. :-D Ale, sestra se chystá na koupi bytu …
verunky
Před 11 lety
7
Neznáte prosím dobrého projektanta z Jižních Čech?
Preferujeme České Budějovice, Písek, Tábor. díky
zamilovanadonej
Před 11 lety
3
Co je důležité při výběru bydlení?
https://docs.google.com/forms/d/1Qhvx5znhhdwF8F6GT-aocYDF1k-lLvKkrXlFIrp6Tc4/viewform?usp=send_form
aurinko
Před 11 lety
5
Koupelnový trubkový radiátor - lze připojit jen jako elektrický?
Mám dotaz, koupili jsme kombinovaný trubkový radiátor na stěnu (takovou tu žebřinu) v Siku v akci. …
vodak01
Před 11 lety
3
Celoroční mobilní domy - vaše zkušenosti
Zdravím, chci se zeptat, jestli je tu někdo, kdo má nějakou zkušenost s mobilním domem, popřípadě v…
jozkakomosny
Před 1 rokem
8
Projektant - Ostrava a okolí
Ahoj, chystáme se s manželem rekonstruovat byt v rodinném domě a potřebovali bychom člověka, kte…
subsomi
Před 11 lety
3
Sob nábytek - mají tam kvalitní nábytek?
Sob nábytek - líbí se mi jídelní stůl se židlemi a lavicí. Koupě by proběhla po internetu. Máme to …
generis
Před 11 lety
9
Dubová podlaha, jaké dveře zvolit?
Tak jdu zase pro radu...budeme mít podlahu v dubovém dekoru (taková klasika, nažloutlá, teplá, žádn…
ad5218
Před 8 lety
1
2
45
Spotřebiče do kuchyně, jaké vybrat?
Chtěla bych poprosit o radu se spotřebiči do kuchyně, do jaké značky jít? :( a jak jste vyřešili mo…
verunky
Před 11 lety
1
2
32
Cena za práci obvodového zdiva?
Budeme stavět z Heluz family 44 a od firmy máme nabídku 900 Kč za m2 pouze za práci, je tato nabídk…
reparador
Před 11 lety
9
Podbití střechy
Zdravím všem, Potřebuji poradit nechci mít přiznanou konstrukci vazníku a rád bych střechu zespodu…
radullka
Před 11 lety
10
Kolik zhruba stojí vířivky zabudované do země?
Na internetu je spousta ceníků, ale v nich je jen vlastní vířivka a už ne zemní práce a další souvi…
bayt
Před 11 lety
1
Dětský nábytek Apli, jaká je kvalita?
Moc se mi líbí dětský nábytek Apli. Máte někdo zkušenost s kvalitou zpracování? Ceny jsou dobré, je…
amandab
Před 10 lety
4
Rekuperace a digestoř
Dobrý den, potřebovala bych radu ohledně připojení rekuperace na digestoř. V původním plánu bylo, ž…
hugo58
Před 10 lety
9
Jakou jste volili nebo budete volit nad-střešní část?
Jakou jste volili nebo budete volit nad-střešní část. Prstence nebo omítnou nebo omítnout a pak nal…
jumpmans
Před 11 lety
3
Výběr pračky
Ahoj všem, v současné době se koukáme po nové pračce, narazila jsem na automatickou pračku AEG Lava…
pernicek1
Před 4 lety
3
Laminátová podlaha Baumax, jsou kvalitní?
Co říkáte na plovoučky z velkých kutilských prodejen jako je baumax a pod? Vymluvíte mi někdo že ne…
kkaccullka
Před 11 lety
6
Můžeme dát do základní desky obrubníky a kamení?
Prosíme o radu za týden začínáme stavět a řešíme základní desku, chceme dát do ní kamení, ale nemám…
nov854
Před 10 lety
15
Chutné a rychlé recepty
Když na stavbě vyhládne, připravte rychlé a snadné jídlo http://www.recepty-ladi-hrusky.cz/
denisahajdukova
Před 1 rokem
1
2
...
3
85
1
2
…
945
946