Prosba o zhodnocení, revizi projektu 2NP domu + dodatečné dotazy

Dobrý den, rád bych Vás tímto příspěvkem požádal o konzultaci ohledně navrhovaného domu. Návrh jsem dělal sám, orientace domu v rámci světových stran vychází tak, že sever je levém dolním rohu návrhu. V současném stavu však již nemám co bych změnil, stále však mám jisté pochybnosti. Především co se týče velikosti místností, rozložení horního patra v oblasti ložnice, kdy zbývá jedna volná místnost zcena nevyužitá a zároveň ve spodním patře u technické místnosti. Uvítám jakékoli praktické tipy, jak s prostorem lépe pracovat a návrh celkově zefektivnit. Mám i pár konkrétních dotazů: 1) Jaký by mohl být hrubý odhad ceny takového domu, pokud bych se chtěl vejít do cca 200 m² zastavěné plochy (bez garáže)? 2) Jaké máte zkušenosti s architektem a kolik přibližně může stát zpracování podobného projektu? Díky moc za vaše zkušenosti a rady!
Odpovědět
Profilova fotka
cele je to nejake divne, dve obrovske koupelny vedle sebe sem snad jeste nevidel.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jakubhroch:

Dobrý den, rád bych Vás tímto příspěvkem požádal …
@jakubhroch Hrubý odhad na stavbu firmou je 50 tis za m2 úžitnej plochy, podľa pôdorysu to bude okolo 12 miliónov. Cena potom záleží na tom, aké materiály zvolíte, môže to byť menej ale aj viac. Architekta v tomto prípade doporučujem, návrh nie je príliš dobrý. 2x 11 m2 kúpeľňa vedľa seba? Vážne? A na schody tam máte málo miesta. 200 m2 plochy bez garáže a nemáte kde zmenšovať? Ľudia dokážu žiť aj na polovičnej ploche, keď je dobre navrhnutá.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?