Odpověď na příspěvek od lalimark:
Dobrý den. Má někdo zkušenosti s montáží purenito… @lalimark Purenitové boxy sú zbytočne predražená vec s nulovou pridanou hodnotou. Dajte si spraviť normálne z plechu. Tiež sa do toho žalúzie dajú domontovať potom.Odpověď na příspěvek od 1bryan:
Já třeba plechové boxy nechtěl, prostě se mi to n… @1bryan Tie plechové nie sú nutne priznané, ja ich mám normálne schované celé pod omietkou. Tie purenitové majú tiež zospodu plechovú lištu, aby ten purenit nebolo vidno. A plechové sú za zlomok ceny a za boxy sa samozrejme vkladá PIR doska alebo iný izolant.Odpověď na příspěvek od dali1bor:
Čau, jo, Purbox od Labony je docela fajn věc. Udě… @dali1bor S plechom je to rovnaké. Robí sa to naraz s fasádou, všetko sedí na mieru, žalúzie sa len nacvaknú, drží tvar, nenasiaka vodu, izolovať nie je čo a cena je podstatne nižšia.Odpověď na příspěvek od roman_:
@dali1bor S plechom je to rovnaké. Robí sa to nar… @roman_ tak to už je pak o preferenci samozřejmě a možnostech 🙂Odpověď na příspěvek od lalimark:
Dobrý den. Má někdo zkušenosti s montáží purenito… @lalimark Já mám taky plechové a montovala mi to přímo firma, co mi dělala žaluzie. Mám je skryté pod fasádou takže nejsou vidět. Cena byla cca 35 tisíc za 11 oken. Ale už je to 3 roky zpět. Co se týče zateplení tak já vynechal poslední překlad, takže jsem tam měl už 8 cm XPS + další 2 cm jsem nalepil na to (byly schovány pod tím plechem) Mohu případně poslat do SZ název firmy.Odpověď na příspěvek od petr13:
@lalimark Já mám taky plechové a montovala mi to … @petr13 Ahoj, budu rád za kontakt. Děkuji