O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Mulčovací kůra vs. kačírek
Chystáme se na tvorbu živého plotu podél pozemku, cca 30m na délku a 1,5 až 3 m na šířku. Z části b…
altoja
Před 11 lety
13
FreshZone, CrispFresh apod. - ano či ne?
Hladame vstavanu chladnicku a nasli sme, ze snad jedina v rozumnej cene s fresh zonami je Elektrolu…
rienn
Před 11 lety
3
Jaké čerpadlo na kanalizaci? Poraďte
Ahoj stavitelé, právě řešíme zásadní dilema s výběrem přečerpávací jímky a hlavně čerpadla pro náš …
narcotic
Před 11 lety
15
Kolik stojí půdní vestavba cca 40 m?
Holky, kolik stojí asi půdní vestavba. Kdybychom chtěli z 40m půdy vytvořit 2 pokojíky?
niki223
Před 11 lety
4
Rozdíl mezi radiátory značky Kermi a Korádo?
Dobrý den, potřebovala bych poradit přišli mi nabídky a v nich dvě rozdílné značky radiátorů Kar…
zmrz_lina
Před 11 lety
5
Mozaika Four Seasons, máte doma perleťovou?
Prosím máte někdo doma mozaiku four seasons? nejlepe perletovou? Nebo jakoukoliv jinou perletovou m…
patrickc
Před 11 lety
5
Podlaha z palubek
Ahojte, má z Vás niekto podlahu z dlážkovice-resp palubky. Severský smrek alebo smrek, prípadne dub…
riarey
Před 11 lety
1
Vchodové dveře - památkáři, jak řešit?
Ahojte, dáváme dohromady starý dům, který ja zapsán na památkovém úřadu. A zasekli jsme se na dveř…
anyik
Před 11 lety
1
sponzor fóra
Jak ho zachránit?
Nevíte někdo, co by mu mohlo být, vloni byl celý rok krásný, letos po zimě má zvadlé listy, trochu …
slunickomil
Před 11 lety
2
Přeložení HDS - máte zkušenost? Jaká je cena od ČEZ?
Ahoj rozjeli jsme kolotoč ohledně přípojky na ČEZ.Přišla mi smluva. Už tomu trochu rozumím a vím co…
horst_fust
Před 11 lety
4
Elektrický žebřík do koupelny v šířce (do) 50 cm
Poradíte/máte zkušenost někdo s výběrem el.žebříku do cca 50cm šířky a 65cm výšky (přibliženě) měl …
leoniss
Před 11 lety
3
Máte někdo tuto střechu nad vchodem?
máte někdo tuto střechu nad vchodem? moc se mi líbí, máme tento typ domu střechu mi nakonec tesař r…
onetwogo
Před 11 lety
2
Zastavěná plocha a přesah střechy
Zdravím radílci, prosím o radu týkající se projektu-máme na pozemku ochranné pásmo (na obrázku vlev…
xsona
Před 11 lety
5
Návrh na vklad a samotný vklad do katastru nemovitostí
Kupujeme domek od tchýně, vzali jsme si hypotéku, tu máme schválenou, jsme těsně před podpisem úvěr…
petrusew
Před 11 lety
6
Z jakého materiálu máte kuchyň?
Budeme si zadávat kuchyňskou linku na míru, ale nemám vůbec představu, z jakého materiálu si jí udě…
evisek213
Před 11 lety
2
Studna Plzeňsko, projektová dokumentace
Znáte někoho kdo vydává hydrogeologický průzkum a projektovou dokumentaci ke studni? Původní firma …
dagik
Před 11 lety
1
Kde rychle prodat nemovitost?
Zdravím, potřebuji rychle prodat nemovitost, protože potřebuji opravdu rychle peníze. Jsem si vě…
xajaneckova
Před 11 lety
6
Rekonstrukce z 3 na 4 - vaše názory a zkušenosti
Ahojte strecháči Váš názor, skúsenosti ? Ako sa Vám javí pôdorys tohto bytu? Dáke rady na rekonštru…
xajaneckova
Před 11 lety
2
Rozpočet patrového domečku
Ahoj. nemáte někdo náhodou rozpočet na domeček - sklep, přízemí, podkroví, cca: 150m2. orientačně b…
xajaneckova
Před 11 lety
2
Kdo posoudí stav pozemku na stavbu?
Máme vyhlédnutý pozemek, ale je v mírném svahu a bude potřeba srovnání. Před stavbou bych však rád …
xajaneckova
Před 11 lety
3
Domeček. Jaký materiál máme použít?
Ahoj, tak pozemek máme vyřešenej v podstatě a během následujícího období chceme začít pomalu řešit …
suusaan
Před 11 lety
18
Kuchyně od firmy Joseph & Kingsley - zkušenosti
Ahoj Holky, uvažujeme o pořízení kuchyně od firmy Joseph & Kingsley (www.josephkingsley.cz), ale je…
elli_
Před 11 lety
1
Je plocha občanského vybavení stavebním pozemkem?
Dobrý den, v naší obci je Sokolský spolek, který vlastní několik pozemků. Jeden z nich bychom chtě…
mysplys
Před 11 lety
3
Koupě novostavby v Brně. Máte zkušenost?
Ahoj mate nekdo zkusenosti? Nasi zrovna prodavaji stary rodinny dum a chteji do novostavby nekde v …
boonek
Před 11 lety
1
2
32
Špatně umístěný betonový sloupek, co s tím?
Ahoj, potřebovala bych poradit s problémem známých. Udělali si betonový sloupek pro plot. Situace …
zamilovanadonej
Před 11 lety
4
Tepelné čerpadlo zem - voda. Máte skúsenosť?
Dobrý deň, Prosím Vás o radu. Kúpili sme 30 ročný rodinný domeček v Tešínsku, kde bylo topení kom…
catt82
Před 11 lety
13
Přečerpávací jímka, k čemu je potřeba?
Zdravim, mam dotaz na precerp.jimku, k cemu je to vlastne potreba? Budeme delat kanalizaci a pry to…
catt82
Před 11 lety
4
Máte někdo kuchyni od firmy Siko?
Prosím, máte někdo kuchyň od firmy Siko...??? Vím že už tu dřív nějaká taková diskuze byla, ale nem…
lorrelai
Před 11 lety
5
Dřevostavba od fi Magenta - zkušenosti
Máte skúsenosti s drevostavbou od fi Magenta ?
stella73
Před 11 lety
1
Co říkáte na tuto dřevostavbu?
co řííkáte na tuto dřevostavbu a jeji cenu ;-) http://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/na-klic…
carisima
Před 11 lety
6
1
2
…
1028
1029
1030
1031
1032
…