O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Doporučíte technický dozor pro dřevostavbu (okr. Kolín)?
Dobrý den, hledám technický dozor pro dřevostavbu u Kolína. Můžete mi doporučit někoho s kým mát…
luluci1
Před 3 lety
2
Tatrovka 6m3 ornice za 4200kc, je to dobrá cena?
Je to včetně dopravy 1200kc. Jsou v ní občas nějaké kořínky. Beru 10 tatrovek, jinak by chtěli více.
jose10r
Před 3 lety
20
Kombinace difuzně otevřené a uzavřené konstrukce
Chtěla jsem se zeptat, zda někdo nemáte kombinaci difuzně otevřené skladby stěn s difuzně uzavřeným…
bebekeksy
Před 3 lety
4
Stavěl tady někdo s firmou Precis?
Zdravim, potrebuju reference na firmu Precis pan Pavelka, kdopak jste s nimi stavěl?
radek_minar
Před 3 lety
1
Zbouraný nefunkční komín v koupelně
Hezký den všem Chci se prosím vás zeptat. Děláme rekonstrukci bytu, ve staré koupelně za bojlerem …
jozkakomosny
Před 3 lety
8
Jak připevnit lustr do sádrokartonu
Chystám se na instalaci podstropních světel a lustrů do sádrokartonového podhledu. Budou pro zavěše…
milan1965
Před 3 lety
8
Samonosná pojezdová brána
Aktuálně jsme ve fázi, kdy přišlo na řadu řešení pojezdové samonosné brány. Nejraději bych bránu, k…
luckavra
Před 3 lety
3
Demolice domu a výstavba nového - úřad nechce povolit
Potřebuji radu. Zakoupil jsem domek na zbourání, který je na hranici pozemku. V domnění, že postaví…
puhelin
Před 3 lety
25
sponzor fóra
Keramický dřez pro montáž pod desku
Dobrý den milí střecháčci, prosím Vás o tipy s jakým keramickým dřezem pro montáž pod desku jste sp…
dianinka
Před 3 lety
1
Ceny za prípojky
Ahoj, Firma mi nacenila vybuduvanie prípojek na pozemok...sú ponúkané ceny v norme? Splašková príp…
mfmf11
Před 3 lety
1
Zahradní nábytek - kde koupit?
Zdravím, chtěla bych požádat o radu, kde koupit kvalitní kovový nebo dřevěný zahradní nábytek z…
luckavra
Před 3 lety
24
Jak topit / ohřívat vodu
Dobrý den, právě jsme koupili rodinný domek a řešíme, k jakému typu vytápění a ohřevu vody se při…
edison101
Před 3 lety
3
Podlaha Krono originál dub sherwood nebo dub pastelový
Ahoj prosím neměl by někdo skutečné foto podlahy dub sherwood nebo dub pastelový od firmy Krono, př…
kikiss
Před 3 lety
1
Vinylová podlaha Fatra - zkušenosti
Dobrý den, při rekonstrukci kuchyně plánujeme novou podlahu. Vybrali jsem si vinylové lepené dílce …
j.b.
Před 3 lety
15
Aký je rozdiel medzi tepelnými čerpadlami?
Zdravím Bosch kúpil tovaren IVT a dnes su na trhu vyhera uplne rovnake cerpadla pod znackami Bosch …
blooddrunk
Před 3 lety
5
Rustikální kuchyně.
Dobrý den . Čeká nás rekonstrukce kuchyně. Oběhli jsme několik kuch. studií. Nejlevněji nám vycház…
s_he
Před 3 lety
4
Senesi kuchyně
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo kuchyni od této firmy? S manželem se nám moc lí…
s_he
Před 3 lety
3
Plechová falcovaná krytina - hluk
mám dilema, kvůli kondenzaci a prostupu hluku mám ve složení střechy s nadkrok. izolací PIR jak fal…
iamondras
Před 3 lety
1
Jak zateplit již hotovou podlahu...
V chalupě mám již vinyl. Podlahu., a je fakt hoodně studená, sklep pokryje jen malou část chalupy, …
opravujifurt
Před 3 lety
1
Momentální situace ve světě - odvážili byste se v této nejasné době začit stavět?
Dobrý den, Hledám jestli někdo na toto téma neotevřel diskuzi, ale nic jsem nenašla. Chci se …
unaluna
Před 3 lety
1
2
...
3
78
Změkčovač vody?
Zdravím - mám dotaz - má někdo osobní zkušenost se změkčovačem vody, typu IPS Kalyxx či Swiss Aqua …
ondra_knif
Před 3 lety
1
Prosím o názor na půdorys bungalovu 5+kk
Dobrý den všem, jako už spousta lidí tady, i já bych chtěla požádat o Váš názor na půdorys našeho …
luciekrat
Před 3 lety
3
Nový dodavatel
Zdravím chtěl bych tou to cestou poprosit o doporučení dobré stavební firmy co staví domy na klíč v…
davyjones
Před 3 lety
1
Potřebuji stavební povolení na tyto změny?
Dobrý den, potřebuji radu. Koupili jsme starší Rd. Záchod máme na chodbě rádi by jsme si přidali wc…
zuzik1232
Před 3 lety
5
Převod nemovitosti & výmaz věcného břemene
Ahoj, v příštím týdnu budu řešit: darovací smlouvou se na mě převede dům od rodičů ( vlastnik pouz…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Schody k domu
Ahoj, hledám delší dobu informaci ohledně toho, zda se schody u domu berou jako součást domu nebo n…
milanq
Před 3 lety
2
Schodiště nemáte nápad
Dobrý den, chtěla bych poprosit jestli nemáte někdo dobrý nápad jak oddělit patro. Bydlíme v RD ješ…
kofejn
Před 3 lety
2
Má někdo zkušenost se zakladačem trávníků
Zdravím Vás, chtěl bych se zeptat zda by měl někdo zkušenosti se zakladačem trávníků - srovnávač. M…
danadan
Před 3 lety
7
Slunecnik
Prosím, doporučte mi opravdu betelny kvalitní slunecnik na terasu, který vydrží a máte s ním zkušen…
suchos
Před 3 lety
4
Novostavba
Chtěl bych se vás zeptat, letos bych chtěl začít stavět zastavěnou mám 244m2 z toho je 25m2 pergola…
oskar83
Před 3 lety
11
1
2
…
181
182
183
184
185
…