O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Definice pojmu "svépomocí"
Co si představíte pod tím, když někdo řekne, že stavěl/rekonstruoval svépomocí? Možná je to zbytečn…
jitulkaka
Před 6 lety
21
Cena projektu za rodinnny dum
Ctel bych se zeptat jestli cena 164 tisic za projekt na rodinny dum je moc anebo je to ok.
mirek_b
Před 6 lety
9
Hydromasážní vany
Dobrý den, máte osobní zkušenost s nějakou masážní vanou? Konkrétně jak dobře se čistí, jestli jsou…
bayt
Před 6 lety
1
Interiérové dveře Classen
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti se dveřmi Classen, které prodává nap…
et19
Před 6 lety
1
Wifi termostat na kotel
Zdravim vsichni. Mate nekdo na elektrokotlu nebo jinem pokojovy termostat ktery je pripojen na wif…
netmaster
Před 6 lety
7
Pruhy na oknech
Dobrý den, máme plastová okna v dekoru Alux, po půl roce jsme na nich objevili tyhle vyšisované p…
majak78
Před 6 lety
5
Návrh malé koupelny
Zdravím, jak by jste usporadali koupelnu 2,5 x 2,2m , aby v ní byla vana, sprchovy kout a umyvadlo.…
jenies
Před 6 lety
4
Čov a studna
Dobrý den, zajímalo by mě jestli by mohla mít domácí čov se vsakem vliv na vrtanou studnu, která je…
strykofestr
Před 6 lety
1
sponzor fóra
WC Laufen
Dobrý den, vybíráme WC příslušenství. Z původního záměru koupit Jika Mio a dokoupit bidetove prkenk…
evculinda
Před 6 lety
1
Lidingo dvířka.
Zdravím všechny, neměl by někdo na prodej Lidingo dvířka 40/92cm v krémové barvě.Ale pouze zabalené.
alenaladik
Před 6 lety
1
Pracovní deska Egger imitace betonu - reálné fotky
Ahoj, máte někdo reálné fotky pracovní/zádové desky v kuchyni, konkrétně Egger beton světlý, Egg…
denisa_vys
Před 6 lety
14
Koupelna na druhé straně domu
Vážení a milí, jsem naprostý stavební laik. Kupujeme barák ze 70.let k rekonstrukci. Dispozice nám …
margrethe5656
Před 6 lety
2
Přízemní dům 4+kk - názory?
Dobrý den, prosím o názory a praktické tipy. Máme nástřel rozvržení místností rodinného domku, příz…
ivoan
Před 6 lety
11
Predni plot - zaklady
Zdravim, chtel bych radu. Chystam se pristi rok delat pred plot s bloku bez spary. Jde mi o zaklad,…
zdenna
Před 6 lety
5
Vnitřní omítky YTONG
Zdravím, vím že se to už tady řešilo a řeší, ale přesto mám dotaz, jako asi dost dalších lidí:-) Má…
netmaster
Před 6 lety
2
Zkušenosti se stavebními firmami - RD na klíč
Dobrý den, už dva měsíce řešíme problémy se stavební firmou, která nám má stavět RD na klíč. Loni j…
cisi_
Před 6 lety
15
Hydrogeologický průzkum před začátkem stavby
Zdravím, mám dotaz, ohledně hydrogeologického průzkumu... když jsme řešili jaké průzkumy bude potře…
bethal
Před 6 lety
19
Zkušenosti s reality Bidli?
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, máte někdo zkušenosti s bidli reality? a s dohodou o vyhledávání …
pavelso
Před 6 lety
6
Firma RD Styl - máte zkušenost výstavby domu v lokalitě Jistebník?
Dobrý den. Prosím, zda máte někdo zkušenosti s firmou RD styl. Popř. zda někdo nemá v plánu výstavb…
candat
Před 6 lety
7
Zahradní lampa
Nemá někdo toto venkovní svítidlo? Jak jste s ním spokojení a na jakou vzdálenost snímá pohybové či…
zbranda
Před 6 lety
1
Lapače hmyzu
Máte prosím doma UVA lapač hmyzu? Nebo co kromě sítí proti hmyzu používáte? Ne všude se ty sítě tak…
bayt
Před 6 lety
1
Firma- rolety den a noc
Dobrý den, je tu někdo kdo má doma na oknech rolety den a noc? Měli jsme tip na firmu, ale oni ty …
aneri53
Před 6 lety
4
Sprchový kout a vana
Dobry den, mate nekdo rohovou vanu a hranaty (proskleny) sprchovy kout nebo naopak? Nebude to vypad…
bavo
Před 6 lety
1
Stropní vytápění, máte zkušenost?
Máte někdo zkušenost se stropním infra vytápěním? Je to určené pro sádrokartonové stropy, přímo pod…
eathon
Před 6 lety
16
Dům do 3mil. Je to reálný?
Ahoj, chtěl bych se zeptat od jaký firmy si nechat stavět dům na klíč? Původně jsme chtěli ES - E…
pepa89
Před 6 lety
1
2
55
Dlažba Rako Saloon - zkušenosti
Zdravím, máte někdo doma výše zmíněnou dlažbu? Jsme téměř rozhodnuti, že do ní půjdeme, zaujala n…
majulinkaaa
Před 6 lety
3
Změna typu ČOV po schválení projektu
Dobrý den, máme vypracovaný projekt na ČOV. Máme ho schválený. Každopádně teď uvažujeme, že bychom…
anetka2017
Před 6 lety
9
Dotaz na SJM zná někdo odpověď?
Dobrý den, prosím o pomoc moc nevím jak to je když manžel vlastnil chatu, kterou v době manželst…
gepe
Před 6 lety
4
Jak se připojit k přípojce, které nejsme vlastníky
Krásný den, s manželem jsme vlastníky pozemku a přípojka, která pro nás byla vystavěna, končí jist…
hanlib
Před 6 lety
6
Červená cihla bez zateplení
Dobrý den, zatím stále uvažujeme. Máte někdo konkrétní zkušenost s bydlením v domě Porotherm apod. …
lto007
Před 6 lety
1
2
38
1
2
…
420
421
422
423