O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
Měření radonu
Dobrý den, je běžné, že ti, kdo měří radon, si sami, aniž by o tom kdokoliv věděl (ani my jako maji…
davex
Před 6 lety
7
Jak hluboké základy plotu?
Jak by jste doporučili hluboké základy pro přední plot dělaný z ztraceného bednění buďto 15 či 20cm…
neyaa_cr
Před 6 lety
10
Zkušenosti s fy dřevostavby fillon s.r.o
Máte prosím někdo zkušenost s firmou fillon s.r.o.?diky
kolbik85
Před 6 lety
1
Firma KM STAVBY
Zdravím všechny, zná někdo prosím firmu KM Stavby a pana Kabáta? Stavěl s ním někdo, spokojenost, d…
danielacz
Před 6 lety
2
Skrin Ikea PAX zezadu
ma ram skrine pax zezadu jen tu osklivou preklizku, nebo je to stejny dekor jako zboku? Jde mi o to…
edcbubu
Před 6 lety
2
Střecha Tondach černá Glazura, máte jí někdo?
Prosím, nemá někdo černou střechu Glazuru Tondach a neposlal by mi foto? Všude totiž vídám spíše En…
agataps
Před 6 lety
1
2
35
Zděný plot z nosných tvárnic
Ahojte všichni, mám prosbičku, nemáte někdo zkušenost se zděný plotem z nosných betonových tvárnic,…
krisstynka16
Před 6 lety
1
Digestoř - tip jakou vybrat?
Ahoj vsichni. Prosim o typy na rozumnou digestor - vyvod do komina, malo hlucna, spolehliva, pekny …
polu3
Před 6 lety
4
sponzor fóra
A zase ta linka...
Napady reseni dochazeji. :-) S dvermi se hybat nebude. Problem je, ze v kuchyni je kotel a rozvody …
verunky
Před 6 lety
3
Tlaková kanalizace od Regaplast - zkušenosti
Zdravím, chci se zeptat zda nemá někdo z vás zkušenost s tlakovou kanalizaci od fi Regaplast
dave_91
Před 6 lety
6
Malý pozemek. Jak se vám bydlí?
Mám příspěvek do diskuze. Bydlíme na malém městě, již dlouhou dobu se snažíme sehnat pozemek pro st…
konan
Před 6 lety
19
Který návrh fasády vybrat?
Dobrý den, prosím, který návrh fasády se Vám líbí více a proč? K jednomu se přikláním, ale 100% roz…
radim2015
Před 6 lety
18
Hledáme architekta - středočeský kraj
Doporučí nám někdo architekta, projektanta, studio ( nejlépe ze středočeského nebo libereckého, pří…
kavanovai
Před 6 lety
7
Úvěr ze stavebního spoření od Lišky, máte zkušenost?
Řešíme teď způsob financování stavby. Jednou z možností je úvěr ze stavebka, tak by mě zajímaly vaš…
molanmolab
Před 6 lety
1
2
...
3
65
Rada s fasádou
Ahoj všem. Sice to nedělám moc rád, protože jsme si na domě zatím vše tak nějak vymysleli sami, ale…
davex
Před 6 lety
8
Muchovník u terasy
Dobrý den, obracím se na vás s otázkou, zda doporučujete muchovník k terase...jajé máte zkušenosti …
alinka1234
Před 6 lety
10
Kde sehnat kámen na skalku - okolí Havířova, Ostravy
Neví prosím někdo, kde nejlevněji sehnat kámen na skalku poblíž Havířova popř. Ostravy? Potřebujeme…
pavm
Před 6 lety
5
Podomítkový sprchový systém vs. obyčejný
Chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti, doporučení s podomítkových sprchovým systémem? V čem h…
ptjj
Před 6 lety
26
Napojení kanalizace protlakem
Dobrý večer všem, nedávno jsem se tu ptala na přípojky IS, hlavně na kanalizaci.. došla ke mě novin…
zuzka0011
Před 6 lety
1
2
35
Jak a čím se řeže VPC?
Tak jako ytong?
xhex
Před 6 lety
1
2
41
Vrtané studny doporučte
Prosím doporučte mi někoho na vrtané studny Střední Čechy, Praha, Nymburk či okolí. děkuji
esmeralda2
Před 6 lety
2
Venkovní čistící zóna zapuštěná do zámkové dlažby. Jak na to?
Už několik let bydlíme v domě, který jsme koupili hotový, takže jsme do jeho stavby nemohli zasáhno…
jajulin
Před 6 lety
1
Prvni nakres :-)
Dobry den, tak mame v ruce prvni nakres domecku. Ted resime okna a rada bych dalsi nazor... v priz…
zu_za_nka
Před 6 lety
10
Kompletní střecha - tip z okolí Hlučína
Koho byste doporučili na kompletní valbovou střechu v okolí Hlučína-Darkovičky? Nebo to nechat uděl…
domidronn
Před 6 lety
4
Dlažba v kuchyni a obývacím pokoji
Vzhledem k tomu, že máme psa a taky podlahovku jsme rozhodnuti pro dlažbu do celého domu mimo ložni…
monibohcov
Před 6 lety
1
2
47
Jak jste si vydělali na pozemek a výstavbu?
Dobrý den,jsem ještě hodně mladá,teprve na střední škole,ale tyhle věci mě hrozně baví,řešit- bydle…
alfonss
Před 6 lety
1
2
53
Projekt našeho budoucího domečku
Ahoj všem co si právě stavíte postavili nebo budou stavět dům svých snů.. právě jsme obdrželi pár n…
teresh07
Před 6 lety
1
2
47
Plechový zahradní domek
Dobrý den,chtěla bych se zeptat-poradit, těch co mají plechový zahradní domek(viz foto pro ilustrac…
koky999
Před 6 lety
9
Storpní digestoř
Dobrý den, prosím nemáte někdo foto digestoře v podhledu. Potřevovala bych inspiraci nevím zda udě…
kocanda123
Před 6 lety
14
Oblozky, dveře
Hezky vecer. Kde se vám vyplatilo pořídit zárubně a interiérové dveře? Levne,ale ne na úkor kvality…
kocanda123
Před 6 lety
19
1
2
…
440
441
442
443
444
…