O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rodinný dům Rýmařov - Dimenze 90. Máte zkušenost?
Ahoj, máte zkušenost s domem Dimenze? Nebo znáte někoho, kdo má? Rád bych se něco dozvěděl o vlasn…
macik
Před 15 lety
3
Pozadí kuchyňské linky. Máte zkušenost?
ahoj, nemá pls někdo zkušenost s kamenem jako pozadí u linky (lámaný kámen)? hrozně se mi to líbí, …
klovatinka
Před 15 lety
9
Renovácia schodov. Poraďte
Vedel by mi niekto poradiť? V dome máme krásne dubové schody, problémom ale je, že pri každom kroku…
anusenka
Před 15 lety
2
Sušička na ovoce. Jakou mám vybrat?
Chci našim koupit sušičku na ovoce, zeleninu, bylinky (oni si ji přejí), ale vůbec se v tom nevyzná…
kstablova
Před 15 lety
2
Stavební elektřína. Jak ji zprovoznit?
Ahoj mám dotaz na stavební elektřin. Na pozemku budeme mít "rozpojnou skříň" - tedy antoníček plast…
atrama
Před 15 lety
5
Hrubá stavba. Jakou částku máme čekat?
Dnes u nás byl stavitel a za týden nám přinese nový návrh na hrubou stavbu....máme dům 11x12 metrů.…
lumber
Před 15 lety
3
Je dlažba v obýváku moc studená?
Po letošních povodních řešíme podlahové krytiny.V kuchyni,jídelně,chodbách,koupelně jsme rozhodnuti…
petulka77
Před 15 lety
9
Jak financovat rekonstrukci bez faktur? Kde nám půjčí?
Dobrý den, chystáme se rekonstruovat podkrovi a chybí nám 500.000,- . Nemáte nějaký tip kde půjčí n…
breberka
Před 15 lety
5
sponzor fóra
Dřevěný podpůrný sloup v obývacím pokoji. Máte?
Chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo náhodou v obývacím pokoji dřevěný sloup?nedovedu si předsta…
sekacka
Před 15 lety
17
Červená koženková pohovka. Víte o nějaké?
Dostala jsem v práci za úkol sehnat červenou koženkovou pohovku - Klippan z IKEA by byl ideální, je…
mili01
Před 15 lety
5
Pořad Jak se staví sen
Ahoj holky, možná tu o tomhle pořadu je už někde zmínka, ale jako téma jsem to tu nikde nenašla, re…
deyana
Před 15 lety
1
2
...
...
6
7
190
Máte kontakt na dobrého projektanta, Moravskoslezský k.?
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nemáte někdo kontakt na dobrého projektanta v Morav…
kejtykejla
Před 15 lety
3
Poplatek za sítě. Setkali jste se s tím?
Dobrý den, město po nás chce poplatek - věcné břemeno - za napojení inženýrských sítí. Inženýrské …
veravera
Před 15 lety
4
Majitel chce nájem, ale nechce doložit, co platil
Prosila bych o radu. V lednu jsme s manželem koupili byt. Klíče jsme převzali 21. 1. 2010 ..... pod…
klovatinka
Před 15 lety
11
Jaká je kvalita obkladů a dlažeb Ceramika Paradyz?
Dobrý den, potřebovala bych poradit s tímto materiálem. Uvažujeme od nich koupit koupelnu, ale neví…
mirca36
Před 15 lety
3
Vychytávky do malého priestoru. Máte niečo?
Máte nejaké vychytávky,osvedčené typy na praktičnosť v amlom priestore?ide mi o detskú izbu. Máme …
eustoma
Před 15 lety
4
Ostrůvkový odsavač par se sklem nebo bez?
Prosím o názory. Vybíráme odsavač par k ostrůvku a řešíme zda se sklem či bez (viz obrázky). Bojim …
fifina86
Před 15 lety
4
Aké dvere k podlahám vo farbe tmavý orech?
Uz dlouho nemuzeme vybrat podlahu a dvere, resp. jejich kombinaci. Nakonec jsme se rozhodli pro pod…
groowy
Před 15 lety
31
Exterierové garážové dvere. Kde sa dajú kúpiť?
potrebujem poradiť, kde sa dajú kúpiť, obyčajné dvere na vedľajší vchod garáže, tzn. žiadne vyrezáv…
dahlie
Před 15 lety
2
Zelená úsporám. Žádal jste někdo zpětně?
V loňském roce jsme si nechali vyměnit okna a dveře, obojí splňuje normu na dotaci, ale nevím, zda …
martek
Před 15 lety
2
Barva prahu u dveří. Teak nebo buk?
Mamky stavitelky jsem zcela v rozpacích, budeme dávat prahy ke dveřím, někde máme přechodové lišty,…
monulab
Před 15 lety
3
Projekt domečku 7.5x12 metrů
Dobrý večer, je tu někdo kdo tu má naprojektovaný dům v rozměrech 7.5x12metrů? Máme menší a úzký …
zacko
Před 15 lety
6
Jakou dlažbu použít na terasu? Poraďte
Ahoj, potřebovala bych poradit s dlažbou na terasu v patře. Jaké máte vy?
cabalkova
Před 15 lety
2
Kolik stojí hromosvod?
Kolik stál váš hromosvod (jak velký máte dům)? Instalace? Servis okolo?a podobně? je to fakt nutné?…
cabalkova
Před 15 lety
5
Pracka
Schanim novou pracku. Bohuzel mi stara pracka AEG odesla do vecnych lovist. Schanim novou vykonou p…
kristi
Před 15 lety
3
Je možno použít na zdi v koupelně místo obkladu dlažbu?
Chtěla jsem poprosit o radu,zda je možné použít dlažbu místo obkladu.Velmi se mi líbí dlažba Galile…
groowy
Před 15 lety
3
Přírodní podlahy Tilo. Máte někdo skušenost?
Máte někdo zkušenosti s podlahami Tilo? Dnes jsme byli ve vzorkovně a moc se nám líbí, navíc příští…
chaarleene
Před 15 lety
1
Bungalow 10,3 x 10,3 svépomocí do 1 milionu
Ahoj, někdo už asi víte, že se snažíme pořád řešit naše bydleníčko, jelikož platíme nájem vysoký, ž…
mitote
Před 15 lety
1
2
...
...
3
4
117
Jaký drtič odpadků doporučujete?
JAký doporučujete? Nemám žádnou zkušenost. Cenově pokud možno nejpřijatelnější. Děkuji Wendy
jennifer
Před 15 lety
2
Znáte někdo šikovného truhláře v Českých Budějovicích?
Sháním šikovného (a ne šíleně drahého) truhláře na českobudějovicku - potřebovali bychom udělat ves…
kacatko_1907
Před 15 lety
3
1
2
…
1226
1227
1228
1229
1230
…