Diskusi odebírá 1 člověk

Prerabka bytu 2kk na 3kk

Ahoj, mám prosbu – vedel by mi niekto poradiť s návrhom jednoduchej prerábky bytu 2+kk (cca 60 m²) na 3+kk? Ideálne čo najjednoduchšie riešenie: s minimalnymi zásahmi do prívodu vody/odpadu, bez búrania existujúcich priečok - iba s výstavbou nových priečok (idealne asi SDK). V pôdoryse som vyznačil: 🔵 aktuálny prívod vody/odpadu pre kuchyňu 🟢 osadenú klimatizáciu 🔴 navrhované nové priečky Budem veľmi vďačný za každý návrh alebo nápad – ide mi o vytvorenie ďalšej miestnosti (napr. detská izba) pri čo najmenších nákladoch a zásahoch. Ďakujem! Prikladám pôdorys s mojimi verziami uprav
Odpovědět
Este mam 4. verziu
Odpovědět
A je nutné dělat stavební zásahy? Nestačí dát jen postel do obýváku? Klidně sklopnou, nebo když už plnohodnotnou, tak ji oddělit jen poloprickou nebo prusvitnou japonskou stěnou. Všechno ostatní ubere světlo. Na kolik let to tak máte? Ta sklopná postel, kde na jejím "spodu", bude zavesena TV, mi prijde jako nejjednodussi řešení. Levna samozřejmě není, ale porad lepší než náklady na rekonstrukci.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od azsinanecovzpomenu:

A je nutné dělat stavební zásahy? Nestačí dát jen…
@azsinanecovzpomenu jasne, aj to su moznosti. Aj nad tym sme uvazovali a dalo by sa to zvladnut aj tak zopar rokov. No zopar rokov urcite (5+). Preto rozmyslame nad tym ci by sa dalo nejak lepsie vymysliet a nemat postel v obyvacke.
Odpovědět
len napad, ako vytvorit ciastocne oddeleny spaci kut v obyvacke (a aspon opticky by sa oddelil vstup do kupelne s WC od obyvacky)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?