Cena rekonstrukce, jaký je vas odhah

Zdravím, zatím jsem ve fázi hledání firmy na rekonstrukci RD. Zajímá mě Váš odhad kolik by mohla rekonstrukce stát. Mam rozpočet 3,5 mil, myslíte ze je to reálné? Jednalo by se zatím převážně o spodní patro, změna dispozic, podlahové vytápění,rozvody, vybourání a vsazení francouzského okna, instalace krbu, realizace koupelny, podlah, interiérové dveře atd. Dekuji za nazory
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od sofie0marie:

Zdravím, zatím jsem ve fázi hledání firmy na reko…
@sofie0marie Záleží na skutečném rozsahu prací, použitých materiálech, způsobu realizace (na klíč/svépomocí), atd. Takhle je to hádání z křišťálové koule. Přesnější odpověď by Vám dal položkový rozpočet na základě projektu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@sofie0marie Záleží na skutečném rozsahu prací, …
@jozkakomosny dekuji, zitra mam schůzku s dvěma firmami tak uvidíme co řeknou. Urcite to bude na klíč.
Odpovědět

@jozkakomosny dekuji, zitra mam schůzku s dvěma f…
@sofie0marie pred uzavreni smluv doporucuju udelat projekt a polozkovy rozpocet at nejste prekvapeni co "je a neni" v dodani. Protoze bez toho se to spatne porovnava. Protoze pak zjistite ze sice jedni vypadaj draze ale pocitaj ze se udela vse a druhy budou o 20% levnejsi ale vlastne vam zapomneli rict ze za to mate jenom "vymalovani"... hlavne u takoveto rekonstrukce si zaplate technicky dozor investora. Neverte firme a zvlast u rekonstrukce se casto neco objevi co v projektu neni...
Odpovědět
Záleží co chcete, ale vypadá to že se rekonstruovalo tak 2000 - 2005 podle stylu kuchyně, koupelny a dalšího. Ale jestli chcete kompletku tak s firmou na to zapomeňte že vám to na klíč udělá do 3,5 mega.... Když vidím tu plochu a jestli to chcete vzít z gruntu celé, tak na to bych na Vašem místě zapomněl. Vím, že na jeden objekt firma nacenila 1,3 - 1,5 mega kompletku v roce 21 ,,od A do Z" na hospůdce, kde stará už byla dávno ještě 10 let zpět v provozu pak to bylo prázdné a celková plocha je cca 120m2 přízemí a sedlová střecha.... Vlastnoručně se to udělalo ani ne za polovinu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od vladimir_sacha:

Záleží co chcete, ale vypadá to že se rekonstruov…
@vladimir_sacha Zas by som nestrašil, 3,5 mega nie je úplne málo, dosť vecí sa za to bude dať urobiť. Či to bude alebo nebude stačiť, záleží na rozsahu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@vladimir_sacha Zas by som nestrašil, 3,5 mega ni…
@roman_ Proto říkám ,, kompletku" protože na tu opravdu ne. Když chce si nechat dělat podlahovku a všechny rozvody
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících

Zdravím, zatím jsem ve fázi hledání firmy na reko…
@sofie0marie Píšete o rekuperaci, budete měnit i vytápění ? DOPORUČUJI Lze i zkombinovat. Rozhodoval jsem se již před 25 lety. Úspěšně provozuji moje sofistikované zařízení pro KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ TZB - vše v jednom. Vzduchotechnická jednotka s rekuperací a s možností provozu v dvouteplotního režimu s chlazením a ohřevem vzduchu vodou z invertorového tepelného čerpadla včetně ohřevu TUV v jednom bloku a s KOMBI-AKU-bojlerem (i jako záložní zdroj) i pro vytápění v AUTOMATICKÉM REŽIMU s dálkovým sledováním i s možností ovládání v týdenním režimu. Získalo již i Čestné uznání na FOR-THERM 2014.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?