O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Klimatizace Gree
Dobrý den, chceme si pořídit klimatizaci do bytu. Máte zkušenosti s klimatizací Gree? Děkuji.
xkudrlinka
Před 5 lety
1
Stavební povolení (ohláška) na zastřešení terasy 35m2
Chtěla bych se zeptat všech, kteří stavěli terasu u domu nad 25m2, zda se skutečně musí žádat o sou…
duck09
Před 5 lety
1
2
55
Kamenný koberec - renovace
Dobrý den, tady se ví všechno, tak to zkusím. Tento rok už opravdu musím přetřít kamenný koberec na…
bonika69
Před 5 lety
1
Foto domu ve tvaru "kostka" pro inspiraci
Dobrý den, nemáte, prosím, někdo foto domu ve tvaru kostky pro inspiraci? Rovná nebo pultová střech…
janzah
Před 5 lety
14
Pomoc se zaměřením - rotační laserový nivelák
Ahoj, chystám se letos udělat základovou desku pro sklad nářadí. Chtěl bych si zapůjčit nivelační …
zubr487
Před 5 lety
3
Koupili byste v současné době pozemek na rekreaci?
Dobrý den, byli jsme před podpisem kupní smlouvy na pozemek, který chceme použít na rekreaci. Měl b…
maximsoon
Před 5 lety
12
Stavěl někdo dřevostavbu od firmy Rovax?
Ahojky, stavel nekdo s touto firmou drevostavbu?? Doporucili byste ji?? Dekuji..
lucienov
Před 5 lety
5
Změna jednofázového jističe na 3 fázový
Ahojky, rekonstruujeme byt a chteli bysme si kvuli indukcni desce nechat predelat jednofazovy jisti…
zofkaaz
Před 5 lety
10
sponzor fóra
Obkladač na chodbu a koupelnu v dubnu - Praha
Ahojky, prosím vás o tip na obkladače, potřebujeme položit chodbu a obložit koupelnu. Bohužel pů…
zofkaaz
Před 5 lety
1
Tepelné čerpadlo Samsung - i jako klimatizace?
Zdravím všechny, dnes jsem objevil pro mě velice zajímavou alternativu tepelného čerpadla voda/vzd…
cisi_
Před 5 lety
10
Doporučte stavební dozor - Beroun
Dobrý den, plánuji stavbu RD blízko Berouna. Máte prosím někdo doporučení na kvalitní stavební d…
wirthmi
Před 5 lety
1
Stavební dozor v okolí Berouna
Zdravím všechny stavebníky, nemáte někdo reference, dobré zkušenosti na stavební dozor v okolí Bero…
wirthmi
Před 5 lety
2
Zkušenosti s firmou AVStav
Dobrý den, hledám reference na firmu AVStav. Chystáme se stavět cihlový rodinný dům a dostali jsme …
wirthmi
Před 5 lety
2
Vana - akrylátová nebo smaltovaná?
Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu - rekonstruujeme koupelnu a nevím, jakou pořídit vanu. P…
slabici
Před 5 lety
18
Schod mezi náma a sousedem je 1,5 metru
Dobrý den, máte nápad nebo zkušenost s tím, že jsme o metr a půl níž než soused? Jak udělat plot? T…
radim83
Před 5 lety
3
Rako reklamace
Dobrý den, jdu se zeptat na vase zkusenosti s dlazbou/obklady RAKO. Objednala jsem cca 70 baliku RA…
zuzkaulm
Před 5 lety
1
WINKLMANN CB24
Stavel ci stavi nekdo z cihelnych bloku winklmann CB24
medunovi
Před 5 lety
1
Vstup na strechu ano ci ne
Dobry den, zajimaly by me nazory a zkusenosti na moznost vstupu na strechu? V ramci architektonicke…
puhelin
Před 5 lety
5
Slevy Siko, Ptáček a Rako
Ahoj střecháčci,momentálně jsem prošvihla slevový kupon do koupelen jako je siko,ptáček,rako a dalš…
loken
Před 5 lety
17
Čislo popisné vzhled
Má někdo nějaký netradiční vzhled čísla popisného? Hledáme inspiraci
skunkos
Před 5 lety
3
POPTÁVKA - Připojení na vodu
Dobrý den, sháním v co možná nejkratším termínu vodaře na rozvedení vody po rodinném domě (novostav…
alenape
Před 5 lety
1
Vytápění podkroví
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké jsou možnosti v podlahovém vytápění. Strop mám ytong ekonom …
chnik
Před 5 lety
1
Ytong - PUR Pěna
Ahoj, chystám se doma vyzdít jednu příčku - nenosnou. Dočetl jsem se že existuje stejně jak Porothe…
petr13
Před 5 lety
2
Máte doma boxspring?
Ahoj všichni, chci se zeptat, jestli máte doma tuto postel? A je to lepší než klasika? Díky Iv.
iveta_89
Před 5 lety
6
Výpočet materiálu - kdo poradi?
Zdravim, Dokaze mi nekdo rict kolik by stal pouze material na vystavbu zakladove desky na kumbal u …
jarmilkako
Před 5 lety
2
Trávník
Kdy se chystáte sít trávník prosím? Vůbec nevím kdy jsou ty dobrý podmínky. Děkuji
jakuda
Před 5 lety
6
Sádrové omítky JM
Prosím tip na kvalitní firmu, která dělá sádrové omítky, realizace Jižní Morava Děkuji
mirek1990
Před 5 lety
1
Dodatečná zkouška těsnosti jímky
Zdravím všechny. Přišla jsem si k Vám po radu. V blízké budoucnosti si pořídíme prefabrikovanou be…
geodett
Před 5 lety
2
Dobrý časopis o bydlení
Doporučte mi prosím někdo nějaký dobrý časopis o bydlení, aby to nebyla jen samá reklama. Chtěla by…
misabure83
Před 5 lety
11
Silikonové formy
Zdravím, Zarizuju si novou kuchyn a chtela bych se tento rok zlepsit v peceni buchet, babovek. Nema…
misabure83
Před 5 lety
2
1
2
…
384
385
386
387
388
…