O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Koupě rozestavěného domu - doklady a dokumenty
Dobrý den, plánují koupit rozestavěný RD, který má již střechu, okna, dveře a nateženou elektriku a…
bamak
Před 6 lety
2
Izolace základové desky
Dobrý den, měla bych dotaz ohledně izolace desky. Ve stavebninách nám doporučili použít penetrac…
petrwood
Před 6 lety
7
Nábytek bez nožiček na vodní podlahovce
Šli by jste do toho?
jendad
Před 6 lety
5
Dlazba kolem bazenu
Prosim o radu jakou zvolit dlazbu kolem bazenu. Moc by mi pomohlo videt foto. Chteli bychom imitac…
kacasa
Před 6 lety
1
Ukončení zdi za sprchovym zlabem
Ahoj, mam dotaz jak má být ukončena zed za sprchovym zlabem. Prozatím, tam je SDK, ale je krátký, c…
zubr487
Před 6 lety
4
Pomoc s výběrem plotu
Krásný dobrý den. S manželem jsme nyní ve fáci výběru plotu a tak nějak tápeme. Ráda bych Vás pro …
andrejkanadvorkova
Před 6 lety
18
Dvojumyvadlo na desce
Ahoj, máte někdo velké dvojumyvadlo položené takto nějak na desce (obr. 1)? Jaké s tím máte zkušeno…
blazblaz
Před 6 lety
4
Obklady Charisma
Nemá někdo náhodou? Kdyby někdo i poskytl fotky, byla bych velmi vděčná. Moc se mi líbí, ale z jedn…
bonika69
Před 6 lety
1
sponzor fóra
Stavba načerno
Mám otázku, jak je možné, že někdo už 10 let bydlí v domě, který si postavili téměř svépomocí, ale …
puhelin
Před 6 lety
28
Založení stavby v 30 cm hloubce?
Dobrý den, mám dotaz ohledně základových pásů. Mám pozemek převýšení cca 1m na 25 metrové délce…
pepitocz
Před 6 lety
7
Stará kopana studna jako nádrž na vodu
Prosím o radu, nebo navedení kde hledat. Každý další krůček pomůže. Máme pozemek, kde bude nový RD.…
mzezulka
Před 6 lety
1
Střecha pultová
Dobrý den, prosím ukazali by jste mi fotky Vaších pultových střech a jak jste řešili věnec? Děkuji
klikenka
Před 6 lety
10
Terasové vs. balkonové dveře
Dobrý den, byl jsem ve firmě se podívat na okna a terasové dveře a moje otázka jde hlavně na ty dv…
tulda27
Před 6 lety
8
Predokenni rolety - ovladani
koupili jsme domek, kde jsou smerem k jihu predokenni rolety, v interieru pak kouka jenom snurka, r…
total
Před 6 lety
1
Hliníková pergola Olomoucký kraj
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenost s firmou ALUMINPER s.r.o Chceme teď na p…
lto007
Před 6 lety
4
Roman Šudák stavební práce, R.Š. plus monolity. POZOR!
Re: Roman Šudák, IČO: 02233665, vystupuje i pod R.Š. plus monolity Bohužel jsem si na naší stavbu …
antonie966
Před 6 lety
1
Zámkovka na terase
Ahoj, mate nekdo polozenou zamkovku i na terase za domem? Z terasy bychom rovnou presli na chodnice…
jarunkap
Před 6 lety
4
Inspirace předzahrádka-jaký tvar?
Plánujeme pomalu předzahrádku uprostřed trávníku. Budu vděčná za inspirační fota, jelikož řešíme i …
lindaaa10
Před 6 lety
1
AlcaPLAST - odtokové žlaby do sprchy
Dobrý den. S manželem momentálně uvažujeme nad koupí odtokového žlabu od AlcaPlast. Máte s ním někd…
hbboy
Před 6 lety
5
Bungalov 5+KK+2G
Dobrý den, našel jsem zde jeden projekt uživatele co si kreslil sám, vše se nám celkem zamlouvá, j…
bayt
Před 6 lety
12
Zkušenosti s renta365
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s pronájmem nemovitosti pres renta365? Jejich služby jsou lákavé,…
efendy001
Před 6 lety
1
Poradíte prostriedok na leštenie nerezového digestoru?
Ahojte, prosim, poradte mi nejaky fakt dobry prostriedok na lestenie nerezoveho digestoru-(kominove…
nicmat
Před 6 lety
1
2
...
3
63
Rozpočet projektu
Zdravím, ráda bych se poradila. Poptali jsme několik projektantů - zaslali mail a obratem čekali ně…
dave_91
Před 6 lety
11
Skleněná stěna ve sprchovém koutu ke stropu - ano či ne
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak máte řešené sprchové kouty, když tam máte skleněnou stěnu? Bud…
warflyer
Před 6 lety
31
Zasunovaci dvere
Ahoj... jaky mate nazor na zasouvaci dvere? Moc by se mi libily dvoukridle do obyvaku... mam rada o…
ptjj
Před 6 lety
22
Zrcadlo do holčičího pokojíku
Ahojky prosím vás nevíte kde bych sehnala toto zrcadlo je to maskérské ale stačilo by mi i podobné …
jakuda
Před 6 lety
7
Rekonstrukce bytu - na co si dát pozor?
Ahoj, plánuji koupi bytu, vzhledem k mým finančním možnostem se bude jednat nejspíš o 1+1 a výměře …
barbaressa
Před 6 lety
3
Bramac tegalit star zinkove seda
Radi bysme svetle sedou strechu pro sklon 25st. Zatim nam z toho nejlepe vychazi tato(v nazvu), ako…
miravom
Před 6 lety
10
Dvojdomy od Brand RHS - Králův Dvůr
Dobrý den, bydlí tady někdo prosím v dvojdomku od této společnosti? Zvažujeme koupi v poslední …
angie88
Před 6 lety
4
Přesah hydroizolace na soklu
Dobrý den.Mam dotaz ohledně hydroizolace. Chystám se dělat sokl a v některých místech mi izolace a …
lto007
Před 6 lety
16
1
2
…
437
438
439
440
441
…