Odpověď na příspěvek od veronikaka:
Zdravím všechny. Měla bych na Vás prosbu. Budeme… @veronikaka Co teď už, jak píše pyramis tak asi vyšalovat, jinak necháte majlant v betonu úplně zbytečně. Možná stačilo ten základ pro sloupky pořádně do hloubky vyvrtat zemním vrtákem, teď už je to ale asi jedno. Spojovat roxory je toa si zbytečné a za čas stejně bez efektu, protože zreznou...Odpověď na příspěvek od veronikaka:
Zdravím všechny. Měla bych na Vás prosbu. Budeme… @veronikaka fakt jste mě pobavila ... bagrovat díry na sloupky, to jsem ještě neslyšel...Odpověď na příspěvek od pyramis:
Výztuž je zbytečná a kamení bych do výkopu neháze… @pyramis Beton máme levný, to než bychom připravili nějaké bednění a navozili hlínu zpět, tak raději připlatím za beton, alespoň to bude držet. 😀. Mohl byste mi prosím více přiblížit jak zafixovat komplet sloupky i s bránou?Odpověď na příspěvek od rumcajk:
@veronikaka Co teď už, jak píše pyramis tak asi v… @rumcajk Vrtali jsme sloupky na plot a vubec v tom mokru nesedí, proto jsme se rozhodli pro bagr. Nějaký nápad jak zafixovat bránu i se sloupky při betonování?Odpověď na příspěvek od xkarlos:
@veronikaka fakt jste mě pobavila ... bagrovat dí… @xkarlos Nejsme jediný. Máme tady hoodně mokro, speciální v místech, kde ta brána bude. Nějaký nápad jak zafixovat bránu i se sloupky při betonování?Odpověď na příspěvek od veronikaka:
@pyramis Beton máme levný, to než bychom připravi… @veronikaka Položíš latě napříč bránou, na začátku a na konci. Pak to na té lati vypodlozíš do roviny a finální výšky. Pak poblíž brány postavíš laťe kolmo z obou stran, šikmo dáš vzpěry proti zbytku délky latě a zase vymezíš vůli.Odpověď na příspěvek od veronikaka:
@xkarlos Nejsme jediný. Máme tady hoodně mokro, s… @veronikaka já jsem bránu namontoval a betonoval i se sloupkama .. a vše fixsoval latěma ...