Tloušťka linolea 2,2 mm. Máte zkušenost?

Dobrý den, chceme dát do celého domku lino. U nás se nám nic nelíbi až sem ted v polsku narazil na krásne lino (stejne lina se tam prodavaj až o polovic levněji). Má vysokou zatěžnost /urcen do hotelu, hal,.../, jedině co mě zaraží tak je tloušťka 2,2mm a našlapná vrstva je 0,5mm / většina lepšich lin má tl. 3,7mm a našlap jen 0,3mm/ nemate stim zkušenost?
Odpovědět
Ahoj rapid- ted taky řešíme co na podlahy.Ale jelikož jsme dali po celem domě podlahové topeni tak chceme nějake lino.ty mas nějaky tip v Polsku? ono když jsem počítala asi kolem 500kč za metr tak to docela bude dost peněz do celeho domu.Ještě teda vahame zda v patře nedame plovoučku,ale spíš nechame to lino. díky
Odpovědět
Nejsem žádný odborník, ale myslím, že důležitější je právě ta nášlapná vrstva ... třeba tady někdo poradí víc nebo se zkus zeptat v nějakém obchodě, kde lina prodávají .... btw - my budeme lino pokládat asi o víkendu, ale jaká je to tloušťka si nepamatuju (a nášlapnou vrstvu máme myslím 0,35)
Odpovědět
@kakula koukal jsem u nás na lina a prodávají se za 420,- v Polsku ten samý typ za 218,-. Když sem to viděl poprvé tak si říkam že to budou pěkný šmejdy, ale když sem zjistil že je to to samé co unás, tak neváham. My to máme celkem blízko do polska (15km) a když je to nad 10tis tak to i dovezou zadara
Odpovědět
rapid- no to je slušny pak.Taky to nemame daleko.chceme tam okouknout i obložky dveří a dveře.kam jezdite v POlsku
Odpovědět
@kakula jezdíme do Ratiboře. Na dveře sem v polsku taky koukal, ještě se chci na ně podívat do Seposu, nemaj pry špatné ceny.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 letech
Nekupovali jste prosim nekdo lino PVC tady http://www.vip-podlahy.cz/pvc-podlahy/ ?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?