O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Rekonstrukce balkonu
ahoj, mám dotaz na rekonstrukci balkonu. Nastěhovala jsem se a zjistila, že mi protéká strop na ver…
pmarvanova
Před 3 lety
5
Kuchyně světle šedá jakou pracovní desku?
Dobrý den, vybírám pracovní desku k světle šedá perfekctsense mat od eggeru U708, uvažuji nad white…
jowana
Před 3 lety
2
IVT GEO 600 nebo NIBE S1255?
Ahoj, vybírám mezi těmito TČ - IVT GEO 600 a NIBE S1255 (země voda). Zajímal by mě váš názor, kter…
esmeralda2
Před 3 lety
2
Ochranne pásmo lesa a stavební povolení
Dobrý den, vlastním pozemek který sousedí s lesem rádi bychom stavěli na pozemku zahradní chatu. Pr…
milanq
Před 3 lety
22
FVE panely - zkušenosti a tipy na firmy
Hledáme zkušenosti a tipy ohledně FVE panelů. Stavíme dům a rádi bychom s pomocí panelů splnili pod…
edcbubu
Před 3 lety
1
Klouže kamenný koberec?
Dobrý den, pročítám různé články a diskuse a jsem zmatená, že někde se píše, že kamenný koberec klo…
selskyrozum
Před 3 lety
15
Stavba na : Orná půda - trvalý travní porost
Dobrý den, Chci se zeptat, jak a kde začít. Chtěl bych si postavit na vlastním pozemku, který je o…
selskyrozum
Před 3 lety
10
Velký sklon příjezdové cesty
Máme sklon budoucí příjezdové cesty na 17m převýšení asi 3m. Bojím se, že s běžnou dlažbou to může …
jose10r
Před 3 lety
18
sponzor fóra
Máte zkušenosti s DP MONT sk
Ma nekdo zkusenosti s touto firmou? Po zaplaceni zalohy nikdo nekomunikuje a kdyz se povede dovol…
michaela_recht
Před 3 lety
1
2
36
Velká spára mezi vanou a obkladem
Prosím o pomoc. Zednik resp obkladač v jedné osobě nám při rekonstrukci koupelny nedodržel kolmost …
ajl007
Před 3 lety
12
Zkušenosti s JMS Stavební s.r.o.
Dobrý den, Mohu se zeptat zdali máte někdo nějaké reference na zmíněnou firmu ze Zlína? Předem dě…
petr_stanek
Před 3 lety
1
Hluk tepelného čerpadla od sousedů - jak řešit?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda jste někdo a jak řešili, pokud vás extrémně ruší tepelné čerp…
davex
Před 3 lety
23
Koupelny Ptáček. Máte zkušenost?
Existuje někdo,kdo má zkušenosti s touto firmou?Díky moc za info:)
espanel_es
Před 3 lety
1
2
52
Elekřina - připojení nového odběrného místa + hodnota jističe
Dobrý den, chceme stavět RD na pozemku, kde není elektřina a který byl teď nově v územním plánu změ…
martin_s
Před 3 lety
1
2
38
Co dát na terasu?
Hezky dobry den, Poprosim o radu, co dat na terasu a schody prkna nebo dlazbu??? Chtela jsem tam …
bod
Před 3 lety
9
Inzenyrske site, vybudovani prijezdove cesty-pravnik
Dobry den, resime vybudovani inzenyr.siti a silnice spolecne s majiteli dalsich pozemku, ale bohuze…
selskyrozum
Před 3 lety
5
Fotovoltaika na klíč - doporučení firmy Středočeský kraj
Muzete mi prosim vas doporucit firmu, co mi postavi kombinovanou fotovoltaickou elektrarnu na klic?…
mirekkincl
Před 3 lety
4
Zrušení objednávky projektanta
Dobrý den,, lze zrušit objednávku projekčních prací? Ještě jsme nic nezaplatili, ale s projektantem…
milanq
Před 3 lety
7
WC s umývátkem
Zdravím, zajímalo by mě, zda má někdo reálnou zkušenost s WC kombi s umývátkem, přijde mi to jako s…
xous
Před 3 lety
8
Zámková dlažba - vzorkovna
Dobrý den, nemáte prosím někdo tip na nějaké stavebniny, showroom, apod., kde by bylo možné vidět r…
bod
Před 3 lety
2
Výběr zámkové dlažby_čemu se vyhnout?
Ahoj, moc prosím o radu, chtěli bychom koupit dlažbu cca 200m2, ale nějak nevíme jakou. Aby nevyšis…
bod
Před 3 lety
2
Jak hluboko uložit elektrický kabel od hodin k domu?
Zdravím, jak hluboko uložit el. kabel od hodin k domu? stačí 50cm? Díky :-)
davex
Před 3 lety
15
Obyvak uprostřed domu
Dobrý den, máte někdo takto řešený obyvak s kuchyni, že je uprostřed domu? Popř řešil někdo dilema,…
bayt
Před 3 lety
23
Výkon kamen - kolaudace
Ahoj, stavíme dům a máme v domě podlahové topení (elektrické kabely). Jako sekundární zdroj máme ka…
xkarlos
Před 3 lety
6
PVC na dlažbu
Zdravím :slight_smile: renovuju úklidovou místnost, kde je stará dlažba. Chci na ni položit PVC a n…
marketaskra
Před 3 lety
2
Bobkovišeň - pěstování
Zdravím, máte někdo prosím zkušenost s pěstováním bobkovišní? Naše - zasazená v listopadu byla krás…
nnicool
Před 3 lety
11
Plechová střecha - cena a záruka
Vybíráme plechovou střechu a tak b mne zajímala, za kolik jste pořídili plechovou krytinu na střech…
fegip
Před 3 lety
20
Umyvadlo polozápustné
Ahojte! Prosím nevěděl by někdo, kde se dá koupit takovýto typ umyvadla? Které bude zauštěné v des…
xous
Před 3 lety
6
Tepelné čerpadlo -hluk
Dobrý den, soused si umístil na svůj dům na plochu vedle střechy tepelné čerpadlo(asi voda vzduch, …
alexxa007
Před 3 lety
1
2
39
Jaký dřez k této desce ?
Krásný večer, poraďte mi jaký volit dřez k této desce (byla ke kuchyni) Foto kuchyně stažena z netu…
nejaga
Před 3 lety
10
1
2
…
193
194
195
196
197
…