O nás
Staň se PRO!
Beremese.cz
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Kde se diskutuje
Nová diskuse
S kým jste stavěli v okolí Mělníka
Můžete někoho v okolí Mělníka či Prahy východ doporučit či naopak nedoporučit? Najít někoho seriózn…
kotatko77
Před 6 lety
1
Recenze na stavební firmu djs architekture
Dobrý den, líbí se nám projekty firmy djs architecture ale někde se nemůžu dohledat žádných recenzi…
nikolkrp
Před 6 lety
3
Ikea kolejnice Vidga - umístění na strop
Ahoj, máte prosím někdo zkušenost se systémem kolejnic IKEA VIDGA? Jde mi o to, že bych je chtě…
kativka
Před 6 lety
8
Jde z užitkové vody udělat vodu pitnou?
Ahoj prosim dokazal by mi nekdo rict zda se z uzitkove vody da pomoci filtrovych baterii ci neco po…
urbanovic
Před 6 lety
10
Samba 11 engoba
Ahojky střecháčci :-) Nevíte, zda ve Zlíně či Vsetíně je k videní Samba 11 engoba od Tondachu přímo…
agataps
Před 6 lety
1
Sprchový kout - Hüppe vs. Polysan, Rako
Rozhodujeme se jaký nový sprchový kout. Cenový rozdíl Hüppe a Polysan je výrazný, tak mě zajímá jes…
petras89
Před 6 lety
6
Jaký materiál do základové desky?
Co vše dáváte- dali jste- popř. chystáte se dát do základů?Např. drcený beton atd. Díky
tente84
Před 6 lety
12
Sprchový kout Ravak Brilliant - zkušenosti
Dobrý den, uvažujeme nad koupí sprchového koutu Ravak Brilliant. Líbí se nám bezrámové provedení s …
barusinda
Před 6 lety
7
sponzor fóra
Dá se postavit dům do 25 m2?
Mam otázku, dá se postavit dům, no spíš domek, 24m2, (6x4), podsklepeni max 1.5m hluboko Na patro,…
expertnastavbu
Před 6 lety
25
Zkušenost s firmou Domy Oldar s.r.o.
Dobrý den, s přítelem se poohlížíme po montovaných domcích. Máte někdo zkušenosti s firmou Domy Old…
mitote
Před 6 lety
24
Ložnice Jitona, máte ji někdo?
máte někdo ložnici z Jitony?jak jste spokojeni?
michelle_7
Před 6 lety
15
Napínané stropy
Ahojte. Muzete prosim nekdo doporučit firmu na napinane stropy? Hlavne at je prace kvalitne provede…
barbaressa
Před 6 lety
1
Plynovy kotel, krb a digestor
Na jednu místnost (14m2) až příliš, ale taková Je situace v kuchyni. Je to vůbec možné a bezpečn…
zubr487
Před 6 lety
4
Zkušenost Petisa Ostrava
Hezký den, máte prosím někdo zkušenost s touto společnosti? Dekuju
haffan
Před 6 lety
2
Terénní úprava - základy domku příliš nízko, jak vyřešit okolí domu?
Zdravím, prosím je tady někdo kdo by měl podobnou zkušenost, nápad jak řešit. Začali jsme se stavět…
fiatek
Před 6 lety
1
2
33
Kolik může reálně stát výstavba tohoto bungalovu?
Zdravím všechny. S přítelkyní vybíráme bungalov a hodně se nám líbí projekt "Kristýna 12" od Eko…
davex
Před 6 lety
1
2
35
Spotřebiče, jaké máte?
Zdravím, jaké máte prosím spotřebiče a jste spokojení? Stolář nám doporučil Whirlpool. Tak se něj…
mirca_l
Před 6 lety
12
Spizirna
Ahoj, planujeme teprve projekt... je lepsi pocitat v Kuchyni s velkou skrini nebo radeji postavit s…
tinabla
Před 6 lety
5
Jaké máte zkušenosti se stavebním úřadem Jaroměř?
Budeme stavět domek v okolí Jaroměře. Chtěla jsem se zeptat na Vaše zkušenosti z jednáním na staveb…
yvonahk
Před 6 lety
3
Neviditelný obrubník - zkušenosti
Mam dotaz na vsechny, co zakladali zahradu. Ceka nas to a jde mi o vytyceni travy a kyticek. Zahrad…
mitoma
Před 6 lety
11
Odpadní trubky v koupelně
Dobrý den, je možné v koupelně položené nové odpadní trubky, včetně prostupu kanalizace přes strop …
wwwdancer
Před 6 lety
2
Připomínky k náčrtu bungalovu 5+kk
Prosím o připomínky k návru popřípade o návrh jednoduchého bungalovu 5+kk.Děkuji všem. Wc u pracovn…
tinabla
Před 6 lety
7
Vaše zkušenosti se stavebními firmami
Zdravime vsechny stavebniky. Nedavno jsme za koupili pozemek na Svitavsku a pomalu se nam roztaci k…
luckavra
Před 6 lety
3
Typ krbové vložky o výkonu 8kW
Ahoj, prosím o tipy - rady - čím se řídit při výberu krbové vložky o výkonu 8Kw s teplovodním výmě…
bchannu
Před 6 lety
3
Přerušení hrubé stavby na zimu bez střechy
Zdravím , bohužel vyřizování na úřadech se protáhlo a začneme stavět později , tak už ted vidím, že…
wwwdancer
Před 6 lety
13
Pomoc s rozvržením obývacího pokoje/kuchyně
Dobrý den, chtěli bychom požádat o pomoc při rozvržení našeho obývacího pokoje, který je spojený…
timmyd
Před 6 lety
25
Voda do Rigiduru, je potřeba vyměnit?
Dobrý den, rád bych se zeptal, mám zaklopenou konstrukci dřevostavby Rigidurem, avšak není ještě o…
jahudka80
Před 6 lety
2
Jakou barvu fasády k hnědé střeše?
Prosím o typ na fasádu - máme hnědou lesklou střechu, plech a bílá okna. hnědá okna jsou jen do zah…
mamach
Před 6 lety
1
Kde levně koupit kuchyňská dvířka?
Prosím o tipy, kde levně koupit samostatná kuchyñská dvířka v bílém matném provedení.
jane_n
Před 6 lety
1
Tip na dekor dveří k nábytku dub Sonoma
Poradte prosím dekor dveří, když mám nábytek sladěný do DUB SONOMA s bílou. Kuchyň budu mít taky sv…
barbaressa
Před 6 lety
13
1
2
…
438
439
440
441
442
…