Šatna v dětském pokoji?

Dobrý den, máme dva dětské pokoje o velikosti cca 12m2 + ke každému svou šatničku o velikosti cca 3,5m2. Myslíte si, že je lepší šatny ponechat nebo trochu zvětšit pokoje a dát vestavné skříně? 🙂... Děkuji za Vaše názory...tipy, zkušenosti.
Odpovědět
@zuzinahol presne tohle jsem resila a nakonec dala skrine do pokoje, aby se ze satny nestalo hnojiste 😄.
Odpovědět
12 m2 je málo, v takovém případě je šatna zbytečný luxus. Určitě bych zvětšila pokoje a dala jen skříň.
Odpovědět
@renatka_k Urcite je 12 m2 dostatecna velikost, i kdyby tam skrin byla. Co vic potrebujou deti nez postel, satni skrin, pracovni stul se zidli, kresilko a hrani na zemi? Hlavne ze budou mit prostor, kde za sebou muzou zavrit dvere. Ale jsem taky jako @islandia pro skrin, aby satna nebyl hnojnik. Podle normy je 12 m2 dostatecne i pro 2 osoby.
Odpovědět
@zuzinahol Presne tak to budem mit - pokoje cca 12m2 a satna k tomu. Podle me super, vejde se tam a hlavne schova hromada veci, vic jak do skrini. Pro deti dalsi "schovka". Navic nabytek v detskem pokoji tak dlouho (pekny) nevydrzi. Mela jsem v detstvi pokoj 12m2, postel, kreslo (rozkladaci pro prespani kamaradek), VELKY stul, knihovnicka a rada skrini. Mit jeste satnu bokem, byl by prostor primo kralovsky pro jedno dite. Prekvapuje me, ze by to bylo nekomu malo.
Odpovědět
Dala bych rozhodně šatnu. My máme pokoje 10,9 a 12,6 a je to naprosto dostačující.
Odpovědět
Díky za Vaše názory 🙂, nakonec jsme se tedy přiklonili k variantě s šatnami O🙂, která byla původní... ale během stavby mi to začalo vrtat hlavou... znáte to 😄...
Odpovědět
Profilova fotka
V tomto půdorysu jsou podstatně lepší šatny, jenom bych posunul dveře více doprostřed, aby se za dveře mohla dát taky skříň do L a nezůstalo tam mrtvé místo.
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mít dva dětské pokoje po 12m2 a k oběma budou šatny. Za mě 12m2 je pro jedno dítě dostatečný prostor, do šaten se vejde víc věcí jak do skříní a myslím, že to v konečném důsledku výjde podstatně levněji, než vestavěná skříň. Jako 17 letá jsem konečně dostala svůj vlastní pokoj, měl cca 9m2, bohatě mi stačil. Žijeme docela minimalisticky, nepotřebuji, aby si děti dělali z pokojů sklad.
Odpovědět
Osobne som za šatne alebo vstavané skrine, príjde mi to praktickejšie. Je pravda že sa tam toho nahromadí viac ale záleží kdo ako rád odkladá🙂)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?