O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Jsem tady nová - kukin28
Ahoj Lidi...mé jméno je Ondra a rád bych dostal od Vás radu...koupil jsem si starší rodinný dům urč…
blacksr
Před 12 lety
4
Podlahové topení pod linem, jak jste spokojeni?
Ahoj,chtěla jsem se zeptat zda máte někdo podlahové topení pod linem a jestli ano tak jak jste s ní…
gigi2
Před 12 lety
4
Jakou střešní krytinu? Poraďte
Zdravím všechny stavitelé. Chci se lépe zorientovat ve střechách a najít optimální řešení mezi ceno…
mili3478
Před 12 lety
3
Střecha ze standardních nebo neznačkových plechů?
Ahoj, Rád bych si nechal poradit ,zda mám připlatit a koupit ( standardní ) střechu od českých výr…
mili3478
Před 12 lety
6
Oprava mozaikové podlahy, máte zkušenost?
má někdo zkušenosti s opravou mozaikové podlahy? Pod okny ji máme odlepenou - viz. album. Potřebova…
iivii
Před 12 lety
1
Znáte kuchynske-studio tečka cz?
Dobrý den, máte někdo zkušenost s kuchynske-studio.cz? Mají pobočku jak v Praze ,tak i v Teplicích.
michaelka83
Před 12 lety
1
Rozvod vody a kanalizace po domě, kolik jste platili?
ahoj ,chtěla bych se zeptat kolik jste kdo platil za rozvod vody a kan. po domě...abych měla trošku…
stepz
Před 12 lety
3
Návrh kuchyně v paneláku, pomůžete?
Pomůže mi někdo prosím s návrhem kuchyně v paneláku? Už jsme vymysleli spoustu variant,ale žádná se…
michaelka83
Před 12 lety
1
2
39
sponzor fóra
Poraďte podlahu do obýváku a kuchyně?
Poradíte nějakou teplou a dobře udržovatelnou podlahu do obývacího pokoje a kuchyňského koutu? Máme…
kasha
Před 12 lety
13
Jak to funguje s nákupem kuchyně Ikea?
Chtěla bych se zeptat, když si budeme chtít koupit kuchyn z Ikey, jak to probíhá? To si ji musíme p…
pafca4
Před 12 lety
4
Bungalov 772, výstavba 2013. Máte už někdo postavený?
Dobrý den, máme v plánu výstavbu rodiného domu bungalov 772. Má někdo už dům postavený? Je možné, …
xrozarka
Před 12 lety
3
Dřevěná kastlová okna, máte zkušenost?
Jaké máte zkušenosti? Vaše postřehy? Kde jste si nechali dělat? A na kolik Vás přibližně vyšly?
zamilovanadonej
Před 12 lety
6
Pozemek v okolí Náchoda. Víte o něčem?
Ahoj, jsem tu dneska poprvé, a je to hezké počtení. Rádi bychom stavěli také, ale bohužel se to ze …
derinka7
Před 12 lety
8
Automatický kotel od Viadrusu, máte zkušenost?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda nemáte někdo zkušenosti z automatickým kotlem od Viadrusu zn. …
aninnka
Před 12 lety
6
Z jakého materiálu jste si nechaly udělat bílé kuchyně?
Chtěla bych lakovanou, ale kvůli jejich vysokým rozpočtům hledám jiný materiál, ale nemohu se rozho…
lenycka87
Před 12 lety
6
Plynový, nebo elektrický kotel?
Ahoj, rekonstruuji radovy domek v Praze a nedokazi se rozhodnout, zda privest plyn a postavit plyno…
jaromirbednar
Před 12 lety
10
Dřevostavby EDC Group, Praha. Stavěli jste?
Stavěl již někdo s touto firmou domek? Nebo se chystáte s ní stavět? Jaké máte s touto firmou zkuše…
klient1edc
Před 12 lety
6
Obklad za plynovou varnou desku, jaký je nejvhodnější?
Chtěla bych vědět Vaše názory na to, jaký obklad je nejvhodnější za kuchyň.linku, kde je plynová va…
lucinkafr
Před 12 lety
24
Nehrejú mi radiátory. Čo mám robiť?
Prosim vas, poradte mi. Nejde mi kurenie. Kotol funguje, lebo teplu vodu normalne zohrieva, ale rad…
mili3478
Před 12 lety
13
Krytina na rovnou střechu, jakou máte vy?
Ahoj, přistavujeme do dvora kuchyň s obývákem, střecha bude skoro rovná, sklon 8°, cca 90m2. A já n…
mili3478
Před 12 lety
4
V KN - zahrada, v územním plánu - zastavěné území
Rodiče nám chtějí darovat kus jejich pozemku vedle jejich domu, aby jsme si mohli postavit baráček.…
jahudka76
Před 12 lety
3
Topení z přírodního kamene, máte zkušenost?
Ahoj, má prosím někdo zkušenosti s tímto topením? Budu stavět přízemní dobře zateplený dům a rozhod…
blacksr
Před 12 lety
2
Sprchový kout, čiré nebo matné sklo?
Potřebuji poradit ohledně sprchového koutu, čiré nebo matné sklo? na čirém prý zůstávají fleky.
peggy_5
Před 12 lety
9
2+kk a děti. Jak jste to vyřešili?
Ahojte, koupili jsme si s přítelem 2+kk, s tím, že jednou bychom to prodali a koupili větší....ale …
mavor
Před 12 lety
1
2
...
3
72
5 + 1 tech. místnost+garáž. Bungalov nebo patrový dům?
Ahoj, v lednu budeme kupovat pozemek, který bude rovinatý a bude mít 1100m2. Nyní řešíme zda postav…
frantisekpetru
Před 12 lety
1
2
36
Je po pěti letech ohlášení stavby propadlé?
Zdravím,koupili jsme pozemek,kde je z roku 2008 schvalene ohlášení stavby a na pozemku je postavena…
pavur
Před 12 lety
1
Proměna pokoje v podnájmu, poraďte
Ahoj vsem, prosim o radu. V patek jedu do Ikey, mam to dost z ruky, takze musim jet na jisto. Chci …
rebe
Před 12 lety
3
Velkoformátová dlažba, kde jste ji kupovali?
Ahojte, nemáte někdo v kuchyni či obýváku velkoformátovou dlažbu, v dekoru dřeva, velikost 60x120 c…
drn
Před 12 lety
5
Kuchyň. Jakou podlahu? Plovoučka, lino, dlažba?
Jakou podlahu do kuchyně? Máme podlahové topení. Kuchyň je spojená s jídelnou a obývacím pokojem a …
rebe
Před 12 lety
1
2
33
Šikovný truhlář z okolí Brna, Blanska. Máte tip?
Dobrý den, prosím máte někdo tip na šikovného truhláře - výroba kuch.linky, dveří a nabýtku v okolí…
kamiska
Před 12 lety
4
1
2
…
1147
1148
1149
1150
1151
…