Cena rekonstrukce domu :-)

Profilova fotka
Ahojky, zajímalo by mě,kolik jste dali za rekonstrukci domu......nemusíme dělat střechu a okna,ale jinak asi vše.Podkroví z půdy,topení,koupelny,záchody elektriku atd. Vše si budeme dělat sami, taže jen matroš. Moc díky.
Profilova fotka
@hveaw jelikož nepíšeš nic o dispozici domu a v blogu také nic nemáš, pak vás rekonstrukce může stát třeba 500tis a nebo taky 3mil... záleží jaké máš nároky na vybavení domu.... ;-) Jinak kamarádovi co sem mu pomáhal stále rekonstrukce 2,5mil a ještě není u konce takže asi tak ...
Profilova fotka
Je mi jasné, že u každého to bude jiné.Jen jsem chtěla vědět názory. Budeme mít 700000 na vše,tak budem muset dělat vše pro to,aby jsme se do toho vlezly.
Profilova fotka
Ahoj, to vidím jako reálné, pokud nemáte teda hodně vysoké nároky. Aktuálně taky rekonstruujeme horní patro RD, dá se říci vše, i vč. oken horního patra. Počítám i s vybavením 1 mil., takže těch 700 tis. mi přijde akorát. Sami jsme bourali stropy, přítel dělá sám elektriku a nějaké drobnější úpravy jako něco dozdít apod. Topení máme radiátory, v koupelně podlahovku. Zateplovali jsme vatou, akorát koupelnu chytrou pěnou.
@hveaw zkus si počít v již založených tématech http://www.modrastrecha.cz/diskuse/re... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/re... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/ro... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/re...
poprosim o presun do hore uvedenych tem
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?