O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Prosím o pomoc s formulací technické zprávy k plotu
Jedná sa o oplotenie zadnej strany pozemku klasickým poplastovaným pletivom. Ďakujem
linee
Před 11 lety
2
Mobilní wc neboli Toi Toi?
Dobrý den, mám dotaz..... Půjčovali jste si pro svou stavbu mobilní wc nebo jste si ho kupovali? …
slunickomil
Před 11 lety
3
Jak velké máte francouzského okna?
Chci se zeptat jak velké máte francouzské okna. Mám v obýváku 2m fr. okno, ale kvůli sedačky bych h…
viados
Před 9 lety
1
2
46
Jaká je cena za obložení polotočitých schodů tvrdým dřevem?
Chtěla bych zjistit jaká je cena za 1 schod - schody máme betonové nyní obložené nevzhlednými dlaž…
feedoo
Před 11 lety
1
Osazení na pozemek, jaká varianta je nejlepší?
Prosím, jaká varianta osazení bungalovu je nejlepší? Příjezdová cesta je od západu na jih, kde je s…
kofinka
Před 11 lety
18
Psí chlupy - jak uklízíte?
Máme v domě labradorku, jelikož nemáme ještě okolo pozemku oplocení. Jak řešíte psí chlupy? zametát…
jozkakomosny
Před 1 rokem
1
2
39
Mikrovlnná trouba - ano či ne?
Ahoj, zajímal by mne Váš názor a zkušenosti s mikrovlnnou troubou. Máte ji doma, využíváte často?…
veverik_
Před 11 lety
1
2
60
Co vše je třeba? Rekonstrukce starého domu
Dobrý den, kupujeme starý dům,kde již byla započata rekonstrukce a hodláme v ní dále pokračovat. E…
zirafaa
Před 10 lety
10
sponzor fóra
Refinancování překlenovacího úvěru vs. státní podpora
mám dotaz, jestli jste někdo neřešil podobný případ měli jsme překlenovací úvěr u Modré pyramidy, …
copa
Před 11 lety
1
Oznámení o užívání stavby nebo kolaudační souhlas, jaký formulář?
Jaký formulář jste dávali na "kolaudaci" domu když je to do 150m a tudíž jsme byli na ohlášku. Ozná…
lucijeje
Před 11 lety
3
Plíseň na oblečení a nábytku. Jak to řešíte?
Myslíte si, že pokud se plísní zasažený nábytek vydezinfikuje (použila jsem Baufix, je na likvidaci…
snippe
Před 1 rokem
1
2
38
Jaké dveře k podlaze světle šedý dub?
Dobrý večer, máte někdo doma podlahu světle šedý dub? jakou barvu interiérových dveří jsem k nim vy…
vitkovi
Před 7 lety
12
Jsem tady nový - petrmolekockodesign
....“co o sobě říci?“ Snad jen to, že jsem zapálený do navrhování interiérů a rád se také věnuji pr…
petrmolekockodesign
Před 11 lety
1
Studna 10 m - jaké čerpadlo?
Máme studnu hlubokou 10m, v ní je 1,5m vody. Poradíte, prosím, jaké čerpadlo s vodárnou koupit, aby…
jaja977
Před 11 lety
1
Bungalov s garáží či bez?
Prosím o radu, vybrali jsme si baráček s garáží, jenže mi byla vnuknutá myšlenka, jelistli by nebyl…
morelan
Před 10 lety
20
Ytong nebo Heluz?
Prosím o radu, plánujeme stavbu bungalovu na Vysočině a máme problém, že nevíme z čeho stavět. Je …
davidv6
Před 11 lety
16
Dre dveře - rozpočet, je to ok?
76 tisíc za desatery dveře se zárubní,klikou a prací,zn.Premium...je to moc?Mně se zdá,že ano...Má …
rienn
Před 11 lety
3
Centrální vysavač, jaká je údržba?
Uvažujeme o centrálním vysavači. Zajímá mě jeho údržba a hlavně zda je možné vysavač ucpat. Výrobci…
terla
Před 11 lety
1
Plovoucí podlaha Egger vzor Hazienda, jaké dveře k ní zvolit?
Máte někdo prosím plovoucí podlahu EGGER vzor Hazienda? Jaké jste k ní zvolili dveře? Díky
aktivka1
Před 11 lety
1
Reklamace již hotových oken
Potřebovala bych poradit, jak postupovat při reklamaci firmě, která nám zaměřila, vybourala a zasad…
ratatooy
Před 11 lety
3
Velmi malá šatna / pidišatna, jak vyřešit?
Ahoj, vsichni, prosim o radu, co s nasi pidisatnou. Ve fazi projektu se mi zdala ok, ulozneho prost…
lena.k
Před 11 lety
15
Problémy s nájemníky
Ahoj Všem. Máme problém s našimi nájemníky. Bohužel si našli dost ubohou výmluvu na to, že končí ná…
heryna
Před 9 lety
1
2
40
Koupelna v dřevostavbě - radiátor a umístění sprchy
Ahoj, nevíte prosím někdo, jaká musí být dodržena vzdálenost u kombi radiátoru v koupelně (např. od…
h06493
Před 11 lety
1
Mop plochý nebo třásňový?
Ahoj chci si koupit mop ale nevím, který je lepší jestli mop plochý nebo třásňový? A nebo spray mop…
pamelal
Před 9 lety
13
Spotřeba elektrocentrály, je to normalní cena?
Potřebuji poradit - stavbyvedoucí mi předložil fakturu za spotřebu benzínové elektrocentrály (typ n…
jitunkav
Před 11 lety
5
Dřevostavba s firmou Fachkas - recenze
Ahoj, nemáte niekto skusenosti s firmou fachkas zo Znojma?Rád by som sa o nich dozvedel čo najviac …
vincenzo262
Před 11 lety
1
Pvc Breno Stock oak nebo Antique oak, nemáte někdo?
Ahoj nema nekdo prosim pvc breno stock oak nebo antique oak? Fotka jak vypada na ploše v pokoji by …
seler
Před 8 lety
2
Sprchový kout zn. Sanswiss, nemá někdo?
:-)
mischako
Před 11 lety
2
Nemáte zkušenost s koupelnovým ventilátorem?
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s ventilátory značky Vents nebo Soler & Palau? Konkrétně typy Vents…
catt82
Před 10 lety
3
Jakou značku příborů?
Ahoj všem, nakupuju si "výbavu" do kuchyně a chtěla bych se zeptat jakou značku příborů máte a jak …
skunkos
Před 6 lety
16
1
2
…
959
960
961
962
963
…