Výběr multisplit klimatizace 4+1 v RD

Profilova fotka
Ahoj, nemá někdo z vás, prosím, zkušenosti s výběrem multisplit klimatizace? Oslovil jsem dvě firmy s dobrými referencemi, které mám blízko domu a dostal cenové nabídky.Jelikož mi jde hodně o cenu, ve finále vybírám mezi Lg Standard plus a Sinclair Keyon. Lg je tišší, mají i výkonově slabší vnitřní jednotky (což mi do malých pokojů vyhovuje). Sinclair je o dost hlučnější, má zbytečně silné jednotky ale zase je to původně česká firma a náhradní díly a servis by byl rychlejší a levnější,je na každém domě v okolí i práci. Je tu někdo z oboru nebo někdo kdo se vyzná a dal radu pro co se rozhodnout? Jiné značky jsou buď drahé(dalkin, Toshiba atd) a ostatní ve mě nebudí důvěru (Gree,Midea atd). Díky za případné odpovědi.
Odpovědět
Můžu se zeptat, na kolik vám to nacenili...?
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od oskar83:

Ahoj, nemá někdo z vás, prosím, zkušenosti s výbě…
@oskar83 osobne bych z tech dvou sel do LG. Ja mam teda toshibu, ale chladari, co mi ji dodavali, doporucovali prave LG, Toshiba nebo Daikin.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od horst_fuchs:

Můžu se zeptat, na kolik vám to nacenili...?
@horst_fuchs Obě varianty cca 105k,ale v podkroví jsem už měl rozvody pro 3ks jednotek hotové. Pro čtvrtou největší místnost v přízemí,kde bude nejsilnější vnitřní jednotka se budou natahovat i rozvody. Tím, že v podkroví máme menší místnosti s šikminami tak bohatě stačí 1,5kw jednotky Lg, Sinclair dělá jen 2,7kw.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?