Odpověď na příspěvek od misasale:
Přemýšlíme o koupi nedokončeného RD a ráda bych n… @misasale od 250 000kc až přes milion.Odpověď na příspěvek od misasale:
Přemýšlíme o koupi nedokončeného RD a ráda bych n… @misasale Já bych tipovala minimálně 0,75 mil. Je to velká plocha. Vše by dělali řemeslníci nebo jste schopni si něco udělat? Schody tam jsou?Odpověď na příspěvek od veronikaka:
@misasale Já bych tipovala minimálně 0,75 mil. Je… @veronikaka Děkuji za odpověď. Vše by dělali řemeslníci, protože my momentálně nežijeme v ČR a nemáme na to čas. Jediné, co plánujeme dělat sami je malba a pokládka podlah.Odpověď na příspěvek od edison101:
@misasale od 250 000kc až přes milion. @edison101 Moc děkuji, to je veliké rozpětí 😄Odpověď na příspěvek od misasale:
@edison101 Moc děkuji, to je veliké rozpětí 😄 @misasale tak jste neřekli žádné bližší info jestli to chcete dělat sami či najímat řemeslníky nebo to dát firmě na klíč. Pak ještě na použitých materiálech. Napsal jsem rozpětí od kolika do kolika to jde udělat.Odpověď na příspěvek od misasale:
@veronikaka Děkuji za odpověď. Vše by dělali řeme… @misasale Práca remeselníkmi je obvykle materiál krát dva. Takže pod milión by som s tým veľmi nepočítal. Môže sa to v pohode vyšplhať aj cez 2 M v závislosti na použitých materiáloch. Zožeňte a zaplaťte si kvalitný dozor, čo tam bude chodiť pravidelne na kontroly, keď vy nemôžete. Stavbu by som remeselníkom bez dozoru nikdy nezveril.