Názor na projekt bungalovu 5+kk

Prosím o názor na dispozice bungalovu. Stále řešíme rozmístění pokojů nejlépe dle světových stran. Nyní nám poslal projektant už asi třetí návrh. Myslíte, že když bude jeden dětský pokoj na východ, že tam bude dostatek světla? Tím, že bude terasa v Lku, nechtěli jsme, aby zasahovala do dětského pokoje. Dále budu chtít odstranit dveře v chodbě k pokojům, ty mi přijdou zbytečné a do obýváku by byly šoupačky. Už nám z toho trošku začíná hrabat :-D Proto budu ráda za každé postřehy, názory, které my už možná nevidíme.
Odpovědět
@kronecka007 Ja bych asi vzal zachod z technicke a zmensil ji, posunul tim smerem koupelnu a mezi pracovnu a koupelnu dal samostatny zachod.
Odpovědět
@mirekb nejdřív jsme i samostatný záchod měli, ale trochu jinak, projektant navrhl koupelnu do L a záchod samostatný v tom Lku, jenže nám přišlo divné mít dva záchody tak blízko sebe a na něj samostatnou místnost. Pořád je to další peníze navíc za dlažbu atd. On ten záchod nemá sloužit pro návštěvy, ale spíš pro manžela :-D Tak ve finále nám to v technické místnosti přišlo lepší.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?