Boxy na žaluzie

Dobrý den. Má někdo zkušenosti s montáží purenitových boxů, či něčeho podobného? Líbí se mi do firmy Labona, že se purbox objedná, dle zadaných rozměrů oken, namontuje, udělá se fasáda a pak se dominují žaluzie. Budu rád za jakékoliv info, či zkušenosti. Díky Všem
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lalimark:

Dobrý den. Má někdo zkušenosti s montáží purenito…
@lalimark Purenitové boxy sú zbytočne predražená vec s nulovou pridanou hodnotou. Dajte si spraviť normálne z plechu. Tiež sa do toho žalúzie dajú domontovať potom.
Odpovědět
Přesně tak. Panebože v čem je ten purenitovy box lepší než plechový? Že vám to jako zateplí z přední strany boxu? 😄 To je jak zateplovat střechu terasy..
Odpovědět
Profilova fotka
Bacha na labonu... boxy vyrába v maximálne minimálnom rozmere... Pre Z90 žaluzie má box len 13cm... po osadení L profilu na fasádu a zatiahnutie do omietky sa tam tá lamela nevlezie.. ich výklad je, že som si mal box objednať s konkrétnymi rozmermi... tak na kerú máriu tam potom majú ten konfigurátor.
Odpovědět
Já třeba plechové boxy nechtěl, prostě se mi to na fasádě nelíbí. Osobně mám zkušenost se zateplenými boxy o celkové šíři 160 mm (30 PIR). Vyrobí se dle požadavků zákazníka, takže je dobré to sladit s firmou, která vám bude realitovat žaluzie, což byl můj příklad, protože boxy jsem dělal časově výrazně dříve, než žaluzie.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od 1bryan:

Já třeba plechové boxy nechtěl, prostě se mi to n…
@1bryan Tie plechové nie sú nutne priznané, ja ich mám normálne schované celé pod omietkou. Tie purenitové majú tiež zospodu plechovú lištu, aby ten purenit nebolo vidno. A plechové sú za zlomok ceny a za boxy sa samozrejme vkladá PIR doska alebo iný izolant.
Odpovědět
Čau, jo, Purbox od Labony je docela fajn věc. Uděláš to najednou s oknama a fasádou, všechno sedí na míru, žaluzie jen nacvakneš a máš klid. Drží tvar, nenasává vodu, izolace super. Jen ať to montuje někdo, kdo ví, co dělá, jinak budeš nadávat při domontáži. Jinak v pohodě systém.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od dali1bor:

Čau, jo, Purbox od Labony je docela fajn věc. Udě…
@dali1bor S plechom je to rovnaké. Robí sa to naraz s fasádou, všetko sedí na mieru, žalúzie sa len nacvaknú, drží tvar, nenasiaka vodu, izolovať nie je čo a cena je podstatne nižšia.
Odpovědět
Fakt si pohlídej správné rozměry a typ žaluzií už při objednávání, zpětně se s tím těžko něco dělá.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@dali1bor S plechom je to rovnaké. Robí sa to nar…
@roman_ tak to už je pak o preferenci samozřejmě a možnostech 🙂
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od lalimark:

Dobrý den. Má někdo zkušenosti s montáží purenito…
@lalimark Já mám taky plechové a montovala mi to přímo firma, co mi dělala žaluzie. Mám je skryté pod fasádou takže nejsou vidět. Cena byla cca 35 tisíc za 11 oken. Ale už je to 3 roky zpět. Co se týče zateplení tak já vynechal poslední překlad, takže jsem tam měl už 8 cm XPS + další 2 cm jsem nalepil na to (byly schovány pod tím plechem) Mohu případně poslat do SZ název firmy.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od petr13:

@lalimark Já mám taky plechové a montovala mi to …
@petr13 Ahoj, budu rád za kontakt. Děkuji
Odpovědět
Všem děkuji za info.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?